افق روشن
www.ofros.com

اخبار، گزارش، مصاحبه و مطالب کارگری


سندیکای هفت تپه                                                                                                                         جمعه ۲٦ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷ دسامبر ۲۰۲۱


بیانیه مشترک چندین تشکل مستقل کارگری و بازنشستگان پیرامون لایحه ی ظالمانه بودجه ۱۴۰۱ تحت عنوان افزایش سن بازنشستگی و...

هجوم به قوانین بازنشستگی در لایحه بودجه ۱۴۰۱

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب سندیکا اینجا کلیک کنید.
"بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته در تبصره ۲۰ لایحه بودجه سال آینده حداقل و حداکثر بازنشستگی تمامی مستخدمین مرد و زن به هر میزان سابقه خدمت در صندوق سازمان تامین اجتماعی دو سال افزایش می‌یابد، همچنین سنوات خدمت مورد قبول برای بازنشستگی تمامی مستخدمین مرد و زن دارای حداقل مدرک کارشناسی (لیسانس)معتبر در تمامی صندوق‌های بازنشستگی اعم از کشوری و لشگری و سازمان تامین اجتماعی دو سال افزایش خواهد یافت.
محاسبه حقوق بازنشستگی در تمامی صندوق‌های بازنشستگی اعم از کشوری، لشگری، سازمان تامین اجتماعی بر اساس متوسط حقوق سه سال آخر زمان اشتغال خواهد بود".
بیسابقه ترین هجوم به معیشت و زندگی طبقه کارگر و اقشار زحمتکش تحت پوشش لایحه بودجه ۱۴۰۱ در حال وقوع ست. دستکاری قوانین و مقررات مربوط به بازنشستگی اعم از میزان سن و یا محاسبات مستمری که فراتر از نیم قرن اعمال میشوند، به بهانه و تحت لوای بودجه سالانه، اتفاق نادر و خلاف قانونی ست که دولت قصد دارد گستاخانه علیه کارگران و اقشار زحمتکش اعمال کند!
در حالی که به یُمن مبارزات کارگران و توده های زحمتکش و بر متن پیشرفت های شگرف بشری و بارآوری های تکنولوژیک در جهان، دائم از ساعات کار کاسته میشود و ثروت و امکانات عمومی این ظرفیت را دارد که نیروی کار، بسیار زودتر از سن قانون کنونی بازنشسته شده و زندگی راحت تری را تجربه کند، سرمایه داری ایران به ۶۰ سال سن برای مردان و ۵۵ سال برای زنان هم قانع نبوده و به بهانه توانمندسازی صندوقها (که عملکرد مستقیم خودش آنها را ناتوان کرده است)، تلاش میکند تا در چارچوب لایحه سالیانه بر شرایط استثمار مطلق، استمرار بخشد.
در مملکتی که هر روزش گرانتر از دیروز است، محاسبه حقوق بازنشستگی بر اساس مراجعه به حقوق سه سال قبل و محاسبه میانگین سه سال آخر دستمزد ، یعنی سقوط مستمری بازنشستگی و ویران کردن زندگی شاغلین پس از گذران سی سال کار در بهترین سالهای عمر!
در جامعه ای بحران زده که در آن تورم مهار نشدنی و بیسابقه ای وجود دارد حتی دخالت دادن دستمزد سال گذشته هم در تعیین مستمری، تعرض به زندگی بازنشستگان است. با توجه به دستمزدهای چند برابر زیر خط فقر ، محاسبه بازنشستگی فقط بر مبنای آخرین دستمزد و مزایا میتواند شرایط حداقلی را برای بازنشستگان تامین کند که هم اکنون هم با تنگناهای معیشتی خردکننده ای دست بگریبانند.
چون روز روشن ست که چنین تصمیمات ویرانگری مبتنی بر سیاست های نئولیبرالیستی در ارزان سازی بیشتر نیروی کار و دمیدن خون بیشتری از طبقه کارگر و سایر توده های زحمتکش در شریان های صاحبان سرمایه است.
در نتیجه، هرگونه افزایش سن بازنشستگی و بویژه محاسبه میانگین سه سال آخر اشتغال در تعیین مستمری، تعرضی آشکار و عقبگردی تاریخی در باز پس گیری دستاوردهای مبارزاتی طبقه کارگر و توده های زحمتکش است.
با محکوم کردن شدید چنین یورشی به معیشت و رفاه شاغلین فعلی و بازنشستگان آینده، در صورت تصویب آن بهیچوجه ساکت نخواهیم نشست.

امضا کنندگان:

۱- گروه اتحاد بازنشستگان

۲- اتحاد سراسری بازنشستگان ایران

۳- سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۴- شورای بازنشستگان ایران

۵- کانون گفتگوی بازنشستگان تامین اجتماعی

۶- گروه کارگران و معلمان ۱۹ اسفند

۷- هم اندیشی بازنشستگان تامین اجتماعی کرج

۸- بخشی از بازنشستگان مطالبه گر استان گیلان

۹- کارگران وبازنشستگان تهران

۱۰- بازنشستگان استان البرز

************

بازداشت و پرونده سازی برای رسول بداغی از فعالین صنفی معلمان را شدیدا محکوم‌ میکنیم

رسول بداغی "عضو کانون صنفی معلمان اسلامشهر و نماینده این کانون در شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران" معلم فداکار و دلسوزی است که دغدغه ای جز تحصیل رایگان برای همه دانش آموزان و بهبود شرایط سخت معیشت همکارانش نداشته است. او در طی دو دهه گذشته به خاطر فعالیت های صنفی و پیگیری مطالبات صنفی معلمان، با پرونده سازی های عوامل امنیتی و قضایی ۷ سال حکم زندان گرفت، اما فشارهای امنیتی و حکم ظالمانه زندان نه تنها اراده او را در مبارزه با ظلم و فقر وبی عدالتی و فساد درهم نشکست، که مصمم تر و محکم ترش کرد. او پس از زندان مسیر حق خواهی و مطالبه گری را پیگیرانه و با جسارت و شهامت مدنی ستایش انگیزی پیگیری کرد.
رسول بداقی یک روز پیش از تجمع باشکوه سراسری ۲۲ آذر معلمان با یورش عوامل امنیتی، همراه با ضرب و شتم و در حالی که حتی اجازه لباس پوشیدن به او ندادند بازداشت شد‌ و با همان شرایط به بند ۲۰۹ اوین منتقل گردید.
اما این بازداشت برخلاف انتظارات عاملان و آمرانش نه به سکوت و انفعال معلمان منجر شد و نه مانعی بر سر حضور گسترده معلمان شاغل و بازنشسته در تجمعات اعتراضی ایجاد کرد. معلمان با درایت و هوشیاری در تجمعات دهها هزار نفری فریاد آزادی رسول بداغی و دیگر معلمان دربند را سر دادند و در سراسر کشور برخورد امنیتی با مطالبه گری را محکوم کردند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه، سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در کنار معلمان که آینده سازان فرزندان شان هستند، بازداشت و پرونده سازی برای رسول بداقی را محکوم می کند و خواستار آزادی بی قید و شرط ایشان و اسماعیل عبدی و سایر معلمان زندانی و زندانیان سیاسی است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه

پنجشنبه ۲۵/آذر/۱۴۰۰

************

تجمع سراسری معلمان ایران

برای مشاهدۀ تصاویر و کلیپ ها و مطالب سندیکا اینجا کلیک کنید.

************

بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

در محکومیت بازداشت آقای رسول بداقی

امروز ،دوشنبه ۲۰ آذر ، متاسفانه آقای رسول بداقی عضو هیات مدیره کانون صنفی اسلامشهر و نماینده این تشکل‌ در شورای هماهنگی توسط پلیس امنیت به صورت خشونت‌آمیز و همراه با هتک حرمت بازداشت شده‌اند.
رسول بداقی یکی از فعالان برجسته صنفی و فداکار است که پیش از این نیز ۷ سال به خاطر فعالیت صنفی متحمل زندان شده‌ اما هرگز از مطالبه‌گری دست برنداشته‌است و شجاعانه در مسیر حق‌طلبی و تحقق مطالبات معلمان و حقوق دانش‌آموزان ایستادگی نموده است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن بازداشت این فعال صنفی وارسته تاکید می‌کند اگر چه آقای بداقی از افراد موثر جنبش معلمان است اما امروز هر معلم یک لیدر و سازمان‌دهنده موثر در جنبش است و با بازداشت‌ها و برخوردهای غیرقانونی نمی‌توان بر روند مطالبه‌گری تاثیر منفی گذاشت. شورای هماهنگی خواستار آزادی فوری و بی‌قید و شرط آقای رسول بداقی و سایر معلمان زندانی و توقف احضار و دادگاهی کردن فعالان صنفی است و قدرتمندانه اعتصاب فردا، یکشنبه ، ۲۱ آذر را در تمام مدارس ادامه خواهد داد و روز دوشنبه، ۲۲ آذر بزرگترین #تجمع خود را برای تحقق #رتبه‌بندی_کامل_شاغلان و #همسان‌سازی_بازنشستگان برگزار خواهد نمود.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران اعلام می کند که معلمان مطالبه جو، مرعوب این برخوردها نخواهند شد و برای تحقق منافع عالیه فرهنگیان و فرزندان خود و فرزندان ایران به اعتصاب و تجمع سراسری می‌پیوندند.
وعده ما یکشنبه ۲۱ آذر اعتصاب سراسری و دوشنبه ۲۲ آذر تجمع سراسری در جای جای ایران.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰

************

تهدید و بازداشت مدافعین جنبش کارگری محکوم است

هیراد پیر بداقی آزاد باید گردد!

هیراد پیربداقی یکی از مدافعین جنبش کارگری در ایران در روز ۱۵ آبان در منزلش بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده است.
هیراد پیربداقی از زمان بازداشت تا کنون از سوی بازجویان و نهاد های امنیتی تحت فشار و اذیت آزاد قرار دارد و خانواده و بستگان او از وضعیت هیراد اطلاعاتی ندارند.
هر چند طبق اخبار منتشر شده در روز های گذشته صدور قرار کفالت برای آزادی هیراد، ابلاغ شده بود، اما تا کنون هیچ اقدامی در روند آزادی ایشان صورت نگرفته است.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ادامه بازداشت و فشار بر هیراد پبربداقی از مدافعین جنبش کارگری را شدیدا محکوم کرده و خواهان آزادی بی‌قید و شرط و فوری ایشان می‌باشد.

************

دغدغه سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه در راستای پایداری شرکت

کشت، داشت، برداشت - سرمازدگی!
طبق برنامه زمانبندی عملیات نیشکر، زمانی که زمستان است تا اوایل بهار، تهیه زمین انجام می‌گیرد و در تابستان کشت جدید هر سال نیشکر شروع و تمام می‌شود. فصل پاییز زمان شروع برداشت نیشکر است. اما یک دوره اخیر، از این گیاه مهم و حیاتی در هفت تپه تنها به جهت نابودی کامل هفت تپه انجام نگرفته است.
زمستان و بهار سال ۱۳۹۹ نسبت به این فاجعه اخطار داده شد و بعدها آمار مختصری نیز ارائه گردید اما متاسفانه امکان پیشگیری و یا اصلاح وجود نداشت.
تهیه زمین صورت نگرفت، مایحتاج کشاورزی از جمله کود و سم و.. به شکل صحیح تامین نگردید و در نهایت با تمام رخدادهای شرکت، زمان کشت نیشکر با تاخیری غیرقابل قبول شروع شد. کشت پاییزه نیشکر یک فاجعه نیشکری است و تمامی کارشناسان از این امر مطلع هستند و اخطارها داده شد، اما امکان عمل وجود نداشت.
خبر و فعالیت و مبارزه با بخش خصوصی تمام توان و نیروی کارگران را مشغول خود کرده بود و از جهت دیگر شرکت هفت تپه برای چند ماهی در بهار و تابستان ۱۴۰۰ بدون مدیر بود! حال این روزها درجه هوا تعیین کننده سرنوشت تلاش روزهای کشت است. کشتی که در پاییز انچام گرفت و زمانی که سهمیه آب شرکت به درستی ارائه نشد.
درجه این روزهای هوا هرزمان حتی اگر برای چند ساعت شب و بامداد به زیر ۱۰ درجه برسد باعث اضطراب کارگران هفت تپه میشود که مبادا سرمازدگی (یخ‌زدگی) به جان نیشکر بیافتد. و زمانی که درجه هوا به زیر ۵ و نزدیک به صفر باشد، دیگر کاری از کسی برنمی‌آید تا نیشکر را زنده نگاه دارد.
به بیان ساده تر، کشت امسال خارج از موعد انجام شد، کشت کم انجام شد، کشت نا منظم انجام شد.
اینها دلایل عدم امید به این کشت است که داشت و برداشت سال بعد را با یک افت غیرقابل باوری مواجه خواهد کرد. خرید سهم نیشکر شرکت میاناب هم حل کننده این مشکل نخواهد بود.
اما حال این مشکل وجود دارد و باید ساخت، ولی با فشار حداکثری به کارفرمای جدید، باید کشت سال بعد چند برابر مقدار معمول انجام شود. یعنی حداقل ۵ هزار هکتار باید در برنامه کشت جدید قرار گیرد تا این افت ۲ ساله و بلکه ۵ ساله را جبران نماید.
لذا با نزدیک شدن به روزهای تهیه زمین از تمامی همکاران هفت تپه درخواست می‌شود سرسختانه پیگیر تامین نهاده ها و ماشین‌آلات و تهیه زمین برای کشت جدید باشند. در نهایت انتظار این است که نیشکر زنده بماند تا کارگر هفت تپه زندگی کند. کشت‌های غیرنیشکری یک خیانت به کارگر و ویرانی هفت تپه قلمداد می‌شود و باعث آبادانی هفت تپه و ایجاد اشتغال پایدار نخواهد بود.
(فراموش نشود که اصل و ماهیت و حقیقت احداث شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، ابتدا ایجاد اشتغال برای مردم منطقه بوده است)
در کشت نیشکر ضعف یک سال در ۲ سال نشان داده خواهد شد. عدم آبیاری به موقع و یا کمی دفعات آبیاری باعث تباهی تن‌ها ساقه نیشکر خواهد شد و عدم کود دهی باعث تباهی کل مزرعه میشود.
کارگر هفت تپه خارج از مسائل و مبارزات طبقاتی، باید یک طرف توجه خود را به زندگی نیشکر اختصاص دهد و این هنر کارگر هفت تپه بوده و هست.

************

یگان ویژه با محاصره کارگران اعتصابی معدن مس سونگون ورزقان، به حمایت از کارفرمایان شتافت!

در ششمین روز از اعتصاب بیش از ۲۰۰۰ نفر از کارگران معدن سونگون ورزقان، مجتمع توسط نیروهای گارد ویژه کاملاً به محاصره در آمده است
از ساعات اولیه بامداد یکشنبه ۱۴ آذرماه، نیروهای انتظامی و گارد ویژه با حضور گسترده در ورودی مجتمع مس سونگون مانع از تردد کارگران می‌شوند.
حضور این همه نیرو برای سرکوب اعتراض کارگرانی که تنها حقوق پایه‌ای خود را طلب می‌کنند نشان از همدستی نهادهای حاکمیتی با مافیای چپاولگر معدن دارد. مدیران مجتمع در جلسه ۱۲ آذر به شکل تهدیدآمیز به کارگران اعلام کرده بودند که چنانچه به اعتصاب خاتمه ندهند با رادولت طرف خواهند بود.
حدود نیمی از کارگران اعتصابی شب گذشته را در داخل خوابگاه‌ها مانده‌اند و نیمی نیز به منازل خود برگشته بودند که از صبح زود که قصد برگشت به محوطه معدن را داشتند توسط نیروهای انتظامی از ورود و تردد کارگران جلوگیری شده است.

یکشنبه ۱۴آذر ۱۴۰۰

سرکوبگران حامی کارفرمایان مقابل کارگران اعتصابی

کارگران متحد هرگز شکست نمیخورند!

************

ارسالی به کانال تلگرامی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۲۴۶روز از بازداشت وزندانی شدن اسماعیل گرامی در زندان تهران بزرگ می گذرد.

چرا اسماعیل گرامی بازنشسته فعال باید نزدیک به ۹ ماه را درزندان و در بدترین شرایط درکنار زندانیان و مجرمان خطرناک نگهداری شود؟
مطالباتی که اسماعیل فریاد میزد خواست و مطالبه همه بازنشستگان بود، که با کمک بخشی از حق خواهان و معترضان برای تمامی بازنشستگان اعمال گردید و بخشی از این مطالبات در سال ۹۹ و بخشی هم درابتدای سال ۱۴۰۰ اجرا شد.
با توجه به اینکه مطالبات بازنشستگان به حق بوده و معترضین هم وضعیت سخت معیشت شان را فریاد زده اند، چرا باید اسماعیل گرامی که یکی از پیشروان این حق خواهی بوده، باید به اتهام واهی تجمع و تبانی علیه امنیت ملی حداقل به۴ سال زندان محکوم و با توجه به نبود هیچگونه ادله محکمه پسندی حکم ایشان از سوی دادگاه تجدیدنظر هم تایید شود و همچنان نزدیک به یک سال را در زندان سپری کند!
واقعا تبانی با چه کسانی؟ حتمن منظور بازنشستگانی است که با عصا و واکر و ویلچر به تجمعات می آمدند؟
امروز ۲۴۶ روز از زندانی شدن اسماعیل گرامی ۶۶ ساله که متاسفانه دارای بیماری های زمینه ای وبیماری های خاص میباشد، می گذرد، شرایط زندان با توجه به عدم برخورداری از آب آشامیدنی بهداشتی و عدم امکانات بهداشتی و پزشکی مناسب و در دسترس ، قطعا شرایط جسمی این فعال بازنشسته را وخیم تر خواهد کرد.
با وجود اینکه شرایط سخت معیشت بازنشستگان و پائین بودن دستمزد و شرایط درمان و هزینه های سرسام آورآن غیر قابل کتمان است و فاصله دستمزد با هزینه های زندگی بسیار زیاد شده است از نظر ما بازنشستگان اسماعیل فقط فریاد صدای ما بی صدایان بوده است. ما بازنشستگان خواهان آزادی بی قید و شرط ایشان هستیم.

۱۴۰۰/۹/۱۴

بازنشستگان تامین اجتماعی البرز (بتا)

بازنشستگان تامین اجتماعی استان قزوین

گروه بازنشستگان روشنفکر

بخشی ازبازنشستگان استان گیلان

کانون گفتگوی بازنشستگان تامین اجتماعی

کارگران وبازنشستگان تهران

بازنشستگان استان البرز

پیشکسوتان پیشرو آذربایجان شرقی

پیشکسوتان پیشرو بوشهر .

پیشکسوتان پیشرو هرمزگان.

پیشکسوتان و حامیان بازنشستگان.

شورای سفیران دفاع از قانون مدیریت خدمات کشوری.


************

بیانیه مشترک جمعی از تشکل های مستقل کارگری، بازنشستگان و فعالین جنبش کارگری

حذف حداقل دستمزد و جایگزینی آن با مزد منطقه‌ای، مزد توافقی و مزد براساس بهره‌وری،

یورش فزاینده‌ی کارفرمایان و دولت به سطح معیشت کارگران

دولت سرمایه‌داری و کارفرمایان با طرح مزد منطقه‌ای و اصلاحیه مجدد بر قانون کار در جهت حذف قانون تعیین دستمزد، تلاش دارند که حلقه‌ی فشار بر گلوی کارگران را تنگ‌تر کنند و سطح معیشت و زندگی ما را بیشتر از این تنزل دهند. اخیرا نیز حدود ۴۰ تن از نمایندگان مجلس اسلامی طرحی ارائه داده‌اند که طبق آن کارگاه‌های روستائی از پرداخت حداقل دستمزد معاف می‌شوند و مزد بر اساس توافق بین کارفرما و کارگر در این کارگاه‌ها که شامل چند میلیون کارگر هستند تعیین می‌شود. این به اصطلاح «توافق»، از نوع توافقی که بین راهزن مسلحی که لولۀ سلاحش را بر شقیقه‌ی قربانی گذاشته است، می‌باشد!
طرح مزد منطقه‌ای نیز تلاشی برای پایین آوردن سطح عمومی مزدها و ایجاد تفرقه در میان کارگران است. ترفند دیگر کارفرمایان و دولت مطرح ساختن مزد بر اساس بهره‌وری است. تا آنجا که به کارگران مربوط است شدت کار دائما افزایش می‌یابد و کاهش یا رکود بارآوری تولید ربطی به کارگران ندارد. فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات، کاهش سرمایه‌گذاری در آنها و کارآیی و مدرن‌سازی وسایل و زیرساخت‌ها، اتلاف‌های مختلف، پرهزینه و کند بودن اقدامات لجستیکی و غیره همه محصول سیاست‌های کارفرمایان و دولت هستند و نه کارگران. از این رو مربوط کردن مزد به بهره‌وری یا بارآوری کار، حیله‌ای پلید است و هدفی جز قانون‌زدایی از شرایط کار و سلب مسئولیت از کارفرما و دولت و افزایش فشار بر کارگران ندارد. برای مطالعه متن کامل اینجا کلیک کنید.

************

ویدیویی از کارگران اعتصابی مجتمع مس سونگون ورزقان

کارگران اعتصابی شرکت‌های پیمانکاری شاغل در مجتمع مس سونگون ورزقان از ساعت ۱۴ تا ساعت ۱۵ در محوطه معدن دست به تجمع زدند و با سردادن شعار نسبت به عدم پاسخگویی مسئولین اعتراض کردند./ پنج شنبه ۱۱آذر ۱۴۰۰

************

تجمع اعتراضی و سراسری معلمان

*تجمع اعتراضی معلمان و فرهنگیان اندیمشک*
امروز پنجشنبه ۱۱ آذرماه جمعی از معلمان و فرهنگیان اندیمشک مقابل اداره آموزش و پرورش دست به تجمع زده‌اند. معلمان شاغل و بازنشسته خواهان اجرای طرح رتبه‌بندی به میزان ۸۰ درصد هیأت علمی برای معلمان شاغل، اجرای همسان‌سازی حقوق برای معلمان بازنشسته و تحقق دیگر خواسته‌های خود هستند.
این تجمع بر اساس فراخوان از پیش اعلام شده معلمان در سراسر کشور صورت گرفته است.
شهر رضا، ۱۱ آذر ۱۴۰۰
تجمع اعتراضی و سراسری معلمان ایران، کردستان مریوان
تجمع سراسری معلمان ایران، شهربابک

************

سرکوب کشاورزان و مردم اصفهان، تعرض به آزادی و حقوق همه مردم است!

دستاورد چهار دهه پیشبرد سیاست‌ها و مدیریت آبی نادرست چیزی جز اختصاص غیر اصولی و کارشناسی آب زاینده رود به مصارف صنعتی و مناطق دیگر و در نتیجه خشک شدن این رود، نادیده گرفتن منافع کشاورزان و دیگر ساکنان منطقه، عدم اختصاص حق آبه و تخریب محیط زیست نبوده است. کشاورزان و مردمان آسیب دیده و معترض به این وضعیت، پس از نتیجه نگرفتن از پیگیری‌های طولانی از کانال‌های حقوقی و قانونی و اعتراض‌های مکرر خیابانی، ناگزیر در بستر خشک شده‌ی زاینده رود گردهم آمده و چادر زدند. این گردهمائی به صورت شبانه‌روزی همراه با شعارهای اعتراضی و بیان محکم و قاطع خواسته‌های تظاهر کنندگان ادامه یافت. نیروهای انتظامی و امنیتی این تجمع اعتراضی و بحق مردم را تحمل نکردند و از ساعت سه بامداد روز پنج‌شنبه تا نیمه‌های شب جمعه پنجم آذر با گسیل نیروهای بسیج و پلیس مردم را با سلاح گرم و گاز اشک آور سرکوب، زخمی و دستگیر کردند و پس از به آتش کشیدن چادرهای معترضین به ضرب و شتم و متفرق کردن آنان پرداختند. مردم معترض با صفوف متحد و جسارت تمام، مقاومت و ایستادگی کردند و نشان دادند که خشونت و بازداشت نمی‌تواند پاسخگوی خواسته‌های به حق مردم زحمتکش باشد. برای مطالعه متن کامل اینجا کلیک کنید.

************

یکشنبه‌های اعتراضی بازنشستگان فولاد خوزستان

* خواهان اجرای قانون مناطق جنگی
* اصلاح احکام همسانسازی
برگرفته شده از کانال اتحاد بازنشستگان

یکشنبه ۷/اذر/١٤٠٠

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

ما از فرزانه زیلابی وکیل شجاع کارگران هفت تپه حمایت می کنیم.

بر اساس خبر دریافتی" پرونده فرزانه زیلابی وکیل کارگران شرکت نیشکر هفت تپه که پیش از این ازسوی دادگاه انقلاب اهواز به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یکسال حبس و دوسال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده بود پس از اعتراض وکیلشان دکتر ناصر زرافشانی به شعبه شانزده دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان به ریاست قاضی کوشا ارجاع شد."
هر گونه پرونده سازی برای فرزانه زیلابی وکیل کارگران نیشکر هفت تپه، شدیدا محکوم است. ما سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه به همراه کارگران هفت تپه و دیگر انسان های شریف و مبارز و حق طلب، هر گونه پرونده سازی برای فرزانه زیلابی را محکوم کرده و خواستار هستیم فوری و بی هیچ قید و شرطی به این پرونده سازی ها خاتمه داده شود.
فرزانه زیلابی، وکیلی آگاه و شجاعی است که به جرم دفاع از کارگران هفت تپه مورد خشم و نفرت ظالمان در قدرت قرار گرفته است. دفاع از فرزانه زیلابی دفاع از حقانیت و شرافت انسانی است.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

شعارهای صدها هزار نفری مردم اصفهان در زاینده‌رود، امروز جمعه ۲۸ آبان ۱۴۰۰

اگر که آب وا نشه
اصفهان غوغا میشه
زاینده رود و پس بده
به اصفهان نفس بده

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

بیانیه حمایتی پنج سندیکای فرانسوی از فعالین کارگری و نویسندگان و وکلا ، معلمان و بازنشتگان‌ زندانی در ایران.

ازایران: همبستگی با قربانیان سرکوب
در ایران اقدام به ایحاد تشکلات سندیکایی مستقل از قدرت حاکم یک جرم محسوب می شود. اخیرا حکومت ایران بر شدت فشار بر مبارزان در همه حوزه ها نظیر معلمان، نویسندگان، وکلای دادگستری و کارگران افزوده است.
جعفر ابراهیمی عضو تشکل صنفی معلمان تهران اخیرا به اتهامات واهی "تبلیغات کاذب" و "اقدام علیه امنیت کشور" متهم شده است. جعفر ابراهیمی مبارزی است که برای عدالت اجتماعی، و برای آموزش رایگان فعالیت می کند. هدف حکومت از محاکمه کاملا بی پایه او، مرعوب و خفه کردن هر صدایی است که علیه رژیم سرکوبکر برمی خیزد و مبین آن است که در ایران مدافعان حقوق انسان ها همواره هدف سرکوب هستند.
آرش گنجی نویسنده و مترجم، عضو کانون نویسندگان ایران است. او به خاطر ترجمه کتابی درباره وضعیت روژاوا در سوریه به "اقدام علیه امنیت ملی" متهم و به ۱۱ سال زندان محکوم می شود. تقاضای تجدید نظر او رد می شود و حکم ۱۱ سال زندان تأیید می شود. در حاضر سه عضو دیگر کانون نویسندگان به اسامی آبتین بکتاش، رضا خندان مهابادی و کیوان باژن به جرم های مشابه در زندان به سر می برند.
اسماعیل گرامی کارگر بازنشسته ۶۷ ساله، مدافع حقوق کارگران، مبارزی است که برای احقاق حقوق بازنشستگان با سازمانده گردهمایی ها در پی ایجاد تشکل برای بازنشستگان بود. او در ژوئن ۲۰۲۱ به ۷۴ ضربه شلاق و ۶ سال زندان محکوم می شود. در سپتامبر دادگاه تجدید نظر حکم دادگاه بدوی را تأیید می کند.
فرزانه زیلابی وکیل دادگستری، به جرم دفاع از حقوق کارگران تحت پیگرد قضایی قرار می گیرد. او در محاکمات کارگران نیشکر هفت تپه وکالت متهمین را برعهده گرفته بود. دادگاه بدوی خانم زیلابی را به اتهام "تبلیغات علیه دولت" به دو سال زندان و ممنوعیت خروج از کشور محکوم می کند. اخیرا چندین وکیل دادگستری دیگر هم به زندان محکوم شده اند. حکومت با پیگرد وکلای مخالفان و معترضین قصد جلوگیری از روال قانونی مبارزات آن ها را دارد.
ما سازمان های سندیکایی فرانسه بار دیگر همبستگی خود را با سندیکالیست های قربانی سرکوب حکومت ایران و رفقای حامی شان را اعلام می کنیم و:
- خواهان آزادی بدون قید و شرط و فوری آرش گنجی و اسماعیل گرامی و همه سندیکالیست ها نویسندگان و زندانیان عقیدنی هستیم؛
- اعمال سرکوبگرایانه و اذیت و آزارها علیه خانم فرزانه زیلابی، وکیل مدافع کارگران کارکنان نیشکر هفت تپه را محکوم می کنیم و خواهان لغو فوری ممنوعیت سفر در مورد وی هستیم؛
- خواهان لغو همه محکومیت های غیرعادلانه و خلاف آزادی های و حقوق بنیادی هستیم. از جمله محکومیت جعفر ابراهیمی. هم چنین خواهان آزادی بدون قید و شرط و فوری همه مبارزین زندانی شده به خاطر فعالیت های سندیکایی اشان هستیم؛
- از رژیم ایران می خواهیم که به پیمان های بین المللی که دولت ایران امضا کرده، از جمله حق ایجاد تشکل های مستقل، حق برگزاری تجمعات، حق اعتصاب، و حق قراردادهای جمعی، احترام بگذارد.

کنفدراسیون دموکراتیک فرانسوی کار (س‌اف‌دت) CFDT : dszliwka@cfdt.fr
کنفدراسیون عمومی کار (س ژ ت) CGT : n.ferouse@cgt.fr
کنفدراسیون متحده سندیکایی (اف.اس. او) FSU : michelle.olivier@snuipp.fr
اتحاد سندیکایی همبستگی (سولیدر) Solidaires : contact@solidaires.org
اتحاد ملی سندیکاهای مستقل (او ان اس آ) UNSA : rachel.brishoual@unsa.org

پاریس، ۱۶ نوامبر ۲۰۲۱

************

احضار، بازداشت و زندانی کردن فعالان جنبش‌های کارگری، اجتماعی و مدنی محکوم است!

اکنون برای همگان مانند روز روشن است که بحران اقتصادی - اجتماعی، سیاسی و فرهنگی عمیقی بر جامعه‌ی ایران حاکم است. همچنین بر اکثریت عظیم افراد جامعه، بویژه کارگران و زحمت‌کشان پوشیده نیست که حاکمان اقتصادی و سیاسی مسئول اصلی بحران‌های بزرگی هستند که سال‌هاست بر زندگی بیش از ٩۵ درصد مردم تحمیل گردیده است. فقر و سیه‌روزی و محرومیت اکثریت عظیم مردم از حداقل معیشت، مسکن، بهداشت، آموزش، فرهنگ و بیمه‌های اجتماعی به طور روزافزونی شدت می‌یابد و در همان حال سرمایه، دارائی و درآمد اقلیت حاکم سر به فلک می‌کشد.
اما فشار خرد کننده بر کارگران و زحمت‌کشان تنها در عرصه‌ی اقتصادی نیست. هرچه بر شرایط فلاکت‌بار اقتصادی و اجتماعی افزوده می‌گردد، تهاجم قدرت سیاسی حاکم بر فعالان جنبش کارگری و دیگر جنبش‌های اجتماعی و مدنی و به طور کلی به معترضان وضع موجود نیز اضافه می‌گردد. افزایش دستگیری‌ها، بازداشت‌ها و احضار به مراکز قضایی و امنیتی و زندانی کردن فعالان در یکماه گذشته حاکی از آن است که نهادهای حاکم در مقابل فقر گسترده و روزافزون، بیکاری، تورم افسار گسیخته، عدم اطمینان به آینده و در یک کلام به بحرانی که زندگی اکثریت زحمت‌کشان جامعه را به تباهی می‌کشاند، پاسخی جز سرکوب، ارعاب و بازداشت و زندان ندارند. نهادهای حاکم در مقابل اعتراض بحق و طبیعی فعالان کارگری، معلمان، بازنشستگان، فعالان اجتماعی و مدنی، در مقابل ابتدائی‌ترین خواست‌هایی که برای انسان جزء بدیهی‌ترین حقوق به شمار می‌رود به سلاح سرکوب و اختناق روی می‌آورند. برای مطالعه متن کامل اینجا کلیک کنید.

************

پنچ سال زندان برای معلم بازنشسته خانم نصرت بهشتی به دلیل مطالبه‌گری را محکوم می‌کنیم

خانم نصرت بهشتی معلم بازنشسته و فعال صنفی فرهنگیان خراسان رضوی به دلیل فعالیت‌هایش برای احقاق حقوق بازنشستگان و معلمان، در شعبه چهار دادگاه انقلاب مشهد به اتهام اقدام علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام به پنج سال زندان محکوم شد.
دادگاه ایشان بدون حضور وکیل برگزار شده است. به گفته نزدیکان، قاضی پرونده اتهامات وی را تبلیغات مارکسیستی در مدرسه و کلاس درس عنوان کرده است این در حالیست که خانم بهشتی در سال ۱۳۹۲ بازنشسته شده است.
خانم بهشتی در روز کارگر سال ۱۳۹۹ در مقابل وزارت کار حضور فعال داشت و پس از سرکوب تجمع مقابل وزارت کار، همراه با کارگران شرکت واحد حضوری پرشور در مراسم اعتراضی روز کارگر در پایانه آزادی داشت.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه صدور حکم زندان برای معلم بازنشسته خانم نصرت بهشتی را قویا محکوم می‌کنند و خواهان لغو محکومیت ایشان می‌باشند و هر گونه پرونده سازی برای کارگران، معلمان، بازنشستگان، نویسندگان، وکلا و سایر فعالین را محکوم می‌کنیم.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

تجمع کارگران نی بر در هفت تپه

حدود ۱۵۰ نفر از کارگران نی بر، امروز یکشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۰، در محوطه شرکت تجمع کردند.
کارگران نی بر پس از پایان کشت متاسفانه همگی اخراج شده اند.
کارگران خواستار هستند که در سایر بخش‌های شرکت جذب و استخدام شوند.

۲۳/آبان/۱۴۰۰

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

اخبار تجمعات معلمان

************

تجمع اعتراضی بازنشستگان سال۹۹ نیشکر هفت تپه جهت دریافت سنواب با مزایا وارد دومین روز شد.

جمعی ازبازنشستگان سال۹۹ نیشکرهفت تپه دردومین روز تجمع اعتراضی خود درب اداره کار شوش تجمع اعتراضی کردند انها قصد داشتند که با رئیس اداره کارشوش عبدالخانی جلسه برگزار کنند که به مانند روز قبل ایشان برای اینکه پاسخگو نباشد قصد ترک اