تجمع اعتراضی کارگران، بازنشستگان، کامیون داران، رانندگان مینیبوس و نانوایان
اعتراض کارگران شرکت "ثمین پتروشیمی سلمان فارسی" در ماهشهر به عدم افزایش حقوق
کارگران شرکت نمین پتروشیمی سلمان فارسی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر بدلیل عدم افزایش حقوق و مزایا در سال ۱۴۰۴ دست به اعتراض زدند.
کارگران این مجموعه میگویند: «در شرایطی که هزینههای زندگی هر روز بیشتر میشود و قیمت کالاهای اساسی، اجارهخانه، حمل و نقل و درمان سر به فلک کشیده، حقوق ما از اول سال ثابت مانده و هیچ افزایشی اعمال نشده است.»
تجمع اعتراضی بازنشستگان کشوری، تامین اجتماعی، مخابرات و بهداشت و درمان
مقابل صندوق بازنشستگی کشوری استان کرمانشاه
اینجا کلیک کنید.
تجمع و مسدود کردن خیابان در شهرک صنعتی شیراز در اعتراض به قطع فلج کننده برق.
عدم پرداخت حقوق ۱۲۰۰ کارگر قرق بان حفاظت از جنگلهای مازندران
حدود هزار و ۲۰۰ کارگر قرقبان حفاظت از جنگلهای استان مازندران از فروردین ماه سالجاری حقوقی دریافت نکردهاند و بیش از هزار و ۲۰۰ کارگر قرقبان از بعد ایام نوروز با مشکلات شدید معیشتی مواجه شدهاند.
بنابر اظهارات کارگران، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری زیر بار افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران نمیرود و قرار است با کارگران قرقبان بر اساس مصوبه مزدی سال ۱۴۰۳ قرار داد جدید منعقد شود.
اعتصاب کامیون داران در شهرک صنعتی شیراز
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی رانندگان مینیبوس در مقابل فرمانداری زابل
شماری از رانندگان مینیبوس در شهرستان زابل صبح روز گذشته دوشنبه ۲۹ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، در اعتراض به بسته شدن کارتهای سوخت خود مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان تجمع کردند. کارت سوخت برخی رانندگان از سوی مراجع قضایی بدون اطلاع قبلی مسدود شده و منجر به مشکلات معیشتی برای خانواده های رانندگان شده است.
تجمع نانوایان مقابل استانداری در خرم آباد
نانوایان از شهرهای استان لرستان بدلیل پائین بودن قیمت نان حتی از استان های همجوار و ندادن یارانه دست به اعتراض زدند.
تجمع اعتراضی نانوایان قائمشهر
اینجا کلیک کنید.
سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
*************
تجمع و راهپیمایی اعتراضی بازنشستگان مخابرات در چند شهر
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات کرمانشاه، اصفهان، فارس، گرگان، همدان، مریوان، شیراز، آذربایجان شرقی، ایلام، سنندج، بیجار، تهران و .... برخی دیگر از شهرهای کشور در اعتراض به ظلم و تبعیض و فساد بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام، دست به تجمع و راهپیمایی زدند.
با گذشت ۱۴ سال از واگذاری سهام عمده مخابرات به بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام، تنها چیزی که عاید کارگران و کارکنان آن شده است سیطره شرکتهای پیمانکاری در این شرکت بزرگ، ارزان سازی نیروی کار و ستم و تبعیض بر شاغلین و بازنشستگان بوده است
تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات کرمانشاه
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات اصفهان
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی بازنشستگان صنایع مخابراتی راه دور ایران، آیتیآی (ITI)
بنا بر گزارشهای منتشره در شبکه های اجتماعی، دیروز یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، بازنشستگان صنایع مخابراتی راه دور ایران، آیتیآی(ITI) در مقابل نهادهای مختلف حکومتی از جمله استانداری فارس دست به تجمع اعتراضی زدند.
بنا بر این گزارشها، این بازنشستگان سال گذشته نیز بارها تجمع اعتراضی برگزار و با استاندار فارس مذاکره کرده بودند و پیشرفتهایی نیز حاصل شده بود. اما با توجه به عوض شدن استاندار، تلاش کارکنان صنایع مخابراتی راه دور در شیراز بینتیجه ماند، چون تصمیمگیرنده تغییر کرد!
کارگران و کارکنان صنایع مخابراتی راه دور
خواهان پرداخت حقوق عقبماندهای هستند که سالهاست پرداخت نشده است. این بازنشستگان در سه سال آخر اشتغال خود هیچ حقوقی نگرفته اند و مطالبات آنها از همان زمان، یعنی از هجده سال پیش، همچنان معوق مانده است.
اینجا کلیک کنید.
دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۴۰۴
*************
تاخراج ۴۰ نفر از کارگران فولاد آریا در اردستان بهعلت قطعی مکرر برق
کارخانه فولادِ آریا در اردستان، ۴۰ نفر از کارگران خود را به دلیل بحران برق اخراج کرد.
به گزارش ایسنا در پی این اخراج سازیها یکی از کارگران گفته است: روز گذشته مدیر کارخانه گفت از فردا سر کار نیایید! من مشکل برق دارم و نمیتوانم حقوق بدهم.
مدیر این کارخانه نیز به ایسنا گفته است: اداره برق اعلام کرده اگر مصرف برقتان از پنج مگاوات بیشتر شود، اتوماتیک برق کارخانه را قطع میکنیم. در صورتی که مصرف برق ما ۲۲ مگاوات است. اگر قرار باشد مصرف برق کارخانه این مقدار کاهش پیدا کند، ما باید بسیاری از قسمتها را تعطیل و تعدیل نیرو داشته باشیم.
وی با بیان اینکه اکنون ۱۷۰ نفر نیروی دیگر در کارخانه باقی ماندهاند و اگر نتوانیم حقوق کارگران را بدهیم، مجبور هستیم باز هم تعدیل نیرو داشته باشیم، میگوید: شش ماه به دلیل محدودیت در گاز و برق، تولید کارخانه به یکپنجم رسید و باز هم تمام حق و حقوق نیروها را دادیم، اما بیشاز این نمیتوانیم شرایط بیبرقی را تحمل کنیم.
*************
تجمع و راهپیمایی اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی تهران مقابل سازمان با فریادهای کوبنده:
اسماعیل گرامی آزاد باید گردد!
معلم زندانی آزاد باید گردد!
کارگر زندانی آزاد باید گردد!
تامین اجتماعی، چه اسم اشتباهی!
تا حق خود نگیریم، یکشنبهها میآییم!
تجمع اعتراضی بازنشستگان فولاد و معدن کرمان و اصفهان مقابل صندوق بازنشستگی فولاد.
اینجا کلیک کنید.
تجمع و راهپیمایی اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی خوزستان اهواز مقابل سازمان میدان کارگر در گرما و آفتاب سوزان جنوب!
اینجا کلیک کنید.
کارگر زندانی آزاد باید گردد!
معترض زندانی آزاد باید گردد!
تجمع در اعتراض به فقر و گرانی، اعتراض به تورم و دستمزد های ناچیز و نامناسب،اعتراض به نبود امکانات درمانی، آموزشی و پزشکی رایگان و مناسب، اعتراض به فضای سرکوب و بازداشت و نبود حق بیان، تشکل، اعتراض به زندان. اعتراض به دزدی و چپاول و فساد و رانت خواری، اعتراض به تبعیض، نابرابری، اعتراض به ستم و استثمار.
یکشنبه ۲۸ اردیبهشت/۱۴۰۴
*************
ریزش تونل ۲ کارگر معدن زغالسنگ «همکار» کوهبنان را مجروح کرد
صبح یکشنبه حادثه ریزش تونل شماره ۲۰ معدن زغال سنگ همکار در شهرستان کوهبنان منجر به آسیب دیدن دو نفر از کارگران این معدن شد. هر دو کارگر آسیبدیده به مراکز درمانی منتقل شدند و حال شان مساعد گزارش شد. علت دقیق ریزش تونل هنوز مشخص نیست.
*************
تجمع نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی
جمعی از نیروهای پیمانکاری مخابرات تبریز، صبح امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه، در اعتراض به بیتوجهی به مطالبات و معوقات خود در محل نمایندگی شرکت شسکام در تبریز تجمع کردند.
نداشتنِ امنیت شغلی، مشکلات ناشی ازعدم پرداختِ حق بیمه از سوی کارفرما و اجبار به پرداخت هزینه خدمات دارویی و درمانی، نارضایتی از بیمه تکمیلی، حقوقهای پایین، عدم تغییر گروههای شغلی، عدم واریز مزایا به صورت مستمر، عدم اجرای قانون رتبهبندی و طرح طبقهبندی مشاغل براساس طرح کارفرما، عدم اجرای قانون تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی و… از جمله مشکلات این نیروها است.
این نیروها میگویند: تنها با پیگیری متحد مطالبات خود میتوانیم به نتیجه برسیم و حق و حقوق خود را به دست آوریم.
*************
تجمع اعتراضی نانوایان سراسری شد!
امروز نانوایان سراسر کشور به خیابان آمدند : دولت مقصر مستقیم نابودی معیشت ماست!
امروز نانوایان سراسر کشور و در شهرهای اهواز، مشهد، اصفهان، ایلام، بیرجند، قم، ماهشهرخوزستان، کرمانشاه و ... به خیابانها آمدند تا یک بار برای همیشه به مسئولان بفهمانند:
دولت با بیکفایتی و سیاستهای غلط خود، معیشت میلیونها نفر را عمداً به بازی گرفته و به آستانه فروپاشی رسانده است!
یارانهها حمایتی را قطع کردهاند، هزینههای تولید فشار سنگینی روی دوش نانوایان گذاشته است.
نتیجه؟ معیشت بیش از دو میلیون و پانصدهزار خانواده نانوایی در خطر جدی و نابودی کامل!
دولت که مسئول اصلی نابسامانیهاست، همچنان بیتفاوت و در خواب غفلت است و با وعدههای پوچ و بیعمل، زندگی کارگران و نانوایان و میلیونها انسان را به تباهی میکشاند.
تجمع اعتراضی نانوایان در جلوی اتحادیه مشهد
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی نانوایان قم
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی نانوایان اصفهان
اینجا کلیک کنید.
اعتراض نانوایان بیرجند!
تجمع نانوایان ، در اعتراض به پرداخت نشدن یارانه، کارکرد سامانه ی «نانینو»، هزینه های سنگین، درآمد پایین و دیگر دشواری های شغلی
تجمع اعتراضی صمونپزان ایلامی در مقابل استانداری
صمونپزان ایلامی در مقابل استانداری به دلیل مشکلاتی از جمله کم بودن سهمیه آرد و قیمت پایین صمون و همچنین افزایش هزینههای برق، آب و گاز، تجمع اعتراضی برگزار کردند.
صمون نام نانی است یونانی که از عراق به ایران آمده و در حال حاضر بیش از ۵٠ واحد از نانوایی های ایلام از این نوع نان پخت می کنند.
تجمع اعتراضی کشاورزان گندمکار خوزستان در اهواز
کشاورزان گندمکار استان خوزستان در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات گندم، مقابل درب استانداری در شهر اهواز تجمع کردند. این تجمع با تجمع نانوایان همزمان شد.
تجمع اعتراضی کشاورزان گندمکار خوزستان در اهواز
کشاورزان گندمکار استان خوزستان در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات گندم، مقابل درب استانداری در شهر اهواز تجمع کردند. این تجمع با تجمع نانوایان همزمان شد.
نامه اعتراضی مدیران صنایع فولادی و سیمانی به فرمان تعطیلی خطاب به پزشکیان
تشکلهای فولاد، سیمان، معدن و صنایع معدنی در نامهای به رئیس جمهور خواستار رسیدگی به قطع برق و جلوگیری از توقف تولید و تعطیلی کامل کارخانجات شدند.
به گفته این تشکلهای صنفی که صدای کارخانجات دولتی و خصوصی بخش فولاد، معدن و سیمان محسوب میشوند، اعمال محدودیت مصرف به اندازه ۱۰ درصد دیماند کارخانجات در عمل به منزله توقف تولید و تعطیلی کامل کارخانجات زنجیره فولاد، سیمان، معدن و صنایع معدنی است.
شنبه ۲۷ ۱۴۰۴
*************
اعتراض کارگر شهرداری منطقه پنج زاهدان به عدم پرداخت پنج ماهه حقوق
بنا بر گزارشهای منتشره در شبکه های اجتماعی، شامگاه روز گذشته سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، یکی از نیروهای خدمات شهری شهرداری منطقه پنج زاهدان، با ارسال ویدئویی که در حین جمعآوری زباله از سطح خیابانهای شهر ضبط کرده، نسبت به پرداختنشدن حقوق خود و سایر همکارانش طی پنج ماه گذشته اعتراض کرده است.
این کارگر شهرداری میگوید: «از برج ۱۰ سال گذشته تاکنون حتی یک ریال حقوق نگرفتهایم. ما چه گناهی کردهایم؟ چرا هیچکس پاسخ نمیدهد؟ خرج زندگی، زن و بچه، هزینه مدرسه، همهچیز روی دوش ماست اما هیچ پولی به ما نمیدهند. ما داریم برای همین شهر زحمت میکشیم، اما کسی به فکر ما نیست.»
این کارگر همچنین تاکید کرده است که او و همکارانش با وجود تأخیر پنجماهه در دریافت حقوق، همچنان مشغول انجام وظایف روزانه خود در گرما و شرایط دشوار هستند.
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی نانوایان یزدی در روبروی استانداری یزد
صبح امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت نانوایان یزد در برابر استانداری تجمع کردند. چه کسی قرار است به دادِ این قشر زحمتکش جامعه که در همه ی ایام سال حتی در مواقع جنگ،سیل و زلزله و کرونا مشغول خدمت رسانی است، برسد؟
تجمع نانوایان در برابر استانداری خراسان شمالی بجنورد.
در اعتراض به عدم واریز یارانه های نان، عملکرد سامانه نانینو و شرایط سخت معیشتی !
*************
تجمع اعتراضی بازنشستگان پتروشیمی آبادان مقابل فرمانداری
گروهی از بازنشستگان پتروشیمی آبادان در اعتراض به شرایط کاری، عدم پرداخت مطالبات و بیتوجهی مسئولان، در مقابل فرمانداری آبادان تجمع کردند.
اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت
*************
اعتراض رانندگان کمپرسی در کاشان
اعتراض رانندگان کمپرسی در کاشان به وضعیت توزیع گازوئیل.
اینجا کلیک کنید.
*************
سرکوب خونین معترضان در بندرکلاهی میناب ادامه دارد!
سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، نیروهای نظامی با شلیک گاز اشکآور، گلوله جنگی و ساچمهای به سمت معترضان در بندرکلاهی میناب یورش بردند. شهروندان که در اعتراض به تخریب سرپناه و اموال خود تجمع کرده بودند، هدف ضربوشتم شدید قرار گرفتند. منابع محلی از زخمیشدن دهها نفر، از جمله چند کودک، خبر میدهند.
*************
تجمع اعتراضی رانندگان کامیون مقابل وزارت صمت
روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، جمعی از رانندگان کامیونهای وارداتی در اعتراض به عدم ترخیص وسایل نقلیهشان از گمرک، مقابل ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در تهران تجمع کردند.
معترضان خواستار تسریع در فرآیند ترخیص کامیونهای وارداتی و رفع موانع اداری و قانونی شدند. آنان میگویند:
«ماههاست سرمایه ما پشت درِ گمرک خاک میخورد، در حالی که بازار به این کامیونها نیاز دارد.»
این تجمع در حالی صورت گرفت که بسیاری از رانندگان از تحمل هزینههای سنگین خواب کامیونها، مالیات، و عوارض انبارداری گلایه داشتند و خواستار پاسخگویی مستقیم مسئولان شدند.
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی کارکنان مرکز بهداشت زنجان
روز دوشنبه، جمعی از کارکنان مرکز بهداشت زنجان در محوطه دانشگاه علوم پزشکی این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند.
حقوق مکفی نداریم /
اضافه کاری نداریم /
رفاهیات نداریم /
مزایای جانبی نداریم /
کارانه نداریم ، /
حداقل تعطیلی پنجشنبه ها را از ما دریغ نکنید
*************
بیانیه شماره ۳۲(شماره ۶ در سال ۱۴۰۴)
یکشنبه۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تامین اجتماعی اهواز
تسلیت به ملت شریف ایران بزرگ،تسلیت به مردم بندرعباس، تسلیت به خانوده ها و بازماندگان شهدای و مفقودین حادثه اسکله بندر رجائی
ما میگفتیم:
از خوزستان تا گیلان ننگ بر مدیران، امروزه میگوییم: /
از هرمزگان تا گیلان، از بلوچستان تا کردستان، ننگ بر مدیران!
ملت بزرگ ایران!
فاجعهی بندر رجائی هرمزگان، جنایت مدیران علیه همهی ما ملت ایران بوده!
چرا که ۸۵ میلیون ایرانی، عزادار شدهاند.
ما بازنشستگان عرض تسلیت میداریم به بازماندگان داغدیدهی جانباختگان حادثه آتش سوزی اسکله رجائی بندرعباس، که ملت ایران را به سوگ، غم، اندوه و ماتم جانکاه فرو برده است.
ملت شریف ایران!
درد ما درد شماست، به ما ملحق شوید! ما بازنشستگانیم! خواهان حقمانیم! اما
اینک از فراموش شدگانیم! ما به پشتوانه و در کنار شما برعلیه ظلم و ستم برای احقاق حق و حقوق درکف خیابون فریاد عدالت خواهانه سر میدهیم!
به همین خاطر است که هر هفته، در یکشنبه های اعتراضی، برای عدالتخواهی و تحقق خواسته ها ومطالبات-مان به کف خیابون میآئیم.
لذا: بیانیهی صنفی اجتماعی خود را به شما اعلام میداریم تا با کمک یکدیگر و با کثرت فراوان از بازنشستگان، مطالبات از دست رفته بر حق خود را بدست بیاوریم!
مطالباتی که توسط مسئولین بی کفایت ،طی چندین سال گذشته ،از دست ما بازنشستگان رفته است! ما بازنشستگان صدقه بگیر نیستیم! بلکه فقط خواهان حقمانیم!
اهم مطالبات:
۱- ما بازنشستگان خواهان اجرای مر قانون ماده ۹۶، ۱۱۱،با تعیین سبد معیشتی هر ساله. جهت افزایش مزدی که سالیانه بر مبنای تورم اعلام شده ازسوی بانک مرکزی صورت میگیرد میباشیم.
۲ - الزام درمان رایگان مطابق ماده قانونی۵۴ سازمان تامین اجتماعی و اصل ۲۹ قانون اساسی حق مسلم ماست.
۳- خواهان ساخت و تجهیزات کامل درمانی درمانگاها و بیمارستانهای ملکی تامین اجتماعی هستیم. درغیر اینصورت خرید درمان رایگان در کلیهی بیمارستانهای غیر دولتی توسط سازمان تامین اجتماعی انجام گردد.
۴- بیمه های تکمیلی بازنشستگان از انحصار کانونها آزاد و زیر نظر خود سازمان تامین اجتماعی قرار گیرند.
۵ - بازگشت بانک رفاه کارگران به سازمان تامین اجتماعی.
٦-
افزایشات مبالغ ۴۰ درصد ۱۴۰۳ + افزایش ۳۰ درصد ۱۴۰۴ متناسب سازی بر پایه حقوقی احکام سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ محاسبه و درج شود. بعد ازآن افزایشات مزدی سال ۱۴۰۴ بااحتساب ۳۲ درصد +بامبلغ ۹۳۱۰۰۰ تومان افزوده شود که تاکنون انجام و اجرائی نگردیده است.
۷ - پرداخت ۲۵٪ باقی مانده متناسب سازی از سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و معوقات آن طبق برنامه توسعه ۵ ساله ششم پرداخت شود.
۸ - اجرای متناسب سازی توسعه هفتم براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، بطور صحیح و بدون فرمول من-درآوردی.
۹- کوتاه شدن دست اَبَر بدهکاران (دولت ها) از سازمان تامین اجتماعی که سرمایداران اصلی آن کارگران و بازنشستگان هستند،
و سازمان سرمایه اولیه آن بین النسلی است.
۱۰- باز پس گرفتن بدهی-های دولت که بیش از ۳۰۰۰همت میباشد به سازمان تامین اجتماعی.
۱۱- پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی مانند شاغلین، *طبق ماده ۹۶*
۱۲- پرداخت حق جنگی، بدی آب و هوا.
دوران اشتغال بکار بازنشستگان در مناطق جنگی برحسب ماده ۱۱۲ برنامه ۵ ساله ششم.
۱۳- عدم تاخیر در پرداخت حقوق ماهیانه بدون فُوت وقت،
حتی در روزهای تعطیلی.
۱۴- الزام بازگشت بیش از ۴۰۰ قلم داروهای حیاتی که از دفترچه تامین اجتماعی حذف گردیده اند.
۱۵- لغو مصوبه ۱۲ ماده-ای هیئت وزیران مربوط به واگذاری سهام و فروش شرکت های متعلق به سازمان تامین اجتماعی.
۱۶- لغو ادغام صندوق های بازنشستگی کشوری و فولاد در سازمان تامین اجتماعی .
۱۷- جایگزین اشتغال فرزندان بازنشستگان.
۱۸- سود ۲درصد شستا به کلیه بازنشستگان.
۱۹- حذف مبلغ ۲درصد از فیش های حقوق ماهیانه بازنشستگان برمبنای ماده ۸۹ درون سازمانی تامین اجتماعی.
لشکری، کشوری، فولادی، تامین اجتماعی، اتحاد اتحاد!
معیشت، منزلت، درمان رایگان حق مسلم ماست!
جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی خوزستان "اهواز"
*************
تجمع اعتراضی کارکنان بهداشت دانشگاه تبریز
روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه، جمعی از کارکنان حوزه #بهداشت دانشگاه #تبریز در اعتراض به تبعیض در کاهش ساعت کاری و اجرای تعطیلی دو روز در هفته، مقابل ساختمان دانشگاه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
*************
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف کشور
امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف کشور از جمله شهرهای اراک، تبریز، تهران، شهر کرد، کرمانشاه، سنندج، مریوان، ایلام و .... برخی دیگر از شهرهای کشور در اعتراض به ظلم و تبعیض و فساد بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام، دست به تجمع و راهپیمایی زدند.
با گذشت ۱۴ سال از واگذاری سهام عمده مخابرات به بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام، تنها چیزی که عاید کارگران و کارکنان آن شده است سیطره شرکتهای پیمانکاری در این شرکت بزرگ، ارزان سازی نیروی کار و ستم و تبعیض بر شاغلین و بازنشستگان بوده است.
تجمع بازنشستگان شرکت مخابرات خوزستان اهواز در برابر شرکت مخابرات استان
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی فعالان صنعت نساجی یزد مقابل استانداری
امروز، یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، جمعی از فعالان حوزه نساجی یزد در اعتراض به قطعیهای مکرر برق، مقابل استانداری یزد تجمع اعتراضی برگزار کردند. فعالان این صنعت هشدار دادند در صورت ادامه این روند، «تعطیلی کارگاهها، اخراج نیروها و سقوط تولید» قطعی خواهد بود و این بیتدبیری را خیانت به کار و تولید ملی خواندند.
*************
تجمعات اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر
یکشنبه اعتراضی بازنشستگان گیلان برگزار شد
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی تهران مقابل سازمان.
تجمع اعتراضی بازنشستگان کرمانشاه مقابل سازمان تأمین اجتماعی
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی خوزستان اهواز مقابل سازمان تامین اجتماعی میدان کارگر فرهنگشهر، در هوای گرم و زیر آفتاب سوزان خوزستان با فریادهای کوبنده:
اینجا کلیک کنید.
راهپیمایی اعتراضی بازنشستگان فولاد و معدن در اصفهان
صبح یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، گروهی از بازنشستگان صنعت فولاد و معدن، در خیابان نشاط اصفهان دست به راهپیمایی اعتراضی زدند.
تجمع کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی شوش در اعتراض به فقر و نداری، در اعتراص به گرانی، تورم، دستمزدهای ناچیز و نامناسب، اعتراض به دزدی و چپاول و فساد، اعتراض به تبعیص و نابرابری، اعتراص به ظلم و ستم و استثمار.
اینجا کلیک کنید.
یکشنبه۲۱ اردیبهشت/۱۴۰۴
*************
دو فعال مدنی و کارگری را تهدید و احضار کردند
در پی اعتراضات کشاورزان مهاباد نهادهای امنیتی دو فعال مدنی و کارگری را تهدید و احضار کردند.
بهدلیل طوفان و تگرگ خسارتهای سنگینی بر محصولات کشاورزان مهاباد وارد شد و کشاورزان خواهان جبران این خسارتها شده بودند. منصور رحیمی فعال و عکاس اجتماعی و واحد سیده از فعالان کارگری مهاباد وضعیت آنها را بازتاب داده بودند.
*************
تجمع اعتراضی نانوایان اراک مقابل استانداری مرکزی
جمعی از نانوایان شهرستان اراک در اعتراض به شرایط معیشتی دشوار، افزایش افسارگسیخته هزینههای تولید، و قطع مکرر برق، مقابل ساختمان استانداری مرکزی تجمع کردند.
نانینو، بزرگترین دشمن نانواییهاست
نانوایان با سر دادن شعارهایی خواستار رسیدگی فوری به وضعیت نابسامان صنفی خود شدند. به گفته آنان، وعدههای مسئولان درباره پرداخت یارانهها، حمایت از مشاغل خرد، و اصلاح قیمت انرژی تنها در حد حرف باقی مانده و هیچ اقدام عملی تاکنون صورت نگرفته است.
یکی از نانوایان معترض گفت:
«با این شرایط کاری، دیگر ادامه فعالیت ممکن نیست. هزینه گاز، برق، بیمه و مالیات سر به فلک کشیده و کسی پاسخگو نیست. وعدههای دادهشده فقط حرف بود و هیچ اقدامی برای پرداخت یارانه یا حل دیگر مشکلات نشده است.»
با وجود گستردگی این اعتراض، تاکنون هیچ مقام رسمی از استانداری مرکزی یا اداره صنعت، معدن و تجارت استان به این تجمع واکنشی نشان ندادهاند.
نانوایان هشدار دادند که اگر بیتوجهی به مطالباتشان ادامه یابد، این اعتراضها به دیگر شهرهای استان نیز کشیده خواهد شد.
