افق روشن
www.ofros.com

اخبار، گزارش، مصاحبه و مطالب کارگری


سندیکای کارگران واحد                                                                                         جمعه ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸ دسامبر ۲۰۲۰


توافق ضدکارگری شورای اسلامی کار با مدیریت در مورد کاپشن کار

برای مشاهدۀ مطالب، تصاویر و فیلم ها به کانال تلگرام سندیکای واحد اینجا مراجعه کنید.
توافق ضدکارگری شورای اسلامی کار با مدیریت در مورد کاپشن کار معوق رانندگان و کارگران
شورای اسلامی کار تحمیلی به کارگران شرکت واحد با مدیریت توافق نموده تا به ازاء کاپشن کار معوقه رانندگان و کارگران، تنها مبلغ ۳۰۰ هزار تومان پرداخت شود. آیا با این مبلغ کارگر می‌تواند کاپشن تهیه کند؟!
اعتبار شورای اسلامی کار نمایشی و فرمایشی شرکت واحد بیش از یک سال است خاتمه یافته ولی همچنان جایگاه نماینده کارگر را اشغال کرده‌اند.
لباس کار و بسیاری از مزایایی که به کارگران پرداخت می‌شود از خواسته‌هایی است که در اعتصابات و اعتراضات سال ۸۴ که با هماهنگی سندیکا صورت گرفت مطرح شد. سندیکا همچنان با جدیت پیگیر حقوق کارگران است، اما شورای اسلامی کار ضدکارگری با همراهی مدیریت در تلاش برای کم کردن مزایایی هستند که برای به دست آوردن آن بسیاری از کارگران زندانی شده‌اند و سال‌ها تحت فشار و اخراج از کار بوده‌اند و حتی حقوق تعدادی از آنها نادیده گرفته شد. هم اکنون نیز پنج تن از اعضای سندیکا آقایان حسن سعیدی، رضا شهابی، ناصر محرم‌زاده، حسین کریمی سبزوار و خانم فرحناز شیری به دلیل همین فعالیت‌ها اخراج از کار هستند.

**********

"از کوزه همان برون تراود که در اوست ."حکایت بودجه سالانه است.

بودجه سالانه امسال نیز بمانند بودجه های بیش از چهار دهه گذشته همچنان منافع سرمایه‌داران و حاکمیت را حفظ می‌کند. از این‌رو لازم است کیفیت و کمیت بودجه پیشنهادی دولت از منافع کارگران و زحمت‌کشان مورد بررسی قرار گیرد.
کارگران، معلمان، پرستاران، سایر مزد بگیران جامعه، بیکاران به همراه خانواده‌هایشان که دانشجویان و فارغ التحصیلان هم شامل می‌شود، ابدا هیچ سهمی از این بودجه نمی‌برند. بودجه‌ای که هیچ توجهی به جمعیت ۹۹ درصدی جامعه ندارد. میلیون‌ها بیکاری که همواره بر جمعیت‌شان افزوده می‌شود، سهمی در این بودجه‌ها ندارند و فاقد بیمه بیکاری لازم و مکفی، بدون کمترین حمایت‌های اجتماعی به حال خود رها شده‌اند.
اما، تخصیص بودجه به نفع سرمایه‌داران و موسسات، نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و حکومتی، انباشت سرمایه آنان را افزایش می‌دهد، که هیچ تاثیری بر منافع جمعیت ۹۹ درصدی‌‌ها ندارد!؟ عمده‌ای از این بودجه‌ مصروف امنیت حفظ دارایی سرمایه‌داران می‌شود و یا اینکه جیب افراد در جناح‌های سیاسی و آقا‌زاده‌ها را پر می‌کند. تقسیم بودجه بین خودشان چنان صورت گرفته که گویی سود سهامدارانی است که به صاحبانش تعلق گرفته باشد. برای مطالعه متن کامل اینجا کلیک کنید.

**********

درخواست رانندگان و کارگران شرکت واحد در مورد کاهش قدرت خرید

درخواست رانندگان و کارگران شرکت واحد در مورد کاهش قدرت خرید کارگران، تبعیض در پرداخت‌ها بین کارکنان شهرداری و کارگران شرکت واحد، معوق شدن پرداخت چهارصد حق بیمه در هنگام بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور و معوق شدن انواع مزایای مستمر، با بیش از ششصد امضاء امروز ۲۴ آذر توسط چند تن از اعضای سندیکا در دبیرخانه شهرداری تهران و شورای شهر تهران ثبت شد.

**********

تجمع اعتراضی تعدادی از رانندگان بخش خصوصی شرکت واحد

امروزشنبه ۲۲آذر ماه مقابل فرمانداری تهران درخیابان میرعماد.نبردند

رانندگان بخش خصوصی با وجود گرانی لوازم یدکی و هزینه سرسام آور نگهداری اتوبوس ها نه تنها هیچگونه کمکی ازسوی شهرداری و شرکت واحد به این رانندگان نمیشود بلکه درآمد این رانندگان زحمت کش که به کارت خوان های شرکت واحد واریز میشود تا مدت ها درحساب شرکت واحد می ماند و دربعضی موارد تا ۵ماه عقب افتادگی دارد.
ازسال ۸۵به بخش اتوبوسرانی یارانه تعلق گرفته که متاسفانه رانندگان تاکنون هیچ کمکی ازقبیل لاستیک وروغن و باطری و کلا هیچگونه لوازم یدکی دریافت نکرده اند و قول و قراریک میلیون تومان هم فقط درحد شعاربوده است.
رانندگان بخش خصوصی نسبت به بی توجهی شهرداری تهران و شرکت واحد در هزینه های اتوبوس ها بسیار ناراضی هستند وتعدادی از این رانندگان معترض تاکنون اتوبوس هایشان به دلایل واهی توسط مدیریت شرکت واحد متوقف گردیده است.
رانندگان بخش خصوصی شرکت واحد بارها دست به تجمعات اعتراضی درمقابل وزارت کشور وفرمانداری زده اند اما گوش شنوایی صدای این زحمت کشان را نشنیده است.

**********

۷۵ میلیارد تومان پول اختصاص داده شده به مسکن کارگران

در سال ۸۷ مشخص نیست کجا هزینه شده که بیش از ۹۵ درصد از کارکنان از آن بهره‌ای نبردند

افزایش اجاره‌ی مسکن و قیمت مسکن در دو سال گذشته در پی سقوط بی‌سابقه ارزش ریال، رانندگان و کارگران شرکت واحد را در وضعیتی مشقت بار گرفتار کرده و بیش از گذشته به حاشیه شهرها رانده است. این در حالی است که در سال ۸۷ با فروش دو قطعه از زمین‌های مرغوب شرکت واحد و موافقت شهرداری ۷۵ میلیارد تومان برای مسکن کارگران اختصاص یافت و چنانچه این پول به درستی و با شفافیت هزینه مسکن کارگران می‌شد، امروز دیگر کارگران زحمت‌کش شرکت واحد مشکل مسکن نداشتند.
هیچگاه مدیران شرکت واحد، بیلانی از هزینه کرد ۷۵ میلیارد تومان به کارگران ارائه نکردند.
مدیریت شرکت واحد ابتدا اعلام کردند هیچ تسهیلاتی به کارگرانی که تا سال ۸۷ صاحب آلونکی به هر سختی شده‌اند همچنین به کارگرانی که کمتر از پنج سال سابقه دارند نمی‌دهند (تعداد این افراد در سال ۹۵، شش هزار تن تخمین زده می‌شود) و بعد کارگرانیکه صاحب آلونکی نبودند را در تعاونی مسکنی سازمان دادند که خود مدیریت، همه کاره تعاونی مسکن بود و کارگران حق انتخاب هیات مدیره را نداشتند و اصلا در این نوع تعاونی مسکن عضو شناخته نمی‌شدند.
با گذشت ۱۲ سال از مبلغ اختصاص داده شده به مسکن ۲۵۰ تن از کارگرانی که در پروژه سپیدار دو و سه عضو بودند هنوز صاحب خانه‌هایشان نشده‌اند و تعاونی مسکن چند برابر مبلغ اولیه که یرار بوده خانه‌هایشان را بسازد از آنان طلب کرده است با وجود اینکه با پرداخت این مبلغ هم مشخص نیست خانه کارگران را تحویل می‌دهد یا خیر! و حدود ۱۲۰۰ تن از کارگران هم که در دیگر پروژه‌ها قرار داشتند با پرداخت مبلغی بسیار بیش از آنچه در قرارداد اولیه در مجتمع‌های پرجمعیت مسکونی ساکن شده‌اند که در آن مجتمع‌ها ایمنی آن از طرف آتشنشانی مورد تایید نیست، پایان کار صادر نمی‌شود و واحدهای مسکونی‌شان فاقد سند است. کار در تعاونی جوری پیش رفت بگونه‌ای که نه تنها در واقع تسهیلاتی پرداخت نشد که بلکه آورده کارگران نیز غارت شد.
و اما مشکل مسکن کارگران شرکت واحد همچنان باقی‌ است و کارگران رفته رفته به حاشیه شهر رانده می‌شوند.

**********

علیرضا جباری (اذرنگ) با بیماری کرونا پر کشید.

علیرضا جباری شاعر، مترجم و پیکارگر عرصه سیاست و فرهنگ از میان ما رفت. کرونا او را از پای درآورد. علیرضا جباری عضو کانون نویسندگان و از فعالان خستگی ناپذیر آن بود، او به خاطر فعالیت‌های آزادی و عدالت‌خواهانه‌اش در سال ۱۳۸۱ روانه زندان شده بود. پس از آزادی از زندان با اینکه به خاطر بیماری قلبی بسیار ضعیف شده بود ولی به تلاش‌های همه جانبه خویش ادامه داد.
علیرضا جباری در سال ۱۳۸۴ جایزه حقوق بشری هلمن را به خاطر مجموعه فعالیت‌های نویسندگی و حقوق بشری‌اش دریافت کرد. ایشان همیشه در کنار آزادی‌خواهان و کوشندگان برابری و عدالت اجتماعی بود. چهره‌ای آشنا در میان روشنفکران آزادی و برابری‌خواه.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه درگذشت این یار را به همسر و دختران‌شان، خانواده و دوستانش در کانون‌ نویسندگان و جامعه ادبی ایران تسلیت گفته و خود را در غم آنان شریک می‌داند.

یادش گرامی باد.

**********

اجرای حکم زندانِ کیوان صمیمی، از بازداشت‌ شدگان روز کارگر را محکوم می‌کنیم

کیوان صمیمی از بازداشت شدگان روز کارگر سال ۹۸، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی، صبح روز دوشنبه ۱۷ آذر در سن ۷۲ سالگی در محل اجرای احکام دادسرای اوین بازداشت و جهت اجرای حکم سه سال حبس به زندان منتقل شد.
کیوان صمیمی که از زندانیان قبل و پس از انقلاب می‌باشد، در مراسم روز کارگر سال ۹۸ در مقابل مجلس همراه حدود ۵۰ تن از کارگران بازداشت و پس از ۴۸ روز بازداشت موقت با وثیقه آزاد و از سوی دادگاه انقلاب، ناعادلانه به سه سال حبس محکوم شد.
سندیکای کارگران شرکت واحد زندانی کردن کیوان صمیمی را که همراه با کارگران در تجمع اعتراضی روز کارگر بازداشت شده است محکوم می‌کند و خواهان آزادی بی‌قید و شرط ایشان و تمامی کارگران، معلمان، دانشجویان و فعالان صنفی زندانی می‌باشد.

**********

روز دانشجو یادآور ایستادگی،

مقاومت و مبارزه با ظلم و ستم و دیکتاتوری را گرامی می‌داریم!

۱۶ آذر، روز دانشجو، یادآور ایستادگی و مبارزات دانشجویان برعلیه دیکتاتوری و خفقان و سیاست‌های امپریالیستی می‌باشد. در این روز، در سال ۱۳۳۲ تظاهرات دانشجویان مبارز در دانشگاه تهران، که به ورود نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا به تهران اعتراض می‌کردند، به خاک و خون کشیده شد و سه تن از دانشجویان آزادی‌خواه به قتل رسیدند. در تمام این سال‌ها، چه پیش و چه پس از این روز، دانشجویان همواره بخش مهمی از مبارزات علیه استبداد و دفاع از جنبش‌های کارگری، سیاسی و اجتماعی را تشکیل داده‌اند. جنبش دانشجویی در ایران همواره از پرچم‌داران آزادی‌خواهی و برابری طلبی در کشور بوده است.
با بروز و اجرای سیاست‌های نئولیبرالیستی و ریاضت‌کشی اقتصادی توسط نظام سرمایه‌داری در ایران، افزایش‌گرانی و فقر عمومی روز افزون، خصوصی‌سازی و تحمیل هر چه بیشتر مزدی ناچیز برای کارگران و مزدبگیران و عدم پرداخت بموقع همان مزد ناچیز، همراهی دانشجویان به عنوان فرزندان کارگران و زحمتکشان، با مبارزات کارگران، مزدبگیران و فرودستان در قالب اعتصابات و اعتراضات کارگری و خیزش‌های سراسری فرودستان در دی ماه ۹۶ و آبان ماه ۹۸ تعمیق یافته است. در روند این مبارزه، دانشجویان بسیاری به دلیل این همراهی و مبارزات، زندانی، محروم از تحصیل و مورد آزار و اذیت نهادهای امنیتی قرار گرفته‌، شکنجه و زندانی شده اند.
ما ضمن گرامی‌داشت روز دانشجو، همبستگی و اتحاد روز افزون دانشجویان با جنبش کارگری و فرودستان را پاس داشته و خواهان توقف اذیت و آزار دانشجویان و آزادی بدون قید و شرط کلیه دانشجویان زندانی و فعالان جنبش های کارگری و اجتماعی هستیم.

کارگر، دانشجو، اتحاد، اتحاد

۱۶/آذر/۱۳۹۹

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه

**********

پیام تسلیت به مناسبت درگذشت دکتر محمد ملکی

دکتر محمد ملکی زندانی سیاسی سابق و فعال سیاسی - اجتماعی، تا پایان عمر خویش با استبداد مبارزه کرد. ایشان که اولین رئیس دانشگاه تهران پس از انقلاب ۵۷ بود، به دلیل مخالفت با سیاستهای سرکوبگرانه حاکمیت سالهای زیادی را در حبس گذرانید. او برای منفعت خویش در کنار قدرت قرار نگرفت و همین است که یادش همواره گرامی خواهد بود.

سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

**********

گرامیداشت روز مبارزه با سانسور

"سیزدهم آذر" روز مبارزه با سانسور است، سانسور یکی از ابزارهای مهم سلب آزادی به‌ شمار می‌رود. سانسور به‌ مانند سدی در برابر آزادی قلم و آزادی بیان است و ابزار یک سیستم بسته و دیکتاتوری است که در آن اکثریت انسان‌ها صدمه خواهند دید و بیشترین صدمه از آن طبقه کارگر و همه ستم‌دیده‌گان خواهد بود، جنبش‌های مختلف مانند جنبش کارگری و سایر اقشار حتی محیط زیستی نیز از سانسور لطمه دیده و به موجب آن سرکوب می‌گردند. ما بارها و بارها شاهد استفاده از تیغ تیز سانسور برای تسهیل در ضربات وارده بر قامت جنبش‌ها و فعالان، رهبران و پیشروان آنها بوده‌ایم. سانسور تامین کننده تاریکی مورد نیاز برای سرکوب است.
با وجود این شمشیر دولبه سرکوب و سانسور‌ علیه آزادی، هرگز جنبش‌های اجتماعی و فعالان آن سکوت نکرده، بلکه همواره بر علیه آن به مبارزه برخاسته اند. چنانکه مطالبات خود را با اعتصاب، تجمعات اعتراضی در خیابان‌ها و مقابل سازمان‌ها و نهادها فریاد زدند.
سانسور از مصادیق عینی، شفاف و آشکار سرکوب آزادی به‌ شمار می‌رود. یک درصدی‌های جامعه با در اختیار داشتن دولت و دیگر ارکان حکومتی برای تامین و تداوم زندگی سرشار از آسایش خود و بهره‌مندی از حاصل دسترنج کارگران و چپاول دیگر منابع ثروت جامعه از تمامی تلاش‌های ممکن فروگذار نیستند.
سانسور رمز گشوده شده تحمیل بی حقوقی مطلق به جمعیت ۹۹ درصدی جامعه و استبداد مطلق بر علیه آنان است. اما سرکوبگران آزادی و مدافعین سانسور از درک این نکته غافل هستند که نه کارگران تحمل گرسنگی را دارند و نه نویسندگان و اندیشمندان مدافع آزادی سکوت خواهند کرد.
صدای اعتراض جنبش‌های اجتماعی نیز خاموش نخواهد شد. مصداق عینی آن وجود و حضور و تولد رهبران و پیشروان کارگری و دیگر فعالین اجتماعی است که هر روز با تولدی دیگر آغاز می‌شود. هر چند که زندان‌ها پر است اما زندانیان همواره جابجا می‌شوند، می‌آیند و می‌روند.
یک درصدی‌ها با تمام امکانات، سازمان‌ها و قوای نظامی و قضایی و اجرایی و قانون گذاری، قادر نخواهند شد که جوامع را به جزایر امن استثمار و ثروت اندوزی خود تبدیل کنند. چنان‌که شاهد درهم شکستن تمامی تلاش‌شان برای رسیدن به اهداف خود بوده و خواهیم بود .
برای نمونه مبارزان نویسنده نیز مانند هزاران کارگر و رهبران کارگری دیگر به همراه رهبران و پیشروان جنبش کارگری و سایر اقشار اجتماعی در زندان بسر می‌برند.
به یقین بر این باوریم کارگران و زحمتکشان بدون اتحاد و همبستگی و ابزارها و قدرت اجتماعی و شورایی و اتحادیه‌ای و سندیکایی‌ خود و ایجاد توازن قوای لازم نمی‌توانند آزادی‌های ممکن را ایجاد کنند. زیرا سیستم سرمایه‌داری برای غارت بیشتر نیاز به سانسور و عدم آگاهی طبقاتی دارد.

زنده باد اتحاد کارگران و زحمتکشان برای لغو سانسور

۱۳۹۹/۹/۱۲

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری

کمیته پیگیری برای ایجاد تشکل‌های کارگری

**********

عدم تحویل لباس فرم و کاپشن رانندگان شرکت واحد در دو سال گذشته از سوی مدیریت

درسالهای ۹۷، ۹۸ و ۹۹ لباس فرم بطور کامل پرداخت نشده و در هر کدام از این سال‌ها بخشی از این پرداخت‌ها کسر شده است نظیر کاپشن، لباس فرم، کمربند و جوراب، این کسر کردن بخش‌هایی از لباس کار کاملا هدفمند صورت گرفته تا بتوانند به مرور زمینه حذف آنرا فراهم کنند.
لباس فرم از خواسته‌های رانندگان شرکت واحد در موج اعتراضات و اعتصابات‌شان در سال ۸۴ بود و پس از آن هر ساله دو دست شلوار و پیراهن فرم، یک کمربند، یک جفت کفش و یک جفت جوراب به رانندگان داده شد.
در سالیان اخیر بارها شارژ کارت اعتباری کارگران و شیر کیک معوق شده و آنجا که رانندگان و کارگران در برپایی اعتراض قدری تعلل کردند آن مزایا پرداخت نشده و البته برنامه مدیریت است که پرداخت‌های مختلف به کارگران را از اساس قطع کند و اگر تا امروز محقق نشده به دلیل اعتراضات رانندگان در مقاطع زمانی مختلف بوده است. تاخیر در پرداخت پاداش عدم تصادف، عدم پرداخت بن دانش آموزی، معوق شدت لباس فرم رانندگان و لباس کار کارگران تعمیرگاه و توقفگاه، تاخیر چندین ماهه در پرداخت چهار درصد حق بیمه کارگران در زمان بازنشستگی، تاخیر در پرداخت حق سنوات بازنشستگان تا یکسال و پرداخت اقساطی آن و در ماه‌های گذشته تاخیر در پرداخت حقوق و عیدی، همه در راستای برنامه مدیریت برای محدود کردن مزایای مستمر و حقوق کارگران بوده است.
سندیکا، رانندگان و کارگران را به مقابله با برنامه مدیریت برای حذف مزایا و محدود کردن حقوق، فرامی‌خواند. کارگران نباید به حرف‌های تفرقه انگیز مدیریت توجه کنند. مدیریت با فریب به گروهی از کارگران می‌گوید تاخیر در پرداخت سنوات و حق بیمه چهار درصد که مشکل شما نیست، به گروهی دیگر می‌گوید شما در آستانه بازنشستگی هستید بخاطر لباس کار، شیر و کیک و شارژ کارت اعتباری خودتان را به دردسر نیندازید و ... . کارگران غافل نباشند که برای مقابله با برنامه محدود سازی مزایای مستمر و حقوق باید اتحاد سراسری داشته باشند. فراموش نکنیم که در سال ۸۴ حضور حداکثری کارگران در سندیکا موجب برقراری همه این مزایا و افزایش حقوق شد و برای حفظ مزایا همچنین افزایش آن کارگران باید با جدیت سندیکای خودشان را حمایت و در فعالیت‌ها مشارکت حداکثری داشته باشند.

**********

اجرای حکم قرون وسطایی شلاق در مورد

داود رفیعی کارگر اخراجی پارس‌خودرو را محکوم می‌کنیم

داود رفیعی کارگر اخراجی پارس خودرو در سال ۹۱ به دلیل فعالیت صنفی از کار اخراج شده است و سال‌هاست که با شکایت در مراجع ذی‌صلاح برای بازگشت بکار پیگیری می‌کند، اما فریادش به جایی نرسیده است. ایشان بارها در مقابل وزارت‌کار با پلاکارد ایستاده بود اما هیچ مقام مسئولی به خواسته بحق‌اش رسیدگی نکرد و با توصیه نهادهای امنیتی بازداشت و به اتهام توهین به وزیر کار به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد و متاسفانه این حکم قرون وسطایی اجراء و به ایشان شلاق زده شد.
رفیعی از بازداشت شدگان روز کارگر در سال ۹۸ می‌باشد وی همچنین چند بار در اعتراضاتی که نسبت به اخراج از کار داشته، بازداشت شده است.
متاسفانه این اولین باری نیست که پاسخ حق خواهی و مطالبه گری کارگران را با شلاق و زندان و تهدید و اذیت و آزار پاسخ می‌دهند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه احکام قرون وسطی شلاق برای کارگران زحمت کش و حق‌خواه را شدیدا محکوم می‌کند و اعلام می‌دارد با شلاق و زندان و اخراج و دیگر انواع فشار علیه فعالین کارگری و کارگران آگاه و پیشرو، هرگز نمی‌توانید صدای اعتراضات کارگران را خاموش کنید.

**********

سخت‌گیری بی‌مورد مدیریت سامانه یک شرکت واحد در مورد مرخصی رانندگان و کارگرانی که از روز قبل اطلاع نداده‌اند

مدیریت سامانه یک شرکت واحد با سخت گیری بی‌مورد، مرخصی رانندگان و کارگرانی که یک روز قبل مرخصی خود را اعلام نکرده باشند نمی‌پذیرد این سخت‌گیری در حالی‌ است برای هر فرد یکباره ممکن است موضوعی پیش بیاید که لازم باشد از مرخصی استفاده کند. چطور کارگر باید پیش‌بینی کند که آیا فردا خود یا عضوی از خانواده‌اش بیمار می‌شود؟ یا عضوی از خانواده‌اش تصادف می‌کند؟ یا هر موضوع اضطراری دیگری برایش پیش می‌آید.
با وجود اینکه از گذشته رانندگان در فردای روزی که به دلایل اضطراری از مرخصی استفاده کرده بودند، برگ مرخصی را تحویل می‌دادند و این امکان در سایر سامانه‌های دیگر همچنان وجود دارد. اما مدیریت سامانه یک با عدم پذیرش مرخصی تاریخ گذشته، فشار مضاعفی را بر رانندگان وارد می‌کند.
سندیکای کارگران شرکت واحد به مدیریت راجع به سوء رفتار با رانندگان هشدار می‌دهد و از مدیریت می‌خواهد برای عدم تقابل رانندگان، در شرایطی که مدیریت نیاز به همکاری و اضافه‌کاری رانندگان دارد، فشار بر رانندگان را متوقف کند.

**********

۱۵ کارگر اخراجی هفت تپه به محل کارشان بازگشتند

برای مشاهدۀ مطالب، تصاویر و فیلم ها به کانال تلگرام سندیکای واحد اینجا مراجعه کنید.
با اعتراضات متحدانه و مستمر کارگران نیشکر هفت تپه در دوهفته اخیر ، ۱۵ کارگر اخراجی به محل کارشان بازگشتند.
بعد از حضور نیروهای یگان ویژه و نیروهای انتظامی در محل کارخانه و ممانعت از ورود پانزده تن ازکارگران معترض نیشکر هفت تپه توسط همین نیروها ، کارگران نیشکر هفت تپه با اعتراضات پیگیرانه و متحدانه خواستار بازگشت بکار کارگران اخراجی شدند که در دوازدهمین روز اعتراضات امروز ۲۱ آبانماه، پانزده کارگر اخراجی به محل کارشان بازگشتند.

**********

معوق شدن بیش از دو ماهه شیر و کیک روزانه رانندگان شرکت واحد

شیر و کیک روزانه رانندگان زحمتکش شرکت واحد نزدیک دو ماه است که معوق شده است. از سه سال پیش مدیریت شرکت واحد با برنامه‌ای اعلام نشده کاهش انواع مزایای مستمر همچنین عدم افزایش حقوق رانندگان و کارگران شرکت واحد در دستور کارش می‌باشد. اخیرا روند معوق شدن شیر و کیک روزانه رانندگان شدیدتر شده و مدیریت با سوء استفاده از شرایط کرونایی و کاهش احتمال تجمعات اعتراضی کارگران، از مهر ماه شیر و کیک روزانه رانندگان را نداده است.
در سالیان اخیر بارها شارژ کارت اعتباری کارگران و شیر کیک معوق شده و آنجا که رانندگان و کارگران در برپایی اعتراض قدری تعلل کردند آن مزایا پرداخت نشده و البته برنامه مدیریت است که پرداخت‌های مختلف به کارگران را از اساس قطع کند و اگر تا امروز محقق نشده اعتراضات رانندگان در مقاطع زمانی مختلف بوده است. تقلیل دادن کت و شلوار سالیانه رانندگان به مبلغی ناچیز، معوق شدت لباس فرم رانندگان و لباس کار کارگران تعمیرگاه و توقفگاه، تاخیر چندین ماهه در پرداخت چهار درصد حق بیمه کارگران در زمان بازنشستگی، تاخیر در پرداخت حق سنوات بازنشستگان تا یکسال و پرداخت اقساطی آن و در ماه‌های گذشته تاخیر در پرداخت حقوق و عیدی، همه در راستای برنامه مدیریت برای محدود کردن مزایای مستمر و حقوق کارگران بوده است.
سندیکا، رانندگان و کارگران را به مقابله با برنامه مدیریت برای حذف مزایا و محدود کردن حقوق، فرامی‌خواند. کارگران نباید به حرف‌های تفرقه انگیز مدیریت توجه کنند. مدیریت با فریب به گروهی از کارگران می‌گوید تاخیر در پرداخت سنوات و حق بیمه چهار درصد که مشکل شما نیست، به گروهی دیگر می‌گوید شما در آستانه بازنشستگی هستید بخاطر شیر و کیک و شارژ کارت اعتباری خودتان را به دردسر نیندازید و ... . کارگران غافل نباشند که برای مقابله با برنامه محدود سازی مزایای مستمر و حقوق باید اتحاد سراسری داشته باشند. فراموش نکنیم که در سال ۸۴ حضور حداکثری کارگران در سندیکا موجب برقراری همه این مزایا و افزایش حقوق شد و برای حفظ مزایا همچنین افزایش آن کارگران باید با جدیت سندیکای خودشان را حمایت و در فعالیت‌ها مشارکت حداکثری داشته باشند.

**********

بی کفایتی مدیریت شرکت واحد در اجرای پروتکل‌های بهداشتی در شرایط کرونا

ضدعفونی نمایشی اتوبوس‌های خط جمهوری - بهارستان در شرایط اوج گیری کرونا

متاسفانه مدیریت نالایق شرکت واحد با وجود اوج‌گیری شیوع کرونا فقط یک کارگر را برای ضدعفونی اتوبوس‌های خط جمهوری - بهارستان گمارده است و با توجه به اینکه این خط از پرازدحام‌ترین خطوط شرکت واحد است، یک کارگر حتی نمی‌تواند ده اتوبوس درمیان اتوبوسی را ضدعفونی کند چرا که اتوبوس‌ها به فاصله دو دقیقه حرکت می‌کنند. در روزهایی که این کارگر در مرخصی هست هیچ کارگر دیگری نیز برای ضدعفونی اتوبوس‌ها جایگزین نمی‌گردد.
سندیکای کارگران شرکت واحد بارها نسبت به عدم اجرای پروتکل‌های بهداشتی در شرکت واحد آگاهی رسانی کرده و کارگران نیز از مدیریت درخواست‌های فراوان برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی کرده‌اند. ولی متاسفانه مدیریت فقط در حد نمایشی پروتکل‌های بهداشتی را اجرا می‌کند.

**********

بازداشت چهار تن از نمایندگان کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت‌تپه را محکوم می‌کنیم

در حالی چهار نماینده کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه بازداشت شده‌اند که پس از اعتصابات و اعتراضات دو ساله اخیر کارگران در این شرکت نسبت به خصوصی‌سازی شرکت و عدم پرداخت حقوق کارگران، مسئولان رسیدگی کننده، اعلام به خلع ید بخش خصوصی از نیشکر هفت‌تپه کرده‌اند. اما با این‌ وجود اقدامی برای خلع ید بخش خصوصی صورت نگرفته و بخش خصوصی فاسد در هفت‌تپه فشار و توطئه علیه نمایندگان کارگران را افزایش داده است.
در تازه‌ترین توطئه، با شکایت کارفرما، پلیس در روز پنج‌شنبه ۸ آبان با خشونت به خانه‌های چهار تن از نمایندگان کارگران به نام‌های ابراهیم عباسی، حمید ممبینی، مسعود حیوری و یوسف بهمنی هجوم برده و آنان را بازداشت کرده است و با اطاله رسیدگی در مرجع قضایی آنان به زندان دزفول منتقل شده و همچنان دربند هستند و طبق اخبار منتشر شده کارگران در اعتراض به این روند ناعادلانه اعتصاب غذا کرده‌اند. این رویه‌‌ای است که پیشتر بسیار در مورد کارگران حق‌طلب بکار برده شده است اما با وجود اثبات رانت خواری و اختلاس اسدبیگی، وی همچنان نظیر سایر اختلاس‌گران عمده آزاد است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بازداشت این کارگران را قویا محکوم می‌کند و اعلام می‌دارد تجربه ثابت کرده است، ایجاد رعب وحشت، تهدید و اخراج و بازداشت و زندان هرگز نمی‌تواند صدای کارگران معترض را خاموش کند این سندیکا ضمن برسمیت شناختن حق اعتراض و اعتصاب از خواسته‌ها و مطالبات عقب افتاده کارگران نیشکر هفت‌تپه حمایت می‌کند و خواستار آزادی تمامی بازداشت شدگان و بازگشت بکار کارگران اخراجی می‌باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۱۳ آبان ۱۳۹۹

**********

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه از

فراخوان سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه در پشتیبانی برای آزادی چهار تن از کارگران بازداشتی نیشکر هفت‌تپه اعلام حمایت می‌کند

متن فراخوان

بازداشت کارگران هفت تپه را محکوم می کنیم و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط بازداشت شده گان هستیم

مردم عزیز ایران! آزادیخواهان! بشردوستان! حامیان حقوق کار
از روز پنجشنبه ۸ آبان ماه ۱۳۹۹ چهار نفر از کارگران نیشکر هفت تپه به نام های، حیوری، عباسی منجزی، یوسف بهمنی و حمید ممبینی بازداشت شده اند. این کارگران را به زندان دزفول منتقل کرده اند. اسدبیگی مدیرعامل سابق هفت تپه که پرونده فساد مالی و غارت ارزی او در دادگاه فاش شده و خلع ید او از شعارهای اصلی کارگران هفت تپه است در یادداشتی با امضای «مدیرعامل» با استناد به «قوانین جاری کشور» تهدید کرده که بازداشت شده گان باید به «سزای اعمال» خود برسند.
با حمایت آشکار قضایی از این تهدیدات اسدبیگی، شعار «دزد آزاد، کارگر زندانی» تبدیل شده به دزد آزاد و شاکی، کارگر اسیر و متشاکی. اقدام قوه قضایی جایگاه قانون و شان مذاکره نمایندگان مجلس با نمایندگان کارگران هفت تپه و سرنوشت وعده ها و حرف های آنان را هم بار دیگر به طور عملی به عموم کارگران نشان داده است. مطالبات برحق کارگران را نمی دهند؛ در عوض آنان را به تحریک فردی که خود به فسادش اذعان دارند راهی زندان می کنند.
کارگران فقط با تکیه بر نیروی خود و حمایت و همبستگی همسرنوشتان شان می توانند مطالبات شان را پیگیری کنند. کارگران بازداشتی هیچ جرمی مرتکب نشده اند و فقط به خاطر حق خواهی صنفی و حمایت از همکاران شان دستگیر و زندانی شده اند.

مردم عزیز ایران! آزادیخواهان! بشردوستان! حامیان حقوق کار!
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه؛ ضمن محکوم کردن برخورد امنیتی و قضایی با مطالبات کارگران هفت تپه خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط کارگران بازداشتی هفت تپه، خاتمه دادن به برخوردهای امنیتی، ابطال پرونده سازی های تاکنونی و اجرای مطالبات کارگران شده از اینرو همگان را به حمایت متشکل از این فراخوان دعوت می کنیم.

سه شنبه /۱۳/ابان/۱۳۹۹

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

**********

به تبعیض بین پرسنل زحمت کش

شرکت واحد و کارکنان شهرداری در این شرایط بحران کرونایی پایان دهید

با توجه به افزایش شدید مبتلایان به ویروس کرونا در تهران، دستور داده شده تمامی دستگاه‌های اجرایی در تهران از پنجاه درصد کارکنان خود بکاهند اما متاسفانه مدیریت شهری و مدیریت شرکت واحد، هیچ کاهشی در تعداد رانندگان شاغل انجام نداده‌اند و این زحمت‌کشان با هیچ امکانات حفاظتی همچنان باید اشتغال داشته باشند. در صورتیکه اینگونه مدیریت کردن خطوط بی آرتی در این شرایط بحرانی می تواند باعث افزایش شیوع این بیماری در بین رانندگان و مسافران گردد.
جای تاسف دارد که نه تنها ازسوی مدیریت شهرداری و مدیرعامل شرکت واحد هیچ امکانات حفاظت بهداشتی (از قبیل ماسک و مواد ضد عفونی کننده و دستکش) برای این عزیزان درنظر گرفته نشده بلکه تدابیری هم جهت دورکاری و کم‌ کردن پرسنل زحمت‌کش حمل و نقل عمومی و رانندگان شرکت واحد، در این شرایط حساس و بحرانی از سوی شهرداری صورت نگرفته است.
سندیکای کارگران شرکت واحد به مدیریت شهرداری و شرکت واحد تاکید می‌کند همانگونه که به فکر پرسنل اداری و مدیران خود برای مبتلا نشدن به بیماری کرونا هستید و از تمام امکانات مانند کم‌ کردن پرسنل و ساعات کاری کارکنان و دراختیار گذاشتن مواد ضدعفونی و... استفاده می‌کنید. بهتر است دست از تبعیض بین پرسنل بردارید و تدابیری جهت حفاظت بیشتر در جهت تهیه اقلام بهداشتی و حفاظتی برای رانندگان‌ و کارگران تعمیرگاه‌ها و کارگران خدماتی که اکثریتِ کارگران شرکت واحد را تشکیل می‌دهند اختصاص دهید و حتی باید پاداش و یا کارانه‌ای را برای کارکرد دراین شرایط بحرانی برای این کارگران و رانندگان در نظر بگیرید.
رانندگان وکارگران شرکت واحد هم از کارکنان شهرداری محسوب می‌شوند اما متاسفانه همیشه مدیریت شرکت واحد و شهرداری تبعیض بسیاری نسبت به کارگران و رانندگان شرکت واحد با سایر کارکنان شهرداری قائل شده است و در شرایط بحرانی هیچگونه تدابیر و امکانات حداقلی برای رانندگان و کارگران از سوی مدیریت درنظر گرفته نشده است و همچنان این تبعیضات بین پرسنل شهرداری وشرکت واحد وجود دارد.

**********

حکم دو سال زندانِ دبیر کانون صنفی معلمان تهران، محمد تقی فلاحی

همچنین بازداشت چند تن از حامیان حقوق کارگران در روزهای گذشته را محکوم می‌کنیم

در ادامه سرکوب فعالان صنفی معلمان، حکم دو سال زندانِ محمد تقی فلاحی دبیر کانون صنفی معلمان تهران در شعبه تجدید نظر تایید شد. محکومیت ایشان به اتهام اجتماع تبانی علیه امنیت کشور از طریق شرکت در تشکل کانون صنفی معلمان تهران بوده است. این در حالی‌است که فعالیت ایشان و دیگر فعالان صنفی معلمان دربند دفاع از معیشت معلمان همچنین فعالیت در جهت آموزش و پرورش رایگانِ همگانی بوده است.
در روزهای گذشته چند تن از حامیان حقوق کارگران و محرومان، در شهرهای مختلف بازداشت و اطلاع دقیقی از وضعیت آنان در دست نیست. اسامی بازداشت شدگان: آرمان اسماعیلی، شبنم آشوری، الوار قلی‌وند، ندا پیرخضریان، لقمان پیرخضریان، آرش جوهری، اندیشه صدری، حنیف شادلو، سمیه کارگر، مهران رئوف، بهاره سلیمانی، ناهید تقوی.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بازداشت و زندانی کردن فعالان صنفی معلمان، فعالین کارگری و حامیان حقوق کارگران را قویا محکوم و خواهان آزادی کلیه آنان و لغو احکام صادره قضایی در این رابطه می‌باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

**********

اعتراض تعدادی از رانندگان به عدم پرداخت حقوق

تعدادی از رانندگان خطوط بی آرتی سامانه چهار دراعتراض به عدم پرداخت حقوق، امروز دوشنبه ۲۸ مهرماه چراغ های اتوبوس هایشان رابه نشانه اعتراض روشن کردند .
رانندگان شرکت واحد بطور مرتب حقوقشان درروز ۲۷ هرماه پرداخت میشود درسال جاری حقوق رانندگان وکارگران شرکت واحد بارها از سوی مدیریت این شرکت با تاخیر پرداخت گردیده است که مشکلاتی را برای پرداخت اقساط برای رانندگان بوجود آورده است .

**********

تداوم اخراج از کار پنج تن از رانندگان شرکت واحد به دلیل نگاه امنیتی مسئولان به موضوعات کارگری

در ادامه پیگیری‌های اعضای اخراجی سندیکای کارگران شرکت واحد برای بازگشت‌بکار، روز چهارشنبه ۹۹/۷/۱۶ آقایان رضا شهابی، حسن سعیدی، ناصر محرم‌زاده و حسین کریمی‌سبزوار به وزارت‌کار مراجعه کردند. نامبردگان و خانم فرحناز شیری، طی روندی غیرحقوقی با فشار نهادهای امنیتی، همچنین کارشکنی وزارت‌کار، از هشت تا پانزده سال است که اخراج از کار هستند.
شایان ذکر است در سال ۹۴ معاونت وقت روابط کار آقای هفده تن پس از بررسی پرونده‌های نامبردگان در نامه‌ای محرمانه، با توجه به ابعاد غیرحقوقی اخراج از کار نامبردگان، به اداره کار استان دستور بازگشت‌بکار صادر کرده بود. اما با گزارشات حراست شرکت واحد به نهادهای امنیتی و دخالت دوباره‌ی وزارت اطلاعات، متاسفانه بازگشت بکار نامبردگان این بار هم منتفی شد.
در پیگیری روز گذشته، نامبردگان با مدیرکل روابط کار و مسئول حراست وزارت کار گفتگو داشتند. که مقرر شد وزارت‌کار، مکاتباتی را با شهرداری تهران و شرکت واحد برای بازگشت‌بکار نامبردگان انجام دهد.
رانندگان اخراجی مذکور، سال‌هاست به دلیل اعتراضات بحق کارگری و دفاع از حقوق کارگران، با پرونده‌سازی و با رویکردی امنیتی و تصمیمات فراقانونی شورای تامین استان از کار اخراج شده‌اند و از نظر اقتصادی خود و خانواده‌شان تحت فشارهای شدید از جمله، عدم تامین هزینه تحصیل فرزندان، درمان، اجاره مسکن مناسب و ... بوده‌اند و با بارفروشی، کارخانگی و مسافرکشی همچنین کمک و همراهی کارگران زندگی خود را به سختی گذران کرده‌اند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، این قبیل اعمال فراقانونی و امنیتی به مسائل کارگری که کارگران را از حقوق بدیهی خود محروم و باعث تضییع حق‌شان به لحاظ اقتصادی و اجتماعی می‌شود و ظلم و ستم بر کارگر و خانواده‌اش می‌باشد را قویا محکوم می‌کند. سندیکا همراه با اعضای اخراجی خود پیگیر بازگشت‌بکار و حق پایمال شده‌شان می‌باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

**********

زندانی کردن اعضای کانون نویسندگان را محکوم می کنیم

شنبه(۵) مهر ماه ۹۹ آقایان رضا خندان (مهابادی)، بکتاش آبتین و کیوان باژن از اعضای کانون نویسندگان ایران برای اجرای احکام صادره به اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور. توسط قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب محکوم شده بودند و با تایید احکام بدوی در دادگاه تجدیدنظر به زندان اوین منتقل شدند. براساس این اتهامات که همواره متوجه کلیه فعالان صنفی وسیاسی مستقل بوده است، آقایان رضا خندان، بکتاش آبتین هر کدام به ۶ سال و کیوان باژن به ۳ سال و ۶ ماه زندان محکوم شده‌اند.این احکام نا عادلانه.
در حالی است که کشور درگیر فقر فلاکت و بیکاری روز افزون و تورم افسارگسیخته و ویروس کرونا و فساد گسترده می‌باشد، حاکمیت به جای پاسخگویی به مطالبات و خواسته‌های بحق مردم و تشکل‌های صنفی دست به سرکوب و بازداشت زندانی کردن هر چه بیشتر نویسندگان فعالان تشکل‌های سندیکایی و تشکل‌های مستقل کارگری، معلمان و فعالان مدنی معترضان به فقر و فلاکت در کشور می‌زند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه، زندانی کردن این سه عضو کانون نویسندگان ایران را سرکوب اهل قلم و، همچنین دفاع از آزادی اندیشه و بیان بوده است را محکوم می‌کند و خواستار آزادی بی‌قید و شرط آنها و تمام فعالان صنفی کارگری و معلمان و فعالین مدنی همچنین معترضان به فقر و فلاکت که زندانی شده‌اند، می‌باشد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران شرکت کشت و صعنت نیشکر هفت تپه.

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۹

**********

رانندگان شرکت واحد از نظر تزریق واکسن آنفولانزا جزء اولویت‌ها هستند

با شدت گرفتن شیوع بیماری کرونا در کشور بخصوص در تهران و شروع فصل پائیز و شیوع بیماری آنفولانزا، رانندگان شرکت واحد و بخش خصوصی که در ناوگان حمل و نقل تهران بزرگ و در تماس مستمر با شهروندان خدمت می‌کنند، بیشتر درخطر مبتلا شدن به بیماری آنفولانزا قرار دارند و به دلیل در هم‌آمیختگی علائم آنفولانزا و کرونا، لازم است رانندگان شرکت واحد و دیگر مشاغل در تماس مستمر با شهروندان در اولویت تزریق واکسن قرار گیرند.
متاسفانه از آنجائیکه تهیه این واکسن برای عموم مردم براحتی قابل دسترس نیست از مدیرعامل شرکت واحد می‌خواهیم که برای این رانندگان زحمت‌کش که با کمترین امکانات حفاظتی و بهداشتی بیشترین خدمات را درسطح شهر تهران به شهروندان می‌دهند و اکثرا در سنین بالا هستند، واکسن آنفولانزا را از وزرات بهداشت تهیه و به رانندگان تزریق شود.

**********

باشکایت شرکت نیشکر هفت تپه، هفت نفر از کارگران به پاسگاه مستقر در هفت تپه احضار شدند.

عنوان اتهام، تحریک کارگران در اول مهر برای اعتصاب بوده است.
اسامی کارگران که امروز صبح سه شنبه به پاسگاه هفت تپه احضار شده اند عبارتند از:
محمد امین حجازی - احمد شلاگه - رحیم حمدانی - میلاد لطیفی - محمد عبدلخانی - عظیم الکثیر - قاسم کثیر -
و باید در روز پنج شنبه تاریخ ۱۰ مهر ماه ساعت ۱۰ صبح، در محل پاسگاه انتظامی هفت تپه حضور داشته باشند.
احضار این کارگران در حالی‌است که تیر ماه سال جاری کارگران نیشکر هفت تپه نسبت به عدم پرداخت کامل دستمزد تجمع اعتراضی داشتند و خواهان پرداخت کامل دستمزد تیر ماه خود شدند. و به رغم اعتصاب طولانی مدت هنوز اضافه کار و حق نوبت کاری یا (حق شیفت) تیرماه کارگران پرداخت نشده است، گفته شده درصورت تامین مالی، آبان ماه این مزایا پرداخت خواهد شد.
از دستمزدهای مرداد و شهریور، هم هیچ خبری نیست. با این وجود اسد بیگی طی مصاحبه‌ای که با خبرگزاری ایلنا داشته، مدعی شده که حقوق‌های کارگران به روز می‌باشد!؟
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، پرونده سازی، احضار، تهدید و بازجویی از کارگران را شدیدا محکوم کرده و ضمن حمایت همه جانبه از کارگران احضار شده، خواستار رسیدگی هرچه سریعتر به مطالبات کارگران می‌باشد.

سه‌شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹

**********

اعتراضات و پیگیری‌های کارگران، بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل در شرکت واحد

اعتراضات و پیگیری‌های کارگران، بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل در شرکت واحد را در آستانه اجرا قرار داده است
بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل که منجر به افزایش حقوق قابل ملاحظه کارگران می‌گردد، در شرکت واحد اتوبوسرانی تهران آخرین مرتبه در سال ۸۵، متعاقب اعتصابات و اعتراضات بازنگری شد که حقوق کارگران نسبت به قبل از بازنگری طرح، بسیار افزایش یافت. برابر مقررات طرح طبقه بندی مشاغل هر پنج سال یکبار بایدبازنگری گردد اما مدیران همواره به دلیل افزایش حقوق کارگران از بازنگری در طرح طبقه‌بندی مشاغل امتناع می‌کنند.
کارگران شرکت واحد در سه سال گذشته با هماهنگی سندیکا اعتراضاتی را را نسبت به عدم بازنگری در طرح طبقه‌بندی مشاغل انجام داده‌اند که اکنون بازنگری در طرح در آستانه اجراء قرار گرفته است.
نمونه‌هایی از اعتراضات کارگران را در لینک‌های: اینجا    و    اینجا مشاهده کنید.

**********

اتحاد، همبستگی و ‌مقاومت و ایستادگی کارگران نیشکر هفت تپه

در اعتراضات و اعتصابات مستمر، موفقیتی دیگر را برای کارگران رقم زد

کارگران نیشکر هفت تپه با ایستادگی و مقاومت پس از هفتاد و یک روز اعتراضات مستمر و متحدانه آنهم در گرمترین روزهای تابستان شوش ثابت کردند ،چاره رنجبران وحدت و تشکیلات است و کارگران تنها با داشتن سندیکاها و تشکل های مستقل کارگری میتوانند از منافع خودشان دفاع وحمایت کنند.
یکی از اساسی ترین خواسته های این کارگران لغو خصوصی سازی بوده است که طبق اظهارات روابط عمومی دیوان محاسبات کشور با دستور رئیس این سازمان قرارداد واگذاری نیشکر هفت تپه فسخ می‌شود.
هرچند کارگران نیشکر هفت تپه از سال ۹۷ با اعتراضات مستمر وپیگرانه فریاد رانت و فساد مالی خریداران هفت تپه را به گوش جهانیان رساندند اما اگر این اعتراضات و اعتصابات متحدانه ومنسجم کارگران نیشکر هفت تپه در سه ماه گذشته نبود هنوز هم بوی گند فساد و رانت گسترده ای که حقوق هزاران کارگران زحمت کش نیشکر هفت تپه را پایمال کرده بود به مشام رئیس محاسبات کشور نرسیده بود.

**********

تجمع تعدادی از بازنشستگان تامین اجتماعی

برای مشاهدۀ مطالب، تصاویر و فیلم ها به کانال تلگرام سندیکای واحد اینجا مراجعه کنید.
تجمع تعدادی از بازنشستگان تامین اجتماعی امروز شنبه پانزدهم شهریور ماه مقابل ساختمان تامین اجتماعی در تهران خیابان آزادی دراعتراض به وضعیت سخت و اسفبار معیشتی و نادیده گرفتن حق بیمه های سخت وزیان آور در افزایش دستمزد ۹۹

**********

جان باختن دو تن از کارگران معدن ذغال سنگ آق دربند سرخس در اثر انفجار

متاسفانه بعلت حوادث ناشی از کار سالانه نزدیک به دوهزار تن از کارگران درکشور جان خودشان را ازدست میدهند و صدها کارگر هم سالانه در اثر همین حوادث دچار معلولیت های جدی و از کار افتادگی میشوند .
کشته شدن کارگران در حوادث ناشی کار سالهاست که ادامه دارد و بازرسی اداره کار وزارت کار، هیچ نظارتی بر اینگونه کارگاهها نسبت به رعایت نکات ایمنی کار در کارگاهها و معادن ندارد.
بواسطه نبود تشکل های سندیکایی و تشکل های مستقل کارگری درکشور و سرکوب فعالین کارگری توسط عوامل امنیتی ، کارفرماهادر کارگاهها و کارخانه نه تنها هیچگونه هزینه ای برای رعایت نکات ایمنی وبهداشت کار برای کارگران انجام نمی دهند، بلکه حقوق کارگران را هم با تاخیر چندین ماهه پرداخت میکنند .
براساس آمارهای رسمی درکشور روزانه حدود ۶کارگر جانشان را براساس حوادث ناشی از کار ازدست میدهند.