افق روشن
www.ofros.com

اخبار، گزارش، مصاحبه و مطالب کارگری


سندیکای هفت تپه                                                                                                                    یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲ آگوست ۲۰۲۱


اعتصاب در هفت تپه ادامه دارد

توضیح:
با توجه به اعلام قطعی خلع ید شرکت از بخش خصوصی و واگذاری شرکت هفت تپه به دولت، امروز کارگران تجمع و ادامه اعتصاب را در داخل شرکت برگزار کردند. اما اعتصاب همچنان تا رسیدن به مطالبات ادامه خواهد داشت.
چهل و یکمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۴۰۰. یکشنبه ۳۱ مرداد

توضیح:
کارگران نیشکر هفت تپه به دلیل تعطیلی در طی چند روز گذشته تجمع اعتراضی را برگزار نکردند. اما تجمع اعتراضی از امروز شنبه ۳۰ مرداد مجددا شروع شده است.
سی و هفتمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۴۰۰. شنبه ۳۰ مرداد

سی و پنجمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۴۰۰. دوشنبه ۲۵ مرداد
با این توضیح که مدیریت شرکت هفت تپه اعلام کرده است که شرکت نیشکر هفت تپه به مدت ۶ روز تعطیل می باشد.

سی و چهارمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۴۰۰. یکشنبه ۲۴ مرداد

سی و سومین اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۴۰۰ شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰

سی و دومین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۴۰۰. جمعه ۲۲ مرداد

سخنرانی ابراهیم عباسی منجزی
چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ سی امین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۴۰۰

سه شنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ بیست و نهمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۴۰۰

سخنرانی ابراهیم عباسی منجزی
امروز دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد بیست و هشتمین روز خود شد.

امروز جمعه ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد بیست و پنجمین روز خود شد.

امروز پنج شنبه ۱۴مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد بیست و چهارمین روز خود شد.

امروز چهارشنبه ۱۳مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد بیست و سومین روز خود شد.

تجمع مقابل فرمانداری و سپس راهپیمایی اعتراضی در خیابان های شوش. سخنران محمد امیدوار
امروز سه شنبه ۱۲مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد بیست و دومین روز خود شد.

تجمع و حرکت اعتراضی کارگران هفت تپه در مسیر پل شهرداری (پل رودخانه شاه وور) روبروی فرمانداری شوش.
امروز دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد بیست و یکمین روز خود شد.

شنبه ۹ مرداد: تجمع کارگران اعتصابی جلو فرمانداری شوش و سپس حرکت داخل بازار شوش.
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
امروز شنبه ۹مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد نوزدهمین روز خود شد.
خواست فوری کارگران نیشکر هفت تپه به قرار زیر است.
* تعیین تکلیف وضعیت شرکت بعد از خلع ید از بخش خصوصی
* پرداخت حقوق های معوق شده
* بازگشت به کار تمامی همکاران اخراج شده
* تمدید قرار داد کارگران دفع آفات و دیگر کارگران
* واکسيناسيون، سریع و رایگان همگان در مقابل کرونا
همچنین کارگران هفت تپه حمایت خود را از خواست به حق مردم خوزستان اعلام داشته و خواستار رسیدگی فوری به حقوق پایمال شده کارگران و زحمتکشان این منطقه می باشند.

*************

محاکمه وکیل کارگران نیشکر هفت تپه

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب سندیکا اینجا کلیک کنید.
دومین جلسه محاکمه خانم زیلابی وکیل کارگران نیشکر هفت تپه در مرداد ماه ۱۴۰۰
خانم فرزانه زیلابی وکیل آگاه و شجاع کارگران نیشکر هفت تپه مجددا در روز یکشنبه ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۰ در بی دادگاه باید حضور یابد.
بر اساس ابلاغیه، خانم زیلابی، فردا یکشنبه ۳۱ مرداد باید در شعبه دوم دادگاه انقلاب اهواز جهت دادگاهی!!؟ حضور داشته باشد.
اتهامات واهی و بی اساس وارد شده به خانم زیلابی:
۱- اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور
۲- عضویت در گروه های معاند
۳- توهین به رهبری
۴- فعالیت تبلیغی علیه نظام
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه محاکمه و دادگاهی! کردن خانم فرزانه زیلابی وکیل کارگران نیشکر هفت تپه را شدیدا محکوم کرده و اعلام می دارد که با پرونده سازی و اتهام سازی نمی توانید ادامه کار و فعالیت خانم زیلابی مختل کند.
زنده باد شجاعت و شهامت وکیل آگاه کارگران نیشکر هفت تپه که در دفاع از کارگران، همیشه با قدم های استوار در کنار کارگران می باشد.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۳۰ مرداد ۱۴۰۰

*************

سپیده قلیان به مرخصی آمد

جای سپیده قلیان و دیگر مبارزان راه آزادی، رفاه و برابری در زندان نیست.
نباید هیچ شخص، نهاد و دولتی این اجازه را داشته باشد که حق آزادی بیان، حق زندگی، حق ابراز عقیده و اندیشه را به بند بکشد.
داشتن زندگی آزاد و برابر، زندگی به دور از زندان و اعدام، به دور از خشونت و شکنجه، به دور از تبعیض و نابرابری ها، حق طبیعی تمام انسان ها می باشد.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه آزادی موقت سپیده قلیان را به خانواده گرامی سپیده و تمام مدافعین جنبش کارگری را شاد باش گفته و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط سپیده قلیان هستیم و ادامه بازداشت او را شدید محکوم می کنیم.

سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه

۲۸ مرداد ۱۴۰۰

*************

جهت اطلاع همراهان و مدافعین جنبش کارگری در ایران

اعتصاب در هفت تپه ادامه دارد

ما قبلا اعلام کردیم که مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه به بهانه ویروس کرونا، شرکت را به مدت یک هفته تعطیل کرده است.
این تعطیلی از ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ شروع شده و به مدت یک هفته از تاریخ اعلام شده تعطیلی شرکت ادامه دارد. اما اعتصاب و اعتراض کارگران همچنان ادامه خواهد داشت و روند تعطیلی شرکت هیچ خللی در روند اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه ایجاد نخواهد کرد.
همچنین اطلاع پیدا کردیم که همکار عزیز ما ابراهیم عباسی منجزی و خانواده گرامی او به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه بهبودی کامل ایشان و خانواده گرامی را آرزو دارد. به امید سلامتی و بهبودی سریع ابراهیم عباسی منجزی و خانواده گرامی ایشان.

سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه

۲۶ مرداد ۱۴۰۰

*************

افغانستان در آتش و خون

پیام سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه خطاب به خواهران و براداران در افغانستان

در هفته های گذشته، در مقابل چشمان تمام مدعیان حقوق بشر! و دموکراسی غربی یکی از جریانات وحشی که بند بند اساسنامه آنها با توحش و جنایت نوشته شده است شهر های افغانستان را به کنترل خود در آورده است.
طالبان و نیروهای جنایتکار این گروه که در اساس با حمایت های مادی آمریکا و پاکستان و دیگر کشور های مرتجع تدارک و سازماندهی شده است، امکان دوباره ای یافته تا بتواند حاکمیت‌ خود را بر مردمان زحمتکش تحمیل کند و دختران ۱۲ ساله را به عقد اجباری نیروهای مسلح خود در آورد.

بسیار درد ناک است، فاجعه پشت فاجعه.
قدرت های امپریالیستی و ارتجاعی منطقه برای داشتن هر چه بیشتر سود و دسترسی به امکانات منطقه، برای داشتن امکان بیشتر در معادلات منطقه ای، زنان و کودکان و مردم کارگر و زحمتکش در افغانستان را قربانی می کنند تا بتوانند بر سر تقسیم وحضور سود پرستانه خود در منطقه توان چانه زنی بیشتری را داشته باشند....ادامه اینجا کلیک کنید.

*************

شهرستان شوش خون نیاز دارد.

بانک خون از کارگران هفت تپه خواست تقاضای خون مورد نیاز را اعلام کنیم.
زندگی کارگران هفت تپه جدا از سرنوشت دیگر مردم کارگر و زحمتکش در شهر ستان شوش نیست. ما درد مشترک و نیاز مشترک هستیم. در کنار هم "ما" می شویم، و ما در مقابل دشمنان طبقاتی با اتحاد و همبستگی پیروز خواهیم شد.
آب و نان، کار و آزادی، و اکنون خون ما، خون همبستگی است. نبض ما با هم به صدا در خواهد آمد، ما درد مشترک هستیم، ستمدیده گان استثمار شده.

*************

همکار و همراه عزیزمان آقای شفیق چنانی در اثرمبتلا شدن به کرنا درگذشت

درگذشت این کارگران مبارز نیشکر هفت تپه به خانواده محترم ایشان و همه آنانی که همراه و دلسوز طبقه کارگر هستند را تسلیت می گوئیم.
بی شک عامل مرگ این کارگر زحمتکش کسانی هستند که در ایران بر مسند قدرت بوده و به جای درمان، پیشگیری و ایجاد و فراهم کردن امکانات پزشکی ( با استاندار جهانی) رایگان و همگانی، با شیادی تنها به فکر منافع سود پرستانه خود هستند.
مرگ کارگر مبارز شفیق چنانی، و هزاران هزار انسان دیگر که به دلیل سهل انگاری، منفعت طلبی حاکمان قربانی شده اند، لکه ننگ دیگری است بر پیشانی حاکمان!

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه. چهارشنبه /۲۰/مرداد/۱۴۰۰

*************

در بیست و ششمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه

نه به شورای اسلامی کار!
کارگران نیشکر هفت تپه در ادامه اعتصاب، امروز شنبه ۱۶ مرداد، ابتدا در مقابل فرمانداری شهر شوش دست به اعتراض زدند. در ادامه کارگران به طرف اداره کار! دست به راهپیمایی زده و در آنجا تجمع کردند.
در این تجمع کارگران با خرد جمعی در رابطه با افرادی که خود را نماینده (اعضای شورای اسلامی کار) کارگران معرفی می کنند رای گیری کردند.
کارگران یک بار دیگر با خرد جمعی به شورای اسلامی کار گفتند نه، گفتند که شورای اسلامی کار نماینده ما کارگران نیستند و حق ندارند به نام ما کارگران وارد مذاکره شوند. کارگران یک بار دیگر نشان دادند که شورای اسلامی کار سرکوب گر و ضد کارگری ربطی به منافع کارگران ندارد.
شورای اسلامی کار نهاد حکومتی است که منافع کارگران را قصابی می کند تا صاحبان سرمایه و کارفرمایان همچنان به زندگی ننگین و استثمار گرانه خود ادامه دهند.
شورای اسلامی کار و کسانی که در این نهاد حکومتی برای منافع خود حضور دارند، رسواتر از آن است که بتواند خود را بعنوان نماینده واقعی کارگران معرفی کند.
شورای اسلامی کار، تشکل کارگری نیست. شورای اسلامی کار منفعت کارگران را نمایندگی نمی کند. شورای اسلامی کار بخشی از دستگاه سرکوب است.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۱۶ مرداد ۱۴۰۰

*************

در باره سینه زنی کارگران هفت تپه

در روز چهارشنبه ۱۳ مرداد ماه، جمعی از کارگران مبارزه هفت تپه در ادامه اعتصاب در مقابل فرمانداری تجمع داشتند و در ادامه این تجمع، جمعی از کارگران دست به سینه زنی زدند.

توضیح چند نکته در رابطه با این موضوع.
اول اینکه در درون طبقه کارگر به مانند دیگر طبقات اجتماعی و یا به مانند دانشجویان، معلمان، استادان دانشگاه و ... افرادی زیادی هستند که نگاه مذهبی داشته و دارند.
داشتن این نگاه در سرزمینی که قرن ها مذهب وجود داشته و از تولد تا مرگ، از کار و زندگی تا ازدواج و طلاق، از خرید و فروش تا مسافرت و ... دخالت سازمان یافته شده ای دارد، غیر قابل انکار است. این نگاه ، این ایدئولوژی، این عقيده تحمیل شده در جامعه که سایه و حاکمیت آن از تولد تا مرگ، بر زندگی تمامی انسان ها سایه انداخته است را با نگاه سطحی نمی توان بر رسی و مورد نقد قرار داد و یا با سطحی نگری آن را خط زد.
درجامعه ای که به جای علم و دانش، جهالت تبلغ و ترویج می شود، در جامعه ای که هر نگاه مترقی و پیشرو با زندان و اعدام روبرو می شود، در جامعه ای که وجود تشکل های کارگری، سازمان و احزاب مترقی و انقلابی سرکوب و اجازه فعالیت ندارند، قطعا ما شاهد رشد افکار غیر مترقی خواهیم بود.
دوم؛ بخشی از کارگران به مانند دیگر گروه ها و جریانات معترض در جامعه دچار این توهم هستند که با این رویکرد و شیوه، می شود حاشیه امنیتی در مبارزه برای خود ایجاد کنند.
سوم، گروه ها و دسته های حکومتی وجود دارند که سعی می کنند در جنبش کارگری نفوذ داشته باشند تا بتوانند جنبش را از ماهیت طبقاتی تهی کنند و با رویکرد سازش و تمکین و اتکاه به قانون! اعتراضات را از مسیر اصلی آن خارج کنند.
نتیجه اینکه کارگران دارای افکار و نگاه های متفاوتی هستند. اما آنچه در درجه اول می تواند اهمیت داشته باشد این است که کارگران با نگاه طبقاتی به مبارزه بپردازند.
کارگران باید به این امر آگاه شوند (فارغ از اینکه به کدام مذهب باور دارند یا ندارند) که عامل تمام این مصیبت ها، فقر و نداری ها، تبعیض و نابرابری ها و وجود استثمار وحشیانه، نظام سود پرست سرمایه داری است.
کارگران مبارز هفت تپه به عنوان بخشی از جنبش کارگری در ایران سرآمد یک مبارزه پر بار بوده و هستند. مبارزه ای روزانه که همچنان تا رسیدن به خواست های خود از پای نخواهد نشست.

نقش تشکل کارگری. یک گام برای گذار!
کارگران در تشکل های خود می توانند با زیر ذره بین قرار دادن هر مسئله ای به بحث و جدل بپردازند. با وسواس خاص، انحرافات موجود را شناسایی کنند و از تکرار آن جلو گیری بعمل آوردند. در تشکل های توده ای طبقاتی است که کارگران با دخالت و مشورت جمعی، با تبادل افکار و حتی با آزمون و خطا، آنچه انجام داده اند را مورد ارزیابی قرار می دهند.
ما معتقد هستیم با نصیحت و کنترل از راه دور نمی شود به جنگ افکار عقب مانده رفت و آن را درمان کرد. گام های هر چند کوچک ما در کار روشنگرانه در جریان مبارزه روزانه، فعلا تنها امکانی است که می تواند با زمینه های انحرافی مقابله کند و تا حدودی این افکار عقب مانده را به عقب نشینی وادار نماید.
پس داشتن تشکل های کارگری با رویکرد رادیکال، ضد سرمایه داری و مباحث آگاهگرانه، امکانی هست که کارگران بتوانند ضمن سازماندهی، شیوه های نوین مبارزه را تجربه کنند و در حد امکان افکار و نگاه های غیر واقعی و عقب مانده را کنار بگذارند و به جای توهم و رفتارهای غیر کارگری با واقعیت ها علمی بیشتر آشنا شوند.
تشکل کارگری (تشکل هایی که با دخالت و حضور جمعی کارگران با مشورت و تصمیم گیری ها از پائين به بالا توسط کارگران اداره، نظارت و سازماندهی می شود) این امکان را فراهم می سازد تا با نگاه های فردی که غیر طبقاتی و غیره پیشرو هستند به مبارزه برخواست.
در چنین تشکل هایی است که این‌امکان فراهم خواهد شد که ضمن برنامه ریزی برای کسب مطالبات، با کار آگاهگرانه به جنگ افکار پوسیده رفت. در چنین شرایطی می شود انتظار داشت که با بحث و جدل همراه با روشنگری زمینه ای جهالت را یکی پس از دیگری تا حدودی به عقب راند.
خرد جمعی و تصمیم گیری شورایی کارگران‌ برای کسب منافع کنونی و داشتن اندیشه و نگاه عمیق برای کسب منافع آتی بدون کار صبورانه در جریان مبارزه امکان پذیر نخواهد شد.
ما کارگران ضمن به رسمیت شناختن وجود افکار و اندیشه ها متفاوت (که حق طبیعی هر شخصی است) به این مهم باید بپردازیم که در مبارزه جمعی نمی شود با توهم و اندیشه های عقب مانده به جنگ نظام سرمایه داری رفت. برای فرو ریختن پایه های نابرابری، ستم و استثمار باید خود را به علم و اندیشه مترقی مسلح کرد.

کارگران مبارز هفت تپه؛
درود بی پایان بر شما که همچنان پرچمدار یک مبارزه جدی هستید. ما کارگران لازم است برای ادامه مبارزه تمام روند مبارزاتی را مورد بررسی قرار دهیم‌، هر آنچه را که مثبت بوده و هست را تقویت کنیم و هر آنچه که منفی بوده را همراه با نقد کوبنده از خود دور سازیم.
ما باید بیشتر از گذشته متشکل شویم تا بتوانیم گام های مبارزاتی خود را مورد نقد و بر رسی قرار دهیم. ما کارگران در جریان مبارزه روزانه دچار اشتباه خواهیم شد، اما آنچه اهمیت دارد این است که بتوانیم هر آنچه را که اشتباه، غیر کارگری و غیر طبقاتی است را کنار بگذاریم و با رویکرد مترقی به مبارزه پیش رو، نگاه کنیم .

آینده از آن ماست!

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۰

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۹ مرداد ۱۴۰۰

*************

اعتصاب در هفت تپه ادامه دارد

امروز سه شنبه ۵ مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد پانزدهمین روز خود شد.
سخنرانی ابراهیم عباسی منجزی
خواست فوری کارگران نیشکر هفت تپه به قرار زیر است.
تعیین تکلیف وضعیت شرکت بعد از خلع ید از بخش خصوصی
پرداخت حقوق های معوق شده
بازگشت به کار تمامی همکاران اخراج شده
تمدید قرار داد کارگران دفع آفات و دیگر کارگران
واکسيناسيون، سریع و رایگان همگان در مقابل کرونا
همچنین کارگران هفت تپه حمایت خود را از خواست به حق مردم خوزستان اعلام داشته و خواستار رسیدگی فوری به حقوق پایمال شده کارگران و زحمتکشان این منطقه می باشند.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۳ مرداد ۱۴۰۰

*************

متن دریافتی: دربارۀ وضعیت پرونده های فرزانه زیلابی وکیل کارگران هفت تپه

طبق اخبار فرزانه زیلابی وکیل کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که پیش از این به دادسرا احضار شده بود. از سوی بازپرس شعبه ۱۲بازپرسی دادسرا ی انقلاب اهواز، محمدحسین زاده کیفرخواستی علیه وی صادر شده است و به دو پرونده وی در دادگاه های انقلاب و دا دگاه کیفری اهواز رسیدگی می شود.
زیلابی برای رسیدگی به اتهام نشر اکاذیب درباره اظهارات وی در مورد شکنجه اسماعیل بخشی و شاپور رشنو در بازداشتگاه وزارت اطلاعات و مصاحبه در خصوص پرونده های کارگران هفت تپه، فردا در شعبه ۱۱۳ دادگاه کیفری اهواز حاضر خواهد شد.
و ۳۱ مرداد ماه نیز جلسه رسیدگی به اتهام های امنیتی او در دادگاه انقلاب برگزار خواهد شد.
گفتنی است وکالت او را در این پرونده ها دکتر ناصر زرافشانی دبیر سابق کانون نویسندگان ایران و وکیل پرونده قتل های زنجیره ای و دکتر سیاوش شجاعپوریان رئیس سابق کانون وکلای دادگستری استان خوزستان در دوره های قبلی به عهده دارند.

*************

خوزستان تشنه، غرق در خون است، کارگران در اعتصاب هستند، فرزانه زیلابی محاکمه می شود!

هرگونه پرونده سازی برای خانم فرزانه زیلابی محکوم است!
پرونده سازی و محاکمه خانم فرزانه زیلابی وکیل کارگران هفت تپه، یعنی انتقام گرفتن از کارگران.
خانم فرزانه زیلابی وکیل کارگران نیشکر هفت تپه روز سه شنبه پنجم مرداد ۱۴۰۰ به اتهام نشر اکاذیب در بیدادگاه عمومی شهرستان اهواز محاکمه!!؟ میشوند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه هرگونه پرونده سازی برای وکیل کارگران هفت تپه را که تنها به وظیفه حرفه ای خود که همانا دفاع از موکلین خود بوده است را محکوم کرده وخواهان پایان دادن به این روند پوسیده و نخ نمای پرونده سازی برای وکیل کارگران نیشکر هفت تپه می‌باشد.
درضمن لازم به ذکر است که خانم زیلابی در تاریخ ۳۱ مرداد مجدد (در شعبه ۲) در دادگاه انقلاب اهواز به چهار اتهام انتسابی دیگر می‌بایستی حضور داشته باشند.

دوشنبه ۴/ مرداد/۱۴۰۰

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

*************

اعتصاب در هفت تپه ادامه دارد

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب سندیکا اینجا کلیک کنید.
امروز یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰، اعتصاب کارگران در سال ۱۴۰۰ وارد سیزدهمین روز خود شد.
خواست فوری کارگران نیشکر هفت تپه به قرار زیر است.
* تعیین تکلیف وضعیت شرکت بعد از خلع ید از بخش خصوصی
* پرداخت حقوق های معوق شده
* بازگشت به کار تمامی همکاران اخراج شده
* تمدید قرار داد کارگران دفع آفات و دیگر کارگران
* واکسيناسيون، سریع و رایگان همگان در مقابل کرونا
همچنین کارگران هفت تپه حمایت خود را از خواست به حق مردم خوزستان اعلام داشته و خواستار رسیدگی فوری به حقوق پایمال شده کارگران و زحمتکشان این منطقه می باشند.

همراهان گرامی،
همانطور که اطلاع دارید ما در منطقه خوزستان با نبود آب روبرو هستیم و بعد از شروع اعتراضات مردمی به این بی حقوقی ها، مسئولین وظیفه شناس!! برای اینکه صدای ستم دیده منطقه را سرکوب کنند، اینترنت منطقه را قطع و با مشکل جدی روبرو کرده اند.
به این دلیل که توضیح داده شد دریافت فیلم و عکس های اعتصاب کارگران هفت تپه با مشکل رو برو شده است.
ما از هر امکانی استفاده می کنیم که بتوانیم اعتصاب و اعتراض کارگران هفت تپه را انعکاس دهیم و هر زمان که امکان اینترنتی داشته باشیم گزارشات مربوطه را با تصاویر انعکاس خواهیم داد.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۳ مرداد ۱۴۰۰

*************

اعتصاب در هفت تپه همچنان ادامه دارد

دوازدهمین روز اعتصاب و اعتراض کارگران هفت تپه

شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

*************

اعتراضات مردم خوزستان، اعتراضی است برای خاتمه وضع موجود!

الشعب یرید، اسقاط النظام
طی هفته گذشته شاهد اعتراضات شورانگیز و به حق مردم خوزستان بوده‌ایم. اعتراضاتی که به مثابه یک آتش، جرقه آن با مسئله بی‌آبی پدیدار شد و خیلی سریع جایگاه سیاسی خود را در برابر تمامی ابعاد موجودی سیستم حاکم پیدا کرد. مردم شهرها و روستاهای مختلف خوزستان به میدان آمدند تا به حکومتی که کلیه اسباب معاش و پایه‌ای‌ترین ملزومات حیات را از آنها سلب کرده است اعتراض کنند؛ اعتراضی که در اذهان مردم ایران با عبارت "#آب_مثل_آبان" منعکس شد.
این اعتراضات در کنار اعتصابات سراسری کارگران پیمانی نفت در بیش از یکصد مرکز صنعتی که به خودی خود فضای سیاسی جامعه و بالطبع پیکره نظام حاکم را به لرزه درآورده، نماد مبارزات امروز جامعه ایران علیه حکومتی است که تشنگی، خشکسالی، محرومیت، بی‌معیشتی و هزاران مشکل دیگر را به ما مردم تحمیل کرده است. ما از هر دریچه‌ای فریاد می‌زنیم که چنین اوضاع فلاکتباری را به هیچ صورت تحمل نمی‌کنیم و در برابر مسببین آن خواهیم ایستاد.
به همین خاطر است که در جای جای کشور؛ با شعارنویسی در سطح شهر، سر دادن شعارهای ضد حکومتی مانند "مرگ بر جمهوری اسلامی" و "مرگ بر اصل ولایت فقیه" در ادامه شعار مردم خوزستان "الشعب یرید اسقاط النظام" تشنگی و آمادگی خود را نسبت به یک قیام سراسری و ریشه‌کن کننده از وضع موجود اعلام کردیم. بیخود نیست که این روزها مردم می‌گویند: "خوزستان تشنه آب و آزادی".
در همین راستا ضمن محکومیت جمهوری اسلامی به دلیل کشتن معترضین و آتش گشودن رو به معترضینی که حق و حقوق زندگی انسانی خود را مطالبه نموده‌اند، اعلام می‌کنیم تمام افرادی که باعث و بانی کشتار اخیر هستند که جز مسئولین امر این حکومت نیستند، باید با اراده جامعه معترض در جغرافیای سیاسی ایران محاکمه شوند. تمامی بازداشت شدگان اخیر در خوزستان و سایر زندانیان سیاسی باید فورا آزاد شوند؛ و خواسته‌ها و مطالبات فوری مردم خوزستان که زندگی‌شان را بر اثر بی آبی از کف داده‌اند، باید توسط حاکمیت فورا تامین شود.
جامعه آبستن یک تغییر اساسی و ریشه‌ای است و این تغییر را مردم نمایندگی می‌کنند. ما تمام جامعه را به حضور فعالانه، تقویت و تشکیل تشکل‌ها و جمع‌های اعتراضی در سطح شهر و تجمع به منظور #اعتراضات_سراسری برای پایان دادن به وضعیت موجود فرا می‌خوانیم.

امضاهای تاکنونی:
دانشجویان پیشرو دانشگاه اصفهان
دانشجویان علوم پزشکی اصفهان
جمعی از دانشجویان آزاد نجف آباد
جمعی از دانشجویان رازی کرمانشاه
جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هنر تهران
جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران
جمعی از دانشجویان الزهرا تهران
جمعی از دانشجویان علامه تهران
جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد رودهن
جمعی از فعالین صنفی معلمان
جمعی از فعالین جنبش دانش‌آموزی