*************
اعتراض رانندگان کامیون در رستمآباد به نبود سهمیه گازوئیل و کرایهها
بیش از ۲۰۰ راننده کامیون در شهرستان رستمآباد در اعتراض به مشکلات جدی ، بهویژه عدم تخصیص سهمیه گازوئیل از سوی دولت و پایین بودن کرایه حمل بار، اقدام به اعتصاب و تجمع اعتراضی کردند.
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی آبداران شرکت آب و فاضلاب خوزستان مقابل استانداری
یکی از کارگران شرکت آبفا با اشاره به تجمع امروز آبداران در مقابل استانداری خوزستان، از بیان خواستهها و اعتراضات این قشر زحمتکش خبر داد.
اینجا کلیک کنید.
مطالبات اصلی آبداران به شرح زیر است:
پرداخت سه ماه حقوق معوقه
اجرای کامل و بیکموکاست طرح طبقهبندی مشاغل
رفع تبعیض در پرداخت حقوق و مزایا
تجمع اعتراضی کارکنان اورژانس پزشکی ۱۱۵
تجمع اعتراضی کارکنان اورژانس پزشکی ۱۱۵ (فوریت ها) در برابر دانشگاه علوم پزشکی گیلان رشت، در اعتراض به پایین بودن دریافتی، و زیست و معیشت مشقتبار خویش.
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی و سراسری کارگران برق منطقهای برای تبدیل وضعیت استخدامی
کارگران برق منطقهای سراسر کشور بار دیگر با تجمع در مقابل وزارت نیرو خواستار تغییر وضعیت شغلی خود شدند.
این چندمین بار است که کارگران برق از شهر ها و مراکز مختلف راهی تهران می شوند و مقابل وزارت نیرو تجمع برپا می کنند. کارگران خواهان تبدیل وضعیت شغلی و افزایش مزد و استخدام رسمی هستند. تجمع کنندگان خواستار تبدیل وضعیت عنوان شغلی خود از وضعیت کارمند به کارگر هستند، میگویند که کار کارگری انجام میدهند، اما قراردادهایشان کارمندی است به همین دلیل به نسبت همکاران «کارگر» که از دستمزد بیشتر و بسیاری دیگر از مزایای شغلی که آن دریافت میکنند، محروم هستند.
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
*************
اعتصاب غذای کارگران گروه ملی فولاد
با سلام خدمت همکاران محترم
کارگری که دیگر تاب نمیآورد؛ زخمهایی بر تن بیصدا
در سرزمینی که تورم بیمحابا میتازد و هر روز سفرهها کوچکتر میشوند، کارگر همان کسیست که نه تنها در صف اول تولید ایستاده، بلکه همیشه در صف آخر توجه و احترام است. وعدههایی که قرار بود حقوق کارگر را متناسب با تورم افزایش دهند، حالا به ابزاری برای تبلیغ و فریب تبدیل شدهاند. و این، چهره تلخ واقعیت است؛ واقعیتی که در شرکت گروه ملی فولاد اهواز از هر جای دیگری آشکارتر و دردناکتر است.
مدیران این مجموعه، به جای آنکه تدبیر و مسئولیتپذیری را سرلوحه کار قرار دهند، در سایه بیکفایتی خود به سراغ سادهترین راه رفتهاند: فشار بیشتر بر کارگر. کاهش حدود ۵۰ هزار تومان از پایه حقوق و ۸۰ هزار تومان از نرخ هر ساعت اضافهکاری در نخستین فیش حقوقی سال ۱۴۰۴، تنها بخشی از سیاستهای ضدکارگری این مجموعه است. آنهم در شرایطی که همین اضافهکاری برای بسیاری از کارگران، تنها راه تأمین حداقلی نیازهای زندگیست.
مدیرانی که در جلسات خود لبخند میزنند و پشت میزهای شیک، از بهرهوری و توسعه حرف میزنند، هرگز با دردِ نان آشنا نبودهاند. آنها قانون را هم به میل خود تفسیر میکنند؛ هرگاه بحث مطالبات کارگران مانند بدی آبوهوا، مزایای مناطق جنگی یا تبدیل وضعیت ایثارگران مطرح میشود، شرکت ناگهان خصوصی میشود و حقوق کارگر نادیده گرفته میشود. اما زمانیکه وقت کاهش اضافهکار یا مزایا میرسد، همان شرکت به سرعت دولتی اعلام میشود تا بهانهای برای محدودیت در پرداختها فراهم گردد. این تناقض آشکار، چیزی جز بیعدالتی و سوءاستفاده از قانون نیست.
و این پایان کار نیست. کارگرانی که با سالها تلاش و تعهد، حالا به سن بازنشستگی رسیدهاند، همچنان میان بیمه، اداره کار و شرکت بلاتکلیفاند. انسانهایی که بهترین سالهای عمرشان را وقف این صنعت کردهاند، امروز در بیخبری کامل مسئولان و در سکوت دردناک سیستم اداری رها شدهاند. هیچ سازوکاری برای رسیدگی به وضعیت این عزیزان تعریف نشده و اعتراضها نیز تنها با وعدههای بینتیجه پاسخ داده شده است.
در برابر این همه بیتفاوتی و بیعدالتی، کارگران گروه ملی فولاد اهواز تصمیم گرفتهاند که فریاد خود را در سکوتی معنادار به گوش همگان برسانند. اعتصابی که دیگر فقط برای حقوق و مزایا نیست، بلکه فریادی است برای کرامت، برای احترام، برای دیده شدن.
و اگر کسانی بخواهند این حرکت اعتراضی را کمرنگ جلوه دهند یا بشکنند، با واکنش قاطع و هماهنگ کارگران مواجه خواهند شد. این اعتصاب، نتیجه سالها تحمل و صبر است؛ نتیجه سالها شنیده نشدن.
جناب آقای بهکار مرام، مدیرعامل محترم شرکت، انتظار میرفت با توجه به پیشینه و عنوانی که به همراه دارید، منشأ تحول باشید. اما عملکرد شما تنها ادامه راه مدیران نالایق گذشته بوده است؛ با همان نمایشهای تکراری، همان معاونان ضعیف و همان سیاستهایی که فقط وضعیت را وخیمتر کردهاند.
امروز کارگران بهوضوح میدانند که وعدهها، بدون عمل، صرفاً ابزاری برای فراموشی دردها هستند. اما این بار قرار نیست صدایشان خاموش بماند. صدای اعتراض کارگران فولاد، پژواکی است از رنج همه کارگرانی که در این کشور، دیده نمیشوند اما ستونهای اصلی تولید و توسعهاند.
اعتصاب غذا:
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در تمامی رستورانهای شرکت بمدت یک روز
جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
*************
ضربوشتم مهرگان نامآور توسط ماموران لباس شخصی در دهدشت
مهرگان نامآور، شاعر و نویسنده اهل دهدشت، روز سهشنبه ۱۲ فروردینماه مورد حملهی نیروهای لباس شخصی قرار گرفته است. این حمله توسط «دو مرد و یک زن با پوشش مقنعه و ماسک با خودرو پژو سفیدرنگ» پس از تعقیب و گریز و متوقف کردن خودروی وی صورت گرفته است. او از ناحیهی چشم، صورت و پاهای خود آسیب جدی دیده است و پس از ضربوشتم نیز تلفن همراهش توسط مامورین، ضبط میشود.
مهرگان نامآور روز ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ با قرار تودیع وثیقه، بهصورت موقت از زندان آزاد شده بود.
*************
یک کارگر اهل نقده جان خود را از دست داد
شامگاه چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، یک کارگر اهل نقده با نام «امید عبدولی» فرزند عثمان و سکینه، بر اثر حوادث کاری، جان خود را از دست داد.
این استادکار داربست فلزی بە دلیل نبود ایمنی و استانداردهای لازم بر اثر برق گرفتگی و سقوط از ارتفاع در روستای «سروکانی» جانش را از دست داده است.
پنجشنبه ۱۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۴
*************
تعویق دستمزد کارگران شهرداری بهبهان
کارگران خدماتی و فضای سبز شهرداری بهبهان از تأخیر دو و نیم ماهه در پرداخت حقوق خود خبر دادند.
این کارگران معتقدند اردیبهشت ماه از نیمه گذشت به ما هنوز حقوق اسفند ماه سال گذشته خود را دریافت نکردهایم.
این کارگران روز دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ماه) در اعتراض به بیتوجهی مسئولان شهری به پرداخت مطالباتشان مقابل ساختمان شورای شهر تجمع کردند اما از قرار معلوم تجمع آنها نتیجهای دربرنداشته است.
آنها میگویند که وعده داده بودند که حقوق اسفند ماه را اواسط ماه واریز کنند اما هنوز هیچ پرداختی انجام نشده است.
*************
آزادی کارکنان معترض مترو
۵ نفر از کارکنان مترو که بعنوان نماینده بعد از تجمع پرشور ۳۱ فروردین، طبق درخواست مسئولین امنیتی برای شنیدن و پیگیری مطالبات معرفی شده بودن که متاسفانه با یورش به منزل در تاریخ ۱۰ اردیبهشت بازداشت شدند که با پیگیری همکارانشان بالاخره آزاد و به همین مناسبت همکاران در مترو شیرینی پخش نمودند.
پاسخ مطالبه گری تهدید و بازداشت و اخراج نیست.
*************
اعتصاب کامیونداران و رانندگان در ماهیرود در خراسان جنوبی همچنان ادامه دارد؛ روز سوم اعتصاب
اعتصاب گسترده کامیونداران و رانندگان در ماهیرود به روز سوم خود وارد شده است. رانندگان به دلیل مشکلات اقتصادی، شرایط کاری نامناسب و افزایش هزینههای نگهداری خودروها، دست به اعتصاب زدهاند و از حرکت بارها جلوگیری میکنند.
اینجا کلیک کنید.
*************
تبرئه چهار فعال صنفی معلمان فارس
تبرئه چهار فعال صنفی معلمان فارس در شعبه ٣١ دادگاه تجدید نظر استان فارس
br>
پرونده چهار فعال صنفی معلمان فارس به اسامی شکراله احمدی، علی احمدی، جانمحمد احمدی و روحاله گرهگشا که از سوی شعبه دوم دادیاری ممسنی به اتهام تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی به پرداخت ٨٠٠ میلیون جزای نقدی بدل از حبس و پرداخت کمک هزینه تحصیلی پنج دانش آموز از مقطع ابتدایی تا پایان متوسطه محکوم شده بودند، در دادگاه تجدید نظر استان فارس بررسی و راجع به اتهام هر چهار متهم مبنی بر تبلیغ علیه نظام با استناد به ماده چهار قانون آیین دادرسی کشوری حکم برایت صادر شد.
" در ضمن تجدید نظر خواهی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ممسنی که تقاضای افزایش و تشدید مجازات و لغو قرار تعلیق صادره را داشتند نیز مردود دانسته شد."
*************
صدور حکم اعدام برای پیمان فرحآور
صدور حکم اعدام برای پیمان فرحآور؛ انتقاد از تخریب محیط زیست به قیمت جان!
پیمان فرحآور، شاعر آزادیخواه گیلک با نام هنری «شیدا» اهل رشت، پس از تحمل هشت ماه حبس، توسط شعبه یکم دادگاه انقلاب رشت به ریاست احمد درویشگفتار از بابت اتهامات «بغی» و «محاربه» به اعدام محکوم شد.
این حکم که روز سهشنبه ۱۶ اردیبهشت در زندان لاکان رشت به وی ابلاغ شد، به دلیل فعالیتهای اعتراضی فرحآور علیه تخریب محیط زیست و سیاستهای مخرب در گیلان صادر شده است.
او همچنین به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به سه ماه حبس محکوم شده است.
بنا به گزارش های دریافتی پیمان در دوران بازداشت تحت شکنجههای شدید قرار گرفته و از حق دسترسی به وکیل محروم بوده است.
این شاعر با اشعار و نوشتههای خود به تخریب طبیعت، ویلاسازی و فشار اقتصادی بر کشاورزان گیلانی اعتراض کرده بود.
فرحآور در شهریور ۱۴۰۳ با خشونت توسط مزدوران اطلاعات سپاه تروریستی پاسداران بازداشت و پس از دو ماه شکنجه به زندان منتقل شد.
وضعیت جسمانی او به دلیل مشکلات شدید گوارشی وخیم گزارش شده و چندین بار برای درمان به مراکز درمانی منتقل شده است.
*************
تجمع بازنشستگان صنعت نفت در اهواز
روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، جمعی از بازنشستگان صنعت نفت در اهواز با برگزاری تجمع اعتراضی، نسبت به بیتوجهی مداوم به مطالباتشان دست به اعتراض زدند.
اینجا کلیک کنید.
«تا حق خود نگیریم، از پا نمینشینیم!»
*************
فراخوان نیروهای ارکان ثالث به تجمع در روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در مقابل وزارت نفت
اهم خواستها:
۱. حذف پیمانکار و تبدیل وضعیت
۲. همسان سازی حقوقها
۳. اصلاح روش محاسبه مالیات
۴. اجرای طرح طبقه بندی مشاغل
۵. پرداخت نفت کارت همانند سایر کارکنان
۶. استفاده از تسهیلات بانکی همانند سایر کارکنان
۷. استفاده از خدمات و امکانات رفاهی
۸. اعطای پاداش ازدواج و فرزند آوری همانند سایر کارکنان
۹. ایجاد تعاونی مسکن
۱۰. پرداخت همزمان حقوق با سایر کارکنان
۱۱. اجرای رای ۳۱۸۸ دیوان عدالت اداری
۱۲. حق جذب در رای دیوان عدالت اداری
سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
*************
فراخوان مطالبهگران کف خیابان گیلان
مردم شریف و آگاه ایران!
به یکشنبه های اعتراضی سراسری می پیوندیم زیرا بر این باوریم تصمیم سازان حاکم به تبعیت از سرمایه داران ، حاضر به برسمیت شناختن حقوق اولیه نه فقط طبقه کارگر بلکه معلمان و سایر اقشار فرودست جامعه نمی باشد.
کارگران و معلمان از تجمع منع شده و با بگیر و ببند و چنگ به صورت دو بازوی مولد و اصیل میهن انداخته بلکه آتش جنبش مطالبه گری را خاموش سازد.
بنابر این به کف خیابان می آئیم فریاد "کارگر معلم اتحاد اتحاد" را نه برای شنیدن حکام که علاقه و اراده ای به شنیدن ندارد، به گوش جهانیان برسانیم. جهان بداند ما محکوم به زندگی در کشوری هستیم که معلم و کارگر حق ندارد روزی از سال را که بنام او نام گذاری شد، گرامی بدارد.
" کارگر، معلم به پا خیز! وقت نشستنت نیست"
" فقط کف خیابون، بدست میاد حقمون"
" وزیر بی لیاقت، مدرسه پادگان نیست"
زمان: یکشنبه ۱۴/اردیبهشت/ ۴۰۴، ساعت ۱۰/۳۰
مکان: رشت گلسار، مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان.
(مطالبه گران کف خیابان گیلان)
*************
برگزاری تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات
بازنشستگان شرکت مخابرات در دوشنبه اعتراضی پانزده اردیبهشت بار دیگر در شهرکرد، خوزستان، اصفهان، کرمانشاه، بیجارِ کردستان، ایلام، تهران (سردار جنگل)، سنندج، تبریز، همدان، هرمزگان، زنجان، گیلان تجمعات اعتراضی خود را برپا کردند.
یکی از مهمترین محورهای اعتراضات، عملکرد ستمگرانه ستاد اجرایی و تعاونی سپاه بهعنوان مالکان شرکت مخابرات است که موجب بیعدالتی و نادیده گرفتن حقوق بازنشستگان شده است.
*************
کارگران بلوچی که در آتش سوختند، اما در هیچ لیستی نبودند!
نه بیمه، نه قرارداد، نه حتی شناسنامه!
بسیاری از قربانیان کارگرانی بلوچ بودند که نه شناسنامه داشتند، نه اسمشان جایی ثبت شده بود، نه کسی دنبالشان میگردد!
«یوسف»، نوجوان ۱۸ ساله بلوچ، که در انفجار مجروح شد، حالا با دو دوستش در خانهای کوچک، بدون کفپوش و حتی فرش، به زندگی برگشته. او میگوید: «بندر همیشه کار داره، سرباز نه.»
اینها کارگرانیاند که از روستاهای محروم بلوچستان آمدهاند، برای لقمه نانی، با دستمزد پایین، بدون بیمه و امنیت.
محمد عبداللهی، عضو شورای روستا میگوید: «برخی پیمانکارها حتی نمیتونن اسامی مفقودان رو بدن، چون غیرقانونی ازشون کار کشیدن و الان میترسن.»
اینجا هیچکس جواب نمیده. نه وزارت کار، نه سازمان بنادر، نه پیمانکارها. حتی آمار دقیق کشتهشدگان هم مشخص نیست!
اسماعیل حاجیزاده، دبیر خانه کارگر هرمزگان، گفته: «خیلی از این کارگرها حتی توی خیابون میخوابیدن، و هویتشون توی هیچ لیستی ثبت نشده. ممکنه هیچوقت هم شناسایی نشن.»
اهالی خونسرخ میگویند «بلوچها کسی را ندارند!»
*************
تجمعات اعتراضی بازنشستگان
تجمع جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی، مخابرات و معلمان بازنشسته در اعتراض به ستم و تبعیض، امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در تهران مقابل سازمان تأمین اجتماعی. / از معدن تا بندر ، قتلگاه کارگر / از معدن تا بندر، نا امنی کارگر
تجمع اعتراضی بازنشستگان خوزستان اهواز مقابل سازمان فلکه کارگر فرهنگشهر در اعتراض به شرایط اسفبار معیشتی زیستی و سایر مطالبات برحق خویش و عدم پاسخگویی متولیان در یکشنبه اعتراض. /
کارگر زندانی آزاد باید گردد
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی شوش، در اعتراض به فقر، تنگدستی و نداری، در اعتراض به تورم و گرانی، در اعتراض به دستمزدها های ناچیز و نامناسب، در اعتراض به غارت و چپاول و دزدی، در اعتراض به فساد، بی عدالتی، در اعتراض به تبعیض و نابرابری، در اعتراض به نبود امکانات رفاهی، بهداشتی و درمانی مناسب در اعتراض به نبود آسایش و امنیت، در اعتراض به ستم و استثمار.
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی همکاران رسمی ورودیهای آزمون سال ۹۲ در نفت
امروز چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۴ همکاران رسمی ورودیهای آزمون سال ۹۲ در نفت به دلیل بی پاسخ ماندن خواستهای خود بنا بر فراخوانی از قبل اعلام شده تجمع کردند.اهم مطالبات این همکاران عبارتند از: اصلاح و به روزسانی جدول پایه حقوق خود، اجرای صریح و کامل ماده ۱۰، اصلاح میانگین شایستگی و طرز کار و حذف شاخص های تفرقه آمیز، اجرای فوق العاده ترمیم حقوق و فوق العاده خاص برای کارگران رسمی با توجه به زمان استخدام (سال ۹۲) که تعدیل مدرک میبایستی مدت زمان پیمانی طبق قانون ۹۲ باشد.
*************
تقدیرنامه اتحادیه تشکلهای کامیونداران و رانندگان سراسر ایران
با نهایت احترام ، اتحادیه تشکلهای کامیونداران و رانندگان سراسر ایران از رانندگان شریف و آگاه و آزاده در شهرهای بندر عباس ،و شهرک توحید بندرعباس ، شهر دیزیچه ، کرمان ،مشهد، ایلام ،ایوان و زرنه ، شهرکرد، کاشان، قزوین، سنندج، مریوان، کرمانشاه، قم ، و دیگر مناطق کشور که با برگزاری مراسمهای باشکوه یادبود، پاسخی روشن، مسئولانه و انسانی به فراخوان اتحادیه دادند، صمیمانه تقدیر و تشکر مینماید.
شما با برپایی این مراسم، نهفقط یاد و نام همکاران مظلوممان را زنده نگه داشتید، بلکه نشان دادید که جامعه رانندگان ایران، خانوادهای واحد و ریشهدار است که در غم و رنج، همچنان دوشادوش هم ایستادهاند.
این همبستگی و وفاداری، قدرتی است که هیچ حادثهای نمیتواند آن را درهم بشکند.
امروز این اتحاد، نماد صدای حقطلبانه ماست؛ صدایی که با احترام به جانباختگان، فریاد عدالتخواهی و کرامت انسانی را طنینانداز کرده است.
به پاس این همراهی،
به احترام این وفاداری، و اتحاد
اتحادیه سر تعظیم فرود میآورد و به وجودتان افتخار میکند.
همراهان عزیز!
از همه شهرهایی که هنوز فیلمها و تصاویر مراسم خود را برای ما ارسال نکردهاند، تقاضا داریم هرچه زودتر این اسناد ارزشمند را برای ثبت در حافظه تاریخی اتحادمان، ارسال کنند.
همچنین از دیگر رانندگان در سراسر کشور دعوت میکنیم که با ادامه این مسیر افتخارآمیز، صدای عدالتطلبی رانندگان ایران را رساتر از همیشه به گوش همگان برسانند
لطفاً تصاویر و فیلمهای مراسم خود را برای ما ارسال کنید تا سندی از اتحاد و همبستگیمان ثبت شود.
اتحادیه تشکلهای کامیونداران و رانندگان سراسر ایران
*************
سرگردانی موقت ۱۵۰ کارگر فولاد پارس هفت تپه به دلیل توقف فعالیت
یک منبع کارگری در شوش از تعطیلی موقت کارخانه فولاد پارس هفت تپه و بلاتکلیفی حدودا ۱۵۰ کارگر شاغل در این واحد تولیدی خبر داد. /
شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
*************
از جاده تا فریاد؛ همدردی کامیونداران با بندرعباس ادامه دارد
از زریندشت استان فارس و شهر حاجی آباد تا نیشابور، از اردبیل تا کازرون، و از اسدآباد تا گلپایگان، تاکستان و اصفهان، کامیونداران برخاستهاند نه برای بار، که برای بار سنگین غم.
رژهها و تجمعها، نه با فراخوان رسمی، که به شکلی کاملاً خودجوش و با دلهای بیقرار برگزار شدهاند؛ نشانهای از عمق اندوهی که در دل جامعهی حملونقل کشور شعلهور است.
در اردبیل، پنج کیلومتر رژه در سکوتی پرمعنا برگزار شد؛ امروز هم کامیونداران زرندیه به حرکت درآمدند. در اصفهان، تاکستان، گلپایگان و اسدآباد، ۲۰ کیلومتر غیرت؛ ۲۰ کیلومتر همدردی به نمایش گذاشته شد.
در کازرون، آنجا که سکوت رسانهها سنگین بود، فریاد همدلی طنینانداز شد.
بوقها، تبدیل به فریاد اعتراض شدند؛ به احترام جانهایی که در انفجار اسکله رجایی سوختند و خاموش شدند.
هیچ رسانهای پوشش نداد، هیچ مسئولی پاسخ نداد، اما جادهها گواهاند:
ما فراموش نمیکنیم.
*************
حوادث شغلی دومین عامل مرگ و میر در ایران پس از تصادفات هستند
حسن اصیلیان مهابادی( رئیس انجمن متخصصین بهداشت حرفهای ایران):بر اساس آمارهای پراکندهای که منتشر شدهاند، در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳ هزار حادثه ناشی از کار در کشور ثبت شده که از این میان، حداقل ۷۰۰ تا ۸۰۰ مورد منجر به مرگ شده است.
مرکز پژوهشهای مجلس نیز در گزارشی تازه که در سال ۱۴۰۴ منتشر کرده و تمرکز آن بر حادثه معدن طبس بوده، اعلام کرده است که حوادث شغلی، سومین عامل مرگ و میر در جهان و دومین عامل مرگ و میر در ایران پس از تصادفات جادهای هستند.
در سطح بینالمللی نیز آمارهایی منتشر شدهاند که درک ملموستری از ابعاد این بحران ارائه میدهند، به عنوان نمونه، در ایالات متحده در سال ۲۰۲۰، با جمعیتی بالغ بر ۱۳۰ میلیون کارگر و بیش از ۸ میلیون کارگاه، ۴۷۶۴ نفر بر اثر حوادث شغلی جان خود را از دست دادهاند. همچنین سازمان بینالمللی کار (ILO) اعلام کرده است که در سال ۲۰۲۰، نزدیک به ۳ میلیون نفر در سراسر جهان در اثر حوادث و بیماریهای ناشی از کار جان باختهاند. این آمار نسبت به سال ۲۰۱۵ بیش از ۵ درصد افزایش داشته است. طبق گزارش ILO، حدود ۳۹۵ میلیون کارگر در جهان دچار صدمات غیرکشنده ناشی از کار شدهاند و بیش از ۹۵ میلیون کارگر نیز در معرض خطرات جدی قرار دارند که هرچند منجر به مرگ نمیشوند، اما ممکن است آسیبهای جبرانناپذیری به سلامت آنها وارد کنند.
بر اساس همین گزارش، کشاورزی و ماهیگیری از جمله خطرناکترین مشاغل محسوب میشوند و ۶۳ درصد از کل آسیبهای شغلی به این دو بخش مربوط است. البته این الگو در ایران تفاوتهایی دارد. طبق آمار ارائهشده توسط مجلس، کار در معدن یکی از مشاغل پرخطر در کشور ما محسوب میشود. برای نمونه، در نیمه نخست سال ۱۴۰۰، آمار حوادث و جانباختگان در معادن کشور، به شکل نگرانکنندهای افزایش یافته است.
*************
قطعنامه پایانی تجمع مشترک صندوقهای بازنشستگی استان کرمانشاه
به مناسبت روز جهانی کارگر و روز معلم در یازدهم اردیبهشت ماه ۴۰۴ امانیه اهواز
روز جهانی کارگر و روز معلم پیرو فراخوان سراسری شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران را در شرایطی برگزار مینمائیم که همه داغدار جان باختن و مجروح شدن تعداد کثیری از زنان و مردان کارگر و دستمزدبگیر بر اثر حادثه تلخ و ناگوار انفجار در اسکله بندر رجایی می باشیم.
این حادثه تلخ هر علتی که داشته باشد، نشان از بی ارزشی و بی اعتباری جان انسانها در برابر سود جویی صاحبان سرمایه و ناکارآمدی سیستمی دارد که رعایت حداقلهای ایمنی در محیط کار در برابر حرص و طمع و ثروت اندوزی عده ای خاص را، به هیچ می انگارد و جان انسانها برایش پشیزی ارزش ندارد!
ما ضمن عرض تسلیت به مردم شریف ایران و ابراز همدردی با خانواده های عزیزان جانباخته و مجروحان اسکله بندر رجایی، هرگونه بی توجهی به جان انسانها را شدیدا محکوم نموده و خواستار تسریع در پیگرد قانونی برای عاملین این فاجعه هولناک و نیز حوادث قبل از آن در معادن کشور و سایر محیط های نا ایمن کار میباشیم.
از طرفی امسال نیز همچون سالهای قبل، از یک سو سرکوب مزدی و شرایط تحمیل شده به زندگی و معیشت و درمان کارگران، معلمان و مردم زحمتکش و از سوی دیگر اعمال فشارهای امنیتی به فعالین عرصه های مختلف مطالبات صنفی و مدنی و تمام کسانی که دغدغه یک زندگی شرافتمندانه و در خور انسان برای عموم مردم را دارند، تداوم داشته و در دنباله ی سیاستی است که با به زیر خط فقر کشاندن اکثریت مردم در راستای تامین منافع اقلیتی ناچیز بصورت سیستماتیک عمل می کند.
ما بازنشستگان صندوقهای گوناگون استان کرمانشاه نیز همراه با بازنشستگان و شاغلین سراسر کشور ضمن گرامیداشت روزجهانی کارگر و روز معلم به تمامی کارگران و معلمان در سرتاسر ایران، مطالبه ی یک زندگی آرام و به دور از فشارهای معیشتی و درمانی را حق مسلم خود دانسته و یکصدا فریاد می زنیم:
تا حق خود نگیریم، از پا نمی نشینیم.
لذا در پایان این تجمع مشترک، اهم مطالبات خود را بدین شرح اعلام مینمائیم:
۱- اجرای بدون قید و شرط مواد ۸۵ و ۱۲۵ مدیریت خدمات کشوری،
- اجرای مواد ۵۴ و ۹۶ قانون تامین اجتماعی در رابطه با بیمه و درمان کارامد و رایگان و افزایش حقوق ها مطابق هزینه های زندگی و نرخ واقعی تورم.
- اجرای آیین نامه رفاهی بازنشستگان مخابرات
۲- انتصاب مدیران منتخب و کارآمد تحت نظارت نمایندگان واقعی بازنشستگان صندوق ها و مشارکت در مدیریت شرکتهای تحت مالکیت صندوق های بازنشستگی به دور از دخالتهای غارتگرانه دولت که از این طریق حق اعمال اراده شاغلین بیمه پرداز و ما بازنشستگان بر سرمایه های بین النسلی مان سلب گردیده است.
۳- تعیین حداقل دستمزد مطابق با سبد معیشت خانوار بر اساس نیازهای واقعی یک زندگی شرافتمندانه و افزایش سالانه بر اساس نرخ واقعی تورم.
۴- تامین دو مقوله آموزش و درمان رایگان که طبق اصول ۳، ۲۹ ، ۴۳ قانون اساسی در رابطه با درمان رایگان و اصل ۳۰ که به صراحت بر تحصیلات رایگان برای عموم مردم دلالت دارد، به عنوان یک حق همگانی و خارج نمودن این دو مقوله حیاتی از روابط پولی و کالایی.
۵- پرداخت حق منطقه جنگی ، مابه التفاوت گروههای ایثارگری شش ماه دوم سال ۹۹،
یک ماه پاداش مضاعف در مناطق محروم و جنگی از سال ۶۸ تا سال ۸۸،
تعمیم و تسری قانون رتبه بندی معلمان به بازنشستگان سنوات قبل از سال ۱۴۰۰.
۶- محکومیت و لغو تفاهمنامه میان آموزش و پرورش با نیروی انتظامی در راستای پادگانی کردن محیط های آموزشی.
۷- محکومیت و مجازات عاملین فاجعه هولناک انفجار در اسکله شهید رجایی و دیگر محیط های کار به هر دلیلی که باشد .
۸ - آزادی فوری، بدون قید و شرط ، لغو وثیقه ها و توقف پرونده سازی ها علیه تمامی فعالین اعم از کسانی که بصورت ناعادلانه محکوم به حبس شده اند و نیز آنان که تنها برای دفاع از آموزش و درمان رایگان و رفع تنگناهای درمانی و معیشتی مطابق هزینه های زندگی در مظان اتهام قرار دارند .
۹ - در خاتمه آزادی در برگزاری تجمعات اعتراضی مطابق با اصل ۲۷ قانون اساسی را حق مسلم خود دانسته و بطور جدی خواستار خاتمه دادن به هر گونه نگاه سیاسی، قضایی، امنیتی به تجمعات صنفی و احضار، بازخواست، بازداشت و تعهد گرفتن از مطالبه گران حق طلب شاغل و بازنشسته هستیم و بر اساس حقوق شهروندی خود همچنان فریاد می زنیم:
" تجمع، اعتراض علیه فقر و فساد حق مسلم ماست "
- انجمن صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته کرمانشاه
- بازنشستگان مطالبه گر تامین اجتماعی کرمانشاه
- مطالبه گران بهداشت و درمان ، مخابرات و دیگر صنوف حق طلب کرمانشاه
*************
بیانیۀ مشترک به مناسبت روز جهانی کارگر
اول ماه مه روز تجلی همبستگی و هویت مستقل کارگران
روز جهانی کارگر روز نماد همبستگی و بر افراشتن پرچم مبارزۀ مستقل طبقه کارگر علیه نظام سرمایه داری است. از آن زمان که کسب سود بر اساس استثمار کارگر و تبدیل نیروی کار به کالا در بازار، مبنای زندگی اجتماعی قرار گرفت، نظام سرمایه داری بر سرنوشت جامعه مسلط شد. نظام سرمایه داری برای تحمیل سلطه بر اکثریت جامعه و حفظ شرایط نابرابر و لرزان مناسبات استثماری و تداوم و تشدید بهره کشی از طبقه کارگر، حاصل کار کارگران را در تصاحب کامل و تملک خویش قرار داد، و دستگاه نظامی، اداری و قضائی و نهادهای فرهنگی کشور که ضمائم دولت های سرمایه داری هستند را به زیان کار و در خدمت سرمایه در آورد و آنها را تقویت نمود. از اینرو جامعه را هرچه بیشتر و آشکارتر به دو قطب متضاد تبدیل کرد: یک قطب که متشکل از اقلیت صاحب سرمایه و وسایل تولید است و قطب دیگر که چیزی ندارد و برای زنده ماندن مجبور به فروش نیروی کار به صاحبان سرمایه است.....
متن کامل را
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی بازنشستگان صنعت نفت در مقابل کانون بازنشستگان امانیه اهواز
صبح امروز سه شنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، جمعی از بازنشستگان شرکت نفت در اعتراض به عدم پرداخت همسان سازی حقوق ها، دریافتی های پایین، گرانی و تورم و عدم پرداخت برخی معوقات خود در مقابل کانون بازنشستگان صنعت نفت در امانیه اهواز دست به تجمع زدند و خواهان تحقق مطالبات خود شدند.
*************
دختران کارگر در بندر رجایی گم شده اند
خانوادههای زیادی بین ادارات دولتی بندر سرگردان میچرخند و دنبال دخترانشانند. دختران کارگری که گم شده و هنوز پیدا نشدهاند. زنهای زیادی در سایتهای مختلف اسکله کارگر بودهاند. فرشاد اسماعیلی کارشناس مسایل کارگری با انتشار این خبر در شبکه ایکس همچنین نوشت: «تا اینجا سه زن کارگر بین فوت شده ها اعلام شده و متاسفانه احتمال افزایش زنان فوت شده کارگر بسیار زیاده.
*************
دوشنبه اعتراضی بازنشستگان مخابرات
امروز دوشنبه هشت اردیبهشت بازنشستگان بار دیگر در شهرهای سنندج، تهران، اهواز، کرمانشاه، تبریز و زنجان ...دست به تجمع زدند و مطالبات خود را بار دیگر فریاد کردند. بازنشستگان ضمن همدردی با مردم بندرعباس، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد تعاون سپاه را عوامل اصلی تضییع حق خود خواندند.
مطالبات بازنشستگان مخابرات:
اجرای بدون تنازل بند ۶ و ۹ مصوبه اسفند ماه سال ۸۵ هیئت وزیران
آیین نامه ۸۹/۲۴ مرداد ماه سال ۸۹ هیئت مدیره وقت شرکت مخابرات ایران و دیگر.
سهامداران عمدهی شرکت مخابرات، که هدف شعارهای بازنشستگان هستند، ستاد اجرایی فرمان امام تحت اختیار رهبری و نیز بنیاد تعاون سپاه پاسداران است.
اینجا کلیک کنید.
مردم بندرعباس، تسلیت تسلیت
ستاد فرمان امام، مخابرات رو برده / حق ماهارو خورده
*************
همدردی و ابراز تسلیت رانندگان و کامیونداران مریوان
همدردی و ابراز تسلیت رانندگان و کامیونداران شهرستان مریوان در استان کردستان به جان باختگان و حادثه دیدگان بندرعباس
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تهران مقابل سازمان تامین اجتماعی با فریاد:
اسماعیل گرامی / آزاد باید گردد.
راهپیمایی اعتراضی بازنشستگان فولاد و
معدن در اصفهان؛ فریاد علیه وعدههای بیعمل.
تجمع بازنشستگان فولادی کرمان.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاه مقابل سازمان با فریاد:
زیر بار ستم نمی کنیم زندگی /جان فدا می کنیم در ره آزادگی / ننگ بر این بردگی، ننگ بر این بردگی.
از معدن تا بندر / محل قتل کارگر / نه جنگ میخوام نه کشتار/ رفاه میخوام ماندگار
پیگیری کارگران بازنشسته اهواز تداوم دارد.
بازنشستگان اهواز روبروی سازمان تامین اجتماعی میدان کارگر تجمع اعتراضی برگزار کردند و از خواست های به حق خود دفاع کردند.
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی شوش، در اعتراض به فقر، تورم و گرانی، در اعتراض به فساد، دزدی و چپاول و غارت، در اعتراض به نبود امنیت و اسایش، رفاه و امکانات بهداشتی، درمانی و آموزشی مناسب، در اعتراض به سرکوب، تبعیض و نابرابری ها ،در اعتراض به ستم و استثمار.
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی کارگران معدن تیتانیوم کهنوج
روز شنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۴، کارگران بومی معدن تیتانیوم کهنوج در استان کرمان در واکنش به اخراج بیش از ۷۰ نیروی محلی طی ماههای اخیر، مقابل این مجتمع معدنی دست به نجمع اعتراضی زدند.
به گفته معترضان، اخراجها بدون توضیح قانعکننده و با بهانههایی نظیر اتمام قرارداد انجام شده و وعدههای بازگشت به کار عملی نشده است. این بحران از فروردین ۱۴۰۴ با اخراج ۱۰ کارگر آغاز شد و تاکنون حدود ۶۰ نفر دیگر نیز شغل خود را از دست دادهاند.
معدن تیتانیوم کهنوج، بهعنوان یکی از بزرگترین ذخایر جهانی این ماده استراتژیک، نقش مهمی در صنایع پیشرفته دارد، اما کارگران معترض میپرسند: «چرا سهم ما از این ثروت ملی تنها بیکاری است؟»
*************
اعتراض کشاورزان دشت گرمسار و آرادان
اعتراض کشاورزان دشت گرمسار و آرادان نسبت به عدم رهاسازی آب از سد نمرود.
کشاورزان با وضعیت بحرانی مواجهاند و خشک شدن مزارعشان تهدیدی جدی برای معیشت آنها بهوجود آورده است.
کارگر و کشاورز، شاغل و بازنشسته فریادشان علیه معیشت رها شده و نابسامان روز به روز بلند و بلندتر میشود.
به این سفره ی بی نان، معترضیم همچنان
*************
بیانیه تشکل های مستقل در محکومیت تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و نیروی انتظامی
در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش به عنوان نهاد متولی آموزش و پرورش دانش آموزان که کودکان، نوجوانان و جوانان را در پوشش خویش دارد، قادر نیست به وظایف خود در تامین محیط آموزشی امن، استاندارد و پرنشاط با محتوایی باکیفیت، عمل کند و از سوی دیگر با افزایش سرسام آور هزینه های تحصیلی و تحمیل فقر فزاینده به مردم، عملاً بخشی از دانش آموزان واجب التحصیل را از چرخه آموزش کنار گذاشته اند، در تکمیل این ناتوانی و بیکفایتی، وزارت آموزش و پرورش در اتحادی نامیمون تحت عنوان « تفاهم نامه» با نهادی همسو و هم آوا می شود که جز اعمال سرکوب و خشونت و به بند کشیدن حق آزادی های مسلم تمامی عرصه های جامعه، در سوابق خود ندارد. ....
برای مطالعۀ متن کامل
اینجا کلیک کنید.
*************
اعتصاب و تجمع اعتراضی رانندگان قراردادی شرکت گاز لرستان
صبح امروز، رانندگان قراردادی شرکت گاز استان لرستان در اعتراض به شرایط نامناسب کاری و قراردادهای ناعادلانه، دست از کار کشیدند و مقابل ساختمان شرکت تجمع کردند.
*************
اعتصاب کارگران شهرداری برازجان
امروز نیز کارگران خدمات شهری و پاکبانان شهرداری برازجان استان بوشهر در اعتراض به کاهش اضافهکاری و حذف تعطیلیها، مقابل ساختمان شهرداری تجمع کردند.
به دنبال ادامه اعتصاب، خدمات شهری در برازجان متوقف شده و زبالهها در سطح شهر انباشته شدهاند.
کارگران خواستار رسیدگی فوری به وضعیت حقوق، مزایا و شرایط کاری خود هستند.
*************
تجمع بازنشستگان کشوری مقابل صندوق بازنشستگی کشوری استان کرمانشاه
تجمع اعتراضی بازنشستگان سهشنبه ۲ اریبهشت ۱۴۰۴
مقابل صندوق بازنشستگی کشوری استان کرمانشاه.
شعارها:
ایران پر درآمد/ چه بر سر تو آمد /
بیت المال و خزانه/ جولانگاه دزدانه /
«معلم زندانی آزاد باید گردد» /
«حسین حسین شعارشان / دروغ و دزدی کارشان» /
کاظمی کاظمی، مدرسه پادگان نیست
مطالبه: آزادی فعالان صنفی و رسیدگی به وضعیت معیشتی.
بازنشستگان با اتحاد، بر ادامه مسیر اعتراضی تأکید کردند.
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی کارمندان بهزیستی تبریز در اعتراض به مشکلات معیشتی
روز سهشنبه، دوم اردیبهشت ۱۴۰۴، کارمندان بهزیستی استان آذربایجان شرقی در واکنش به حقوق و مزایای پایین در برابر حجم بالای مسئولیتها و فشار کاری، مقابل اداره کل بهزیستی تبریز تجمع اعتراضی برگزار کردند.
کارمندان که مسئولیت خدمت به اقشار آسیبپذیر جامعه را بر عهده دارند، با انتقاد از شرایط معیشتی خود، خواستار افزایش حقوق متناسب با کرامت شغلی و وظایف سنگین خود شدند.
اینجا کلیک کنید.
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
*************
اعتصاب کارگران ایرانخودرو تبریز در اعتراض به تبعیض مزدی
از صبح روز یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴، کارگران کارخانه ایرانخودروی تبریز برای چندمینبار در اعتراض به تداوم تبعیض در حقوق و مزایا نسبت به همتایان خود در تهران، دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.
این اعتراض در پی وعدههای محققنشده مدیران ایرانخودرو و مسئولان استانی در خصوص کاهش شکاف مزدی میان کارکنان تبریز و تهران صورت گرفته است. به گفته کارگران، با گذشت بیش از ۴ ماه از وعدهها، هیچ تغییری در وضعیت پرداختیها ایجاد نشده است.
بر اساس گزارشها، حقوق ماهانه کارگران ایرانخودروی تبریز حدود ۱۵ میلیون تومان است؛ رقمی که بنا به ادعای آنها، کمتر از یکپنجم حقوق کارکنان ایرانخودرو تهران است.
کارگران معترض تأکید کردهاند در صورت ادامه این تبعیض آشکار، اعتراضات را به شکل گستردهتری ادامه خواهند داد.
*************
تجمع اعتراضی گسترده کارکنان شرکت بهرهبرداری مترو مقابل شهرداری تهران
امروز یکشنبه ۳۱ فروردین خیابان مقابل شهرداری تهران صحنهی تجمع بزرگ کارکنان شرکت بهرهبرداری مترو بود.
معترضان با سردادن شعارهایی همچون: «بیکفایت، بیکفایت، مدیر نالایق باید بره!»/ «وعده نمیخوایم، حقمونو میخوایم!» اعتراض خود را نسبت به وضعیت بغرنج معیشتی، پرداختنشدن مطالبات، بیعدالتیهای آشکار در حقوق و مزایا و عملکرد ضعیف مدیران اعلام کردند.
کارکنان میگویند: سالهاست با حداقلها ساختیم، اما دیگر تحمل نداریم! مترو با ما میچرخد، اما انگار ما در چشم مدیران، دیده نمیشویم.
*************
تجمع و راهپیمایی کارگران و بازنشستگان در چند شهر
اعتراض کارگران پالایشگاه دوازدهم پارس جنوبی وارد دومین روز شد
کارگران پیمانکاری پالایشگاه دوازدهم پارس جنوبی برای دومین روز پیاپی با توقف کار، در محوطه پالایشگاه و ساختمان اداری در اعتراض به تأخیر در پرداخت مطالبات مربوط به مرخصیهای سال گذشته تجمع کردند.
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی بازنشستگان فولادی کرمان.
راهپیمایی و تجمع اعتراضی گروه بازنشستگان فولاد ومعدن، خیابان نشاط اصفهان.
اینجا کلیک کنید.
تجمع بازنشستگان شرکت ذغال سنگ البرز شرقی شاهرود در اعتراض به عدم همسان سازی حقوقها با شاغلین فولاد، عدم پرداخت به موقع معوقات و دیگر بی حقوقی ها.
اعتراض به فقرو نداری، اعتراض به دستمزد های ناچیز و نامناسب، اعتراض به فساد،دزدی و غارت و چپاول، اعتراض به تبعیض و نابرابریها، اعتراض به ستم و استثمار.
در روز یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴، تجمع صنفی بازنشستگان شهرستان شوش صحنهای از عزت، ایستادگی و حقطلبی نسل فراموششدهای بود که سالها برای آبادانی این سرزمین تلاش کردهاند.
بازنشستگان، با قامتی استوار و صدایی رسا، گرد هم آمدند تا مطالبهای ساده اما حیاتی را فریاد بزنند: «درمان رایگان بر اساس قانون، حق ماست».
در میان جمع، نگاهها به پیرمردی جلب میشد که با قامتی خمیده و عصایی چوبی در دست، در کنار سایر بازنشستگان ایستاده بود. چشمانش از پشت عینک، عمیقترین روایتها را بازگو میکرد؛ روایت سالهایی که کار کرده، خدمت کرده و حالا، تنها مطالبهاش چیزی نیست جز ابتداییترین حق انسانیاش: درمان.
بالای سر این پیرمرد، پلاکاردی زرد رنگ برافراشته بود که بر آن نوشته شده بود: «درمان رایگان بر اساس قانون، حق ماست». این جمله نه تنها شعار جمع بود، بلکه فریاد دل نسلی بود که رنجهای خاموششان امروز در خیابانهای شوش پژواک یافت.
تجمع امروز نه فقط تجمعی اعتراضی، بلکه صحنهای از اتحاد، عزت و استقامت بود؛ پیامی به مسئولان که قانون باید پشتیبان مردمش باشد، بهویژه آنانکه عمر خود را در راه ساختن فردای همین سرزمین سپری کردهاند.
نماینده شهرستان آقای دکتر کعب عمیر ما خواهان پیگیری مجدانه شما هستیم.
بیمارستان ملکی حق ماست.!
امتیاز تاسیس بیمارستان ملکی تامین اجتماعی شهرستان شوش را پس بدهید.
تجمع اعتراضی کارگران پیمانکاری نفت و گاز گچساران و ارکان ثالث پالایشگاه دوازدهم پارس جنوبی
حذف شرکتهای پیمانکاری، اجرای کامل طرح طبقهبندی مشاغل، و بهبود شرایط معیشتی و شغلی از جمله خواستهای فوری کارگران است
یکشنبه/۳۱ فروردین /۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی کارگران برق منطقهای فارس مقابل وزارت نیرو
جمعی از کارگران مشمول قانون کار در شرکت برق منطقهای فارس، در اعتراض به عدم بهروزرسانی آیتمهای رفاهی، عدم پرداخت معوقات طرح طبقهبندی مشاغل و تبعیضات ناروا بین پرسنل کارگری و کارمندی، مقابل ساختمان وزارت نیرو تجمع کردند.
کارگران میگویند سالهاست مطالباتشان نادیده گرفته شده و بیعدالتی در پرداختها، انگیزه و امنیت شغلی آنان را نابود کرده است.
اعتراض کارگران بازنشسته ایران صدرا
اعتراض کارگران بازنشسته ایران صدرا: «سنوات پایان خدمت» قانونی محاسبه نشد
شماری از کارگران بازنشسته شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در استان بوشهر، به شیوه محاسبه سنوات بازنشستگی خود در این واحد صنعتی انتقاد دارند.
*************
اعتراض کارگران ریختهگری تراکتورسازی تبریز
اعتراض کارگران ریختهگری تراکتورسازی تبریز به اضافهکاری اجباری؛ «روزانه ۱۲ ساعت در هوای آلوده کار میکنیم»
یکی از کارگران کارخانه ریختهگری تراکتورسازی تبریز از شرایط سخت و غیرقانونی کار در این واحد تولیدی پرده برداشت. او میگوید: «کارفرما همه را مجبور کرده اضافهکاری بمانیم. روزانه ۱۲ ساعت، حتی جمعهها باید در محیطی با آلودگی شدید هوا کار کنیم. اینجا از قانون فقط فشارش برای ما مانده، نه حمایتش.»
این اظهارات در حالی مطرح میشود که طبق ماده ۶۱ قانون کار، اضافهکاری در مشاغل سخت و زیانآور ممنوع است. همچنین ساعات قانونی کار برای این مشاغل ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته تعیین شده، اما به گفته این کارگر، عملاً دو برابر این زمان در شرایط کاملاً ناسالم کار انجام میدهند.
او میافزاید: «با حداقل حقوق، روزی ۱۲ ساعت در هوایی نفس میکشیم که پر از گازهای سرطانزاست. از صبح تا شب، یا شب تا صبح در این فضای آلوده کار میکنیم و هیچ مسئولی پاسخگو نیست. حتی یک بازدید ایمنی هم به چشممان نخورده.»
این وضعیت، بار دیگر بیتفاوتی نهادهای نظارتی و وزارت کار را نسبت به رعایت قوانین حفاظت از سلامت نیروی کار در ایران آشکار میسازد؛ جایی که جان کارگران در ازای تولید و سود، قربانی بیقانونی و بیعدالتی آشکار میشود.
*************
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات از سر گرفته شد
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات تبریز، بیجار، اصفهان، سنندج، کرمانشاه و ....، اعتراض سراسری به فساد و غارت سازمانیافته.
بازنشستگان شرکت مخابرات در شهرهای مختلف، با برگزاری تجمع اعتراضی خواستار پایان دادن به ظلم و سوءمدیریت حاکم بر این شرکت شدند.
معترضان، ستاد اجرایی فرمان امام و تعاونیهای وابسته به سپاه را بهعنوان مالکان پشتپرده مخابرات، مسئول وضعیت اسفبار معیشتی و نقض حقوق قانونیشان دانسته و از ادامهی سرکوب سیستماتیک عدالت و کرامت بازنشستگان انتقاد کردند.
این تجمعات در ادامهی موجی از اعتراضات سراسری بازنشستگان مخابرات در سراسر کشور شکل گرفته است؛ اعتراضی علیه فساد ساختاری، بیپاسخی مسئولان و چپاول حقوق نسلی که سالها به زیرساختهای ارتباطی کشور خدمت کرده است.
دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴
*************
راهپیمایی و تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی و فولاد در چند شهر
تجمع بازنشستگان در تهران
بازنشستگان تهران وشهرستان ها امروز ۱۴۰۴/۱/۲۴ مقابل سازمان تامین اجتماعی تجمع کردند. بازنشستگان با دردست داشتن تراکت هایی حاوی مطالبات شان خواهان افزایش حقوق با توجه به تورم افسارگسیخته وهمچنین ارائه درمان رایگان و... و در نهایت خواهان آزادی فعالین زندانی شدند.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان فولاد مازندران
بازنشستگان فولاد بار دیگر در مازندران تجمع کردند؛ در اعتراض به فقر، حقوقهای عقبافتاده و وعدههای توخالی!
«بودجه رانت و اختلاس هست، برای ما نه!»
«سفره خالی، مسئول خیانتکاری!»
آنها هشدار دادند: «اگر سکوت کنیم، بیشتر لهمان میکنند. فقط با اعتراض است که صدایمان شنیده میشود!»
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی.
اینجا کلیک کنید.
بازنشستگان فولاد، امروز در مقابل صندوق بازنشستگی فولاد کشور - خیابان وزرا - تنها پنج نفر بودند، اما صدای اعتراضشان از صدها هزار گلوی فریادزده بلندتر بود!
همین که در شرایط سرکوب، تهدید و ناامیدی، هنوز چند نفر حاضر میشوند وسط پایتخت بایستند و بگویند: «ما حقوقمون رو میخوایم، نه وعده!» یعنی هنوز شعلهی امید و جسارت زنده است.
آنچه شرمآوره، نه تعداد معترضینه، بلکه حکومتیست که با این همه ثروت، نتونسته حتی امنیت و معیشت بازنشستگان خودش رو تأمین کنه.
این فقط ۵ نفر نبودند؛ این صدای فروخوردهی هزاران بازنشستهای بود که دیگه رمق ایستادن ندارن اما هنوز چشم انتظار عدالتن.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان فولاد اصفهان با فریاد: دولت ورشکسته، دشمن بازنشسته!
اینجا کلیک کنید.
راهپیمایی و تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی شوش در اعتراض به گرانی،تورم فقر و نداری، در اعتراض به دستمزدهای ناچیز و نامناسب، در اعتراض به چپاول، غارت و دزدی، در اعتراض به تبعیض و نابرابری ها، در اعتراض به نبود امکانات پزشکی و درمانی و رفاهی مناسب، در اعتراض به ستم و استثمار.
یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی داوطلبان آزمون کیفیتبخشی مقابل وزارت آموزش و پرورش
امروز جمعی از داوطلبان معترض آزمون کیفیتبخشی معلمان ۱۴۰۳، در واکنش به "تخلفات آشکار وزارت آموزش و پرورش"، برای چندمینبار مقابل ساختمان این وزارتخانه تجمع کردند.
این داوطلبان با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار لغو نتایج اعلامشده و اصلاح فرآیند آزمون شدند. به گفته معترضان، علیرغم وعدههای مکرر وزارتخانه برای بررسی خطاهای سیستمی و همچنین تأیید تخلفات در جلسه رسمی کمیسیون آموزش مجلس، هنوز اقدام موثری برای احقاق حقوق داوطلبان صورت نگرفته است.
از جمله اعتراضات اصلی میتوان به افزایش غیرشفاف تراز آزمون، مهندسی نمرات، و عدم پاسخگویی رسمی مسئولان اشاره کرد؛ امری که به گفته داوطلبان "بیسابقه در روندهای ارزیابی آموزش و پرورش" تلقی میشود.
داوطلبان اعلام کردهاند تا زمان ایجاد ردیف استخدامی و اصلاح روند ارزیابیها، از پیگیری مطالبات قانونی خود دست نخواهند کشید.
*************
تجمع اعتراضی کارگران شرکت ایران پوپلین رشت
تجمع اعتراضی کارگران شرکت ایران پوپلین رشت نسبت به عدم دریافت حقوق اسفند ماه سال گذشته!!
اینجا کلیک کنید.
*************
اعتصاب کارگران جوشکارپروژه ای کارخانه کاغذسازی راشا کاسپین
اعتصاب کارگران جوشکارپروژه ای کارخانه کاغذسازی راشا کاسپین در اعتراض به عدم افزایش حقوق
اعتصاب کارگران جوشکارپروژه ای کارخانه کاغذسازی راشا کاسپین واقع در شهرک صنعتی زنجان (شرکت پیمانکاری یسنا آرمان زندگی- مهیاز-) در اعتراض به عدم افزایش حقوق وخودداری از ادامه کاروماندن در خوابگاه،
*************
تجمع کارگران پالایشگاه بید بلند برای افزایش دستمزد
جمعی از کارگران آزمونی (در مسیر استخدام) پالایشگاه بیدبلند بهبهان در اعتراض به عدم انجام وعده چهارساله مدیریت نسبت به افزایش دستمزد، روز چهارشنبه ۲۰ فروردین دست از کار کشیدند و خواستار افزایش مزد و اصلاح رویه مالیاتی با هدف کاهش میزان مالیات دریافتی از کارگران شدند.
پالایشگاه بیدبلند حدود ۱۳۰۰ کارگر پیمانکاری و ۷۰۰ کارگر آزمونی دارد
*************
گزارشی کوتاه از علت جان باختن کارگران معدن زغالسنگ مهماندویه دامغان
گزارش میدانی از معدن زغالسنگ مهماندویه دامغان که دو روز پیش ۷ کشته بهجا گذاشت / دستگاه تهویه نبود، کارگران مردند!
هم میهن نوشت:
بررسیهانشان میدهد، کمبود اکسیژن دلیل مرگ کارکنان معدن بوده، نه آنطور که مسئولان میگویند، تجمع گاز متان.
یکی از کارگران شاغل در معادن دامغان میگوید: آنجا چند معدن فعال است، بدون اینکه یک آمبولانس و دکتر آنجا باشد. درحالیکه موظفند اینها را تهیه کنند، کارگر آسیبدیده را تا برسانند به دامغان یا شاهرود که مرده است. دو سال پیش یک کارگر حادثه دید و تا به بیمارستان برسد، مرد.
*************
اعتراضات کارگران پالایشگاه فجر جم به سال جدید کشیده شد
کارگران پالایشگاه گاز فجر جم، یکی از مهمترین قطبهای تولید انرژی کشور، همچنان در اعتراض و تحصن هستند؛ اعتراضاتی که از پاییز گذشته آغاز شده و با ورود به ۱۴۰۳ وارد مرحلهای جدیتر شده است.
کارگران همچنین به تبعیض آشکار بین پرداختیهای کارمندان و کارگران اعتراض دارند.
سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
*************
بی توجهی به اصول ایمنی در معدن مهماندویه دامغان منجر به فوت کارگران شد
اعلام اسامی هفت معدنچی جانباخته در حادثه معدن زغالسنگ دامغان.
اسامی جانباختگان این حادثه به شرح زیر است:
۱. مرتضی شکاری
۲. احمد شکاری۳. مهدی گیلکی
۴. هانی گیلکی (۳۵ ساله)
۵. طلاحسین ابراهیمی (۲۰ ساله، اتباع خارجی)
۶. مجتبی اکبری (۲۵ ساله، اتباع خارجی)
۷. علی ابراهیمی (۲۵ ساله، اتباع خارجی)
بی توجهی به اصول ایمنی در معدن مهماندویه دامغان منجر به فوت کارگران شد
دبیر انجمن زغالسنگ کشور: بی توجهی به اصول ایمنی و سیستماتیک نبودن وضعیت در معدن مهماندویه دامغان منجر به فوت ۶ نفر از معدنکاران شده است.
هنوز اطلاعات دقیقی از علت حادثه در این معدن اعلام نشده است.
این معدن در مقیاس بسیار کوچیک و جزو معادن عضو انجمن زغالسنگ کشور نبوده است.
تعداد کارگران آن بسیار محدود بود و طبق اطلاعات کسب شده سرکارگر این معدن نیز فوت کرده است ضمن اینکه هیچ اطلاعی از بازرس فنی و مسیول ایمنی در این معدن نداریم.
از نظر بنده علت این حادثه تصاعد گاز متان بوده است. اگر گاز منواکسید بود، منجر به انفجار می شد.
*************
جان باختن هفت کارگر معدن جواهر زغال دامغان
حادثه در معدن مهماندویه دامغان/ معدنکاران دچار گازگرفتگی شدند
حادثهای وحشتناک در معدن جواهر زغال دامغان رخ داده که باعث مرگ پنج کارگر شد و احتمالاً یک نفر دیگر هم جان خود را از دست داده است. این حادثه که به گازگرفتگی در تونلهای معدن مربوط میشود، در حال حاضر ۵ تا ۶ کارگر را در معرض خطر قرار داده و نیروهای امدادی در تلاش برای نجات آنها هستند.
در حالی که خوشبختانه انفجار در معدن رخ نداده، اما وضعیت آلوده به گاز کربن دیاکسید است که خطر خفگی و تلفات بیشتری را به همراه دارد.
حادثه تلخ در معدن جواهر زغال دامغان: تعداد جان باختگان به ۷ نفر رسید
در پی حادثه گازگرفتگی در معدن جواهر زغال در مهماندویه دامغان، هفت نفر در سالن معدن محبوس شده بودند. پنج نفر از این معدنچیان، از جمله پیمانکار و سه کارگر اتباع خارجی، جان خود را از دست دادهاند و پیکر دو نفر دیگر نیز پس از مدتها محبوس شدن در معدن خارج شده است.
با این وضعیت، تمامی هفت نفر گرفتار در این حادثه جان خود را از دست دادهاند.
اگرچه علت نشت گاز مشخص نیست، گازگرفتگی به عنوان علت وقوع این حادثه اعلام شده است.
احتمال میرود که هنوز سه کارگر دیگر در معدن باقیمانده باشند و ممکن است تعداد کشتهها افزایش یابد.
سخنگوی هلالاحمر: افراد محبوس در معدن دامغان ۷ نفر بودند که همگی جانشان را از دست دادند./ امتداد
اینجا کلیک کنید.
*************
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان مخابرات در تبریز، سنندج، هرمزگان و مریوان
بازنشستگان مخابرات در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات و وضعیت معیشتی خود، در شهرهای مختلف از جمله تبریز، سنندج، هرمزگان و مریوان، گیلان و ... تجمع اعتراضی برگزار کردند. تجمعکنندگان عمدتاً به ستاد اجرایی و بنیاد تعاون سپاه پاسداران به عنوان سهامداران عمده شرکت مخابرات اعتراض دارند.
جلوگیری از فیلمبرداری صداوسیمای حکومتی از تجمع بازنشستگان مخابرات
در ادامه اعتراضات سراسری بازنشستگان مخابرات، اینبار در گیلان، وقتی تیم صداوسیمای حکومتی برای پوشش اعتراضات وارد محل شد، با ممانعت شدید مواجه شد و اجازه هیچگونه فیلمبرداری یا تهیه گزارش به آنها داده نشد.
بازنشستگان خشمگین، که سالهاست از بیتوجهی و ظلم سهامداران عمده مخابرات - یعنی ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد تعاون سپاه - به تنگ آمدهاند، اجازه ندادند حتی رسانه حکومتی تصویرسازی دروغین از اعتراضشان داشته باشد.
ستاد اجرایی و سپاه، هم در حق کارگران ظلم میکنند، هم اجازه دیده شدن این ظلم را نمیدهند.
اینجا کلیک کنید.
دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی کارکنان نفت فلات قاره - منطقه لاوان
پرسنل منطقه عملیاتی لاوان در اعتراض به تفکیک تبعیضآمیز مشاغل و شمول فوقالعادههای مناطق عملیاتی در سقف حقوق دست به تجمع زدند.
آنها اعلام کردند تا تحقق مطالبات بحق تمام کارکنان مناطق عملیاتی، به اعتراض ادامه خواهند داد.
*************
باز هم تکرار فاجعه بار حوادث کار در معادن
ریزش معدن سنگآهن در عبداللهآباد مهاباد جان یک کارگر را گرفت!
فرماندار مهاباد: امروز ساعت ۹ و نیم خبردار شدم که معدن شماره ۴ سنگ آهن عبداللهآباد ریزش داشتیم.
دو نفر از معدنچیها گرفتار شده بودند.
در همان لحظات اولیه عملیات امداد، یکی از گرفتارشدگان که راننده لودر بود، نجات پیدا کرد.
ساعت ۱۱ و نیم عملیات جستوجو به پایان رسید ولی متأسفانه دیگر کارگر معدن فوت کرد.
بیانیه شماره ۱ بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی اهواز
ملت شریف بزرگ ایران
سلام علیکم
ما بازنشستگانیم
خواهان حقمانیم
به پشتوانه و در کنار شما بر علیه ظلم و ستم، احقاق حق و حقوق، درکف خیابون فریاد عدالت خواهانه سر می دهیم. از آنجائیکه دولت این روزها در حال چانه زنی تعیین دستمزد سالیانه هستند ما بازنشستگان خواهان اجرای مر قانون ماده ۹۶،۱۱۱ و تعیین سبد معیشت و اعلام تورم از سوی بانک مرکزی هستیم درغیر اینصورت
فقط کف خیابون بدست میاید حقمون
تا حق خود نگیریم در کف خیابون میمانیم
اهم مطالبات بجا مانده به شرح ذیل می باشند:
۱- ما بازنشستگان خواهان اجرای مر قانون ماده ۹۶، ۱۱۱، با تعیین سبد معیشتی جهت افزایش مزدی سالیانه برمبنای تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی می باشیم
۲- الزام درمان رایگان مطابق ماده قانونی۵۴ سازمان. ت. ا. و
اصل ۲۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی
۳- خواهان ساخت و تجهیز درمانگاها و بیمارستان های ملکی هستیم درغیر اینصورت خرید درمان رایگان در بیمارستان های غیر دولتی توسط سازمان تامین صورت گیرد
۴- بیمه تکمیلی بازنشستگان از انحصار کانون ها آزاد و زیر نظر خود سازمان تامین اجتماعی قرار گیرد
۵- بازگشت بانک رفاه کارگران به سازمان. ت. ا که صاحبان آن کارگران و بازنشستگان هستند
۶- پرداخت معوقات ۴۰ درصدی همسان سازی و درج افزایشات مبالغ آن در پایه حقوقی احکام سال ۱۴۰۳ که تاکنون انجام نشده است
۷- پرداخت ۲۵٪ باقی مانده متناسب سازی از سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و معوقات آن طبق برنامه توسعه ۵ ساله ششم اجرا گردد
۸- اجرای متناسب سازی برنامه توسعه هفتم بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی بطور صحیح بدون فرمول من درآوردی
۹- کوتاه شدن دست ابربدهکاران و دولت ها از سازمان تامین اجتماعی که سرمایه داران اصلی آن کارگران و بازنشستگان هستند. سازمان سرمایه اولیه آن بین النسلی است
۱۰- باز پس گرفتن بدهی های دولت بیش از ۳۰۰۰ همت به سازمان.ت.ا. می باشد. دولت ابر بدهکار به سازمان تامین می باشد
۱۱- پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی مانند شاغلین طبق ماده ۹۶
۱۲- پرداخت حق جنگی، بدی آب و هوا. دوران اشتغال بکار بازنشستگان در مناطق جنگی برحسب ماده ۱۱۲ برنامه ۵ ساله ششم
۱۳- عدم تاخیر در پرداخت حقوق ماهیانه بدون فوت وقت حتی در روزهای تعطیلی
۱۴- بازگشت حذف بیش از ۴۰۰ قلم دارو از دفترچه تامین اجتماعی حیاتی و الزامیست
۱۵- لغو مصوبه ۱۲ ماده ای هیئت وزیران در مورخه ۱۴٠۳/۱٠/۲۴ واگذاری سهام و فروش شرکت های متعلق به سازمان. ت. ا
۱۶- لغو ادغام صندوق های بازنشستگی کشوری و فولاد در سازمان تامین اجتماعی
معیشت، منزلت، درمان رایگان، حق مسلم ماست
جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی خوزستان - اهـواز
یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴
*************
تجمع اعتراضی بازنشستگان در چند شهر
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی استان گیلان در شهر رشت
"کارگر زندانی، معلم زندانی، آزاد باید گردند!"
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی گیلان رشت در یکشنبه اعتراض
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی و فرهنگی و مخابرات تهران در اعتراض به بیتوجهی عامدانهی مسئولان به مطالبات بازنشستگان.
میزان افزایش دستمزدها با توجه به گرانی، آب خواهد شد.
فریادهای بازنشستگان:
خط فقر ۱۰۰ میلیون حقوق ما ۱۰ میلیون!
غارتهای نجومی فلاکت عمومی!
اسماعیل گرامی آزاد باید گردد!
نوروز ذبیحی آزاد باید گردد!
ابراهیم مددی آزاد باید گردد!
تا حق خود نگیریم یکشنبهها همینجا!
فولادی های با نشاط اصفهان باز هم به «نشاط» آمدند!
تجمع و راهپیمایی بازنشستگان فولاد و معدن اصفهان در یکشنبه اعتراض
اینجا کلیک کنید.
تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی اهواز مقابل اداره کل سازمان تامین اجتماعی خوزستان در اعتراض به شرایط بد معیشتی، وضعیت سخت درمانی و پایمال شدن حقوق خود و بی توجهی مسئولین.
اینجا و
اینجا کلیک کنید.
ایرانو غارت کردن، ما را بیچاره کردن
تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی شوش در اعتراض به فقر، گرانی و تورم، در اعتراض به وضعیت اسفبار معیشتی، در اعتراض به فساد، دزدی و غارت، در اعتراص به نبود امنیت، آسایش و رفاه، در اعتراض به نبود امکانات درمانی و بهداشتی، در اعتراض به تبعیض، ستم و استثمار.
قالیباف حیا کن، مجلس و رها کن
زیر بار تورم شکسته پشت مردم
از خوزستان تا گیلان ننگ بر مدیران
وعده وعید چه خوب بود ولی همش فریب بود
گرانی تورم بلای جان مردم
یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
*************
تجمع کارگران ماشینسازی اراک
تجمع کارگران ماشینسازی اراک در اعتراض به واریز نشدن معوقات
صبح امروز جمعی از کارگران کارخانه ماشینسازی اراک در اعتراض به عدم وصول برخی معوقات مزدی برای حدودا یکساعت تجمع صنفی برگزار کردند
*************
اعتراض جمعی از نانوایان کرمانشاه مقابل استانداری
امروز یکشنبه ۱۷ فروردین جمعی از نانوایان استان کرمانشاه در مقابل استانداری دست به تجمع زدند.
مشکلات معیشتی، افزایش هزینهها و بیتوجهی مسئولین به شرایط سخت نانوایان دلایل تجمع اعلام شده است.
*************
دومین روز تجمع اعتراضی کارکنان مخابرات علیه احکام اخراج!
اخراجیها باید به سر کار برگردند
اعتراض کارکنان کارخانجات مخابراتی ایران در شیراز
اعتراضات کارکنان کارخانجات مخابراتی ایران در شیراز وارد دومین روز خود شده و هیچ نشانهای از توقف آن دیده نمیشود.
پس از سالها تلاش و خدمت، کارکنان کارخانجات مخابراتی ایران در شیراز به دلیل اخراجهای ناعادلانه اعتراض میکنند. این کارکنان که بیش از ده سال سابقه دارند، امروز به خیابانها آمدهاند تا صدای بیعدالتی را فریاد بزنند. اخراج این افراد، نه فقط ضربهای به زندگی آنهاست بلکه بیاعتنایی به سالها تلاش و تعهدشان است.
ما خواستهای جز عدالت نداریم و اعتراضاتمان تا رسیدن به حقمان ادامه خواهد داشت!
اینجا کلیک کنید.
*************
اعتراض دوباره کارگران کارخانجات مخابراتی ایران
صبح امروز شنبه (۱۶ فروردین ماه) گروهی از کارگران کارخانجات مخابراتی ایران (آیتیامسی) که به صورت قراردادی مشغول به کارند، با تجمع مقابل شرکت خواستار پیگیری ادامه فعالیت شغلی خود با کارفرما شدند.
تجمع کنندگان کارگرانی هستند که با سوابق بالا با قراردادهای موقت در این کارخانه مشغول به کارند اما شب گذشته از طرف شرکت به همه کسانی که در اعتراضات ماه گذشته حضور داشتند، اعلام شد که اجازه حضور در محل کار خود را ندارند.
این کارگران معتقدند که قرار است امروز شنبه، استانداری فارس پیگیریهایی در خصوص وضعیت کارگرانی که تهدید به اخراج شدهاند و مشکلات ایجاد شده در ارتباط با معوقات مزدی؛ انجام دهد.
بر اساس گفتههای این کارگران
، جدا از بلاتکلیفی شغلی شماری از همکاران، سایر کارگران با ادامه وضعیت نامناسب مالی شرکت نگران از دست دادن شغل خود هستند. اگر مشکلات کارخانه ادامه پیدا کند، بدون شک باید منتظر تعطیلی کارخانه باشیم.
کارگران ۵ ماه حقوق از کارفرما طلب کارند. آنها روزسیام بهمن ماه سال ۱۴۰۳ برای وصول مطالبات خود دست به اعتراض صنفی زدند و این موضوع بهانهای شده برای تهدید امنیت شغلی آنها.
این کارگران در زمان اشتغال با چندین ماه حقوق معوقه از پس مخارج زندگی خانوادههایمان برنمیآمدیم و حال اگر بیکار شویم، به طور قطع خانوادهایمان آسیب خواهند
*************
تجمع کارگران کارخانجات مخابراتی ایران
یکی از کارگران به خبرنگار کارگر ۲۴ گفت: حقوقمان ۵ ماه عقب افتاده، مدیر عامل آقای خدابخشی زیر بار پرداخت حقوق نمی رود. کلا این آقا و مشاوران او تنها کارگران را به اخراج و یا کم کردن مدت قرارداد تهدید می کنند.
ما کف حقوق اداره کار می گیریم ولی همان هم پنج ماه عقب افتاده و آنطور که پیداست امسال قصدی برای پرداخت حقوق ندارند.
*************
تظاهرات کشاورزان اصفهان
اعتراض کشاورزان و اهالی شهر زیار شرق اصفهان برای زاینده رود.
اعتراض ما برای جاری شدن دائمی زایندهرود بود، نه ۸ روز آب به قیمت شکستهشدن استخوانهای کشاورزان! اگر امروز فریب این نمایش را بخوریم، سال بعد باید دوباره با چشمهای کور و دستان خالی به خیابان بیاییم!
اینجا کلیک کنید.
آب زایندهرود باید دائمی باشد! کشاورزان صدقه نمیخواهند، حقشان را میخواهند!
به اصفهان نفس بدید، زاینده رود رو پس بدید!
پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴
*************
کشاورزان شرق وغرب اصفهان سیزده را در کنارتراکتورهایشان و ایراد سخنرانی بدر کردند
فراخوان راهپیمایی وتجمع روز پنج شنبه ١۴ فروردین در شهر زیار
فراخوان راهپیمایی روز شنبه ١٦ فروردین در اصفهان و تجمع مقابل استانداری
وعده بازگشایی آب زاینده رود از چهارشنبه شب(١٣ فروردین)
تعطیلی مراکز دولتی و مدارس استان یزد در روزهای شنبه و یکشنبه ١٦ و ١٧ فروردین به استثنای شهرستانهای ابرکوه، خاتم و مروست
فیلم ها وگزارش های منتشره در شبکه های اجتماعی و رسانه ها،از ادامه اعتراضات کشاورزان شرق وغرب اصفهان نسبت به عدم اختصاص حقآبه و وعده های توخالی مسئولان روزچهارشنبه ١٣ فروردین با تجمع وایراد سخنرانی در شهرهای ورزنه و کلیشاد (از توابع شهرستان فلاورجان) وهمچنین فراخوان راهپیمایی وتجمع روز پنج شنبه ١۴ فروردین در شهر زیار،فراخوان راهپیمایی روز شنبه ١٦ فروردین در اصفهان و تجمع مقابل استانداری،وعده بازگشایی آب زاینده رود از چهارشنبه شب(١٣ فروردین) و تعطیلی مراکز دولتی و مدارس استان یزد در روزهای شنبه و یکشنبه ١٦ و ١٧ فروردین به استثنای شهرستانهای ابرکوه، خاتم و مروست بدلیل بحران آب خبرمی دهند.
*************
اعتراضات کشاورزان و دامداران اصفهان
تحصن کشاورزان و دامداران شهرستان فلاورجان به جهت مطالبه حق آبه زاینده رود
تحصن کشاورزان و دامداران شهرستان فلاورجان و دیگر شهرستان های غرب اصفهان در جهت مطالبه حق آبه قانونی زاینده رود ضمن حمایت از کشاورزان غرب اصفهان دهمین روز خود را پشت سر گذاشت.
کشاورزان خشمگین شاهتور در شرق اصفهان برای پیگیری مطالبات خود امروز هم به خیابان آمدند
اینجا کلیک کنید.
*************
اعتصاب کارگران معدن تیتانیوم کهنوج در اعتراض به اخراج نیروهای بومی
امروز ۷ فروردین ماه ۱۴۰۴، در پی اخراج ۱۰ کارگر بومی دیگر از معدن تیتانیوم کهنوج، کارگران این شرکت معدنی دست به اعتراض و اعتصاب زدهاند.
طی شش ماه گذشته، این شرکت نزدیک به ۶۰ نیروی بومی را با توجیه اتمام قرارداد و عدم نیاز، از کار اخراج کرده است. این اخراجهای گسترده در حالی ادامه دارد که سکوت مسئولان و نمایندگان کهنوج در قبال این مسئله، نگرانیهایی را در میان کارگران ایجاد کرده است.
کارگران بومی معتقدند که معدن تیتانیوم کهنوج، که باید برای توسعه و اشتغال مردم این منطقه باشد، عملاً در اختیار افراد غیربومی قرار گرفته و حقوق نیروهای محلی در آن نادیده گرفته میشود.
معترضان خواستار رسیدگی فوری به این مسئله و پاسخگویی مسئولان در قبال وضعیت اشتغال نیروهای بومی هستند
معدن تیتانیوم ،کهنوج واقع در ۲۵ کیلومتری جنوب شهرستان کهنوج در استان کرمان یکی از بزرگترین معادن تیتانیوم در ایران و جهان محسوب میشود که پس از ۲۵ سال وقفه به بهره برداری رسیده است.
در روزهای اخیر دستکم ۲۱ کارگر بومی بلوچ نیز از شرکت "ماهوربافان بلوچ" توسط مسئولان این مجموعه اخراج شده بودند.
پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴
*************
حمله به کارگران نی بر نیشکر هف تپه
حمله به کارگران نی بر نیشکر هف تپه، ادامه طرح نهادهای امنیتی برای اختلاف اندازی بین کارگران عرب و لر است
شرکت نیشکر هفت تپه روز، چهارشنبه، شاهد درگیری قومی، بین نیروهای بومی و غیر بومی، بود. در این درگیری، که با تحریک نیروهای مدیریت شرکت آغاز شد، کارگران نی بر که عمدتا لر هستند، پس از برگزاری تجمع اعتراضی در مقابل در ورودی شرکت، هدف حمله نیروهای حراست (عمدتا عرب) با چماق قرار گرفتند، به تعدادی از خودروها آسیب وارد شد و شماری هم زخمی شدند که تعداد دقیق آنها مشخص نیست. همچنین دست کم ۱۵ تن از کارگران نی بر بازداشت شدند.
اسامی برخی از بازداشت شدگان: میرزا مهرابی، کیماس درقاعدی، داودی، اسکندر براتی، حسینعلی نوروزی، محمدیار نوروزی، نوراله نوروزی و حسن داودی.
به گزارش روزبه بوالهری ، اختلافات قومی از حدود یک سال و نیم پیش با دسیسه وزارت اطلاعات آغاز شد و همین موضوع باعث شد که اعتراضات کارگری هم فروکش کند. در همان زمان، فعالان کارگری و شماری از کارگران نیشکر هفت تپه در گفتگوهایی که با آنان داشتم، به پیامد سیاست وزارت اطلاعات و همراهی مدیر عامل شرکت با آن ابراز نگرانی کرده بودند.
ج. ا هنوز هم اعتراضات و اعتصاب های کارگری هفت تپه از دهه ۸۰ خورشیدی تاکنون را فراموش نکرده است؛ اعتراضاتی که سرمشق اعتراض های گسترده تر کارگری در مناطق مختلف ایران و به ویژه، در استان خوزستان شد. این سیاست که نمونه ای از آن در اروميه دیده شد، می تواند در مناطق دیگر تکرار شود. موضوعی که می تواند به زیان اعتراضات علیه ج ا تمام شود
___________________________
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب زمستان ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب پائیز ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب تابستان ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب بهار ۱۴۰۳
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب زمستان ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب پائیز ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب تابستان ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب بهار ۱۴۰۲
اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده و مطالعه اخبار، گزارش و مطالب سال گذشته
اینجا کلیک کنید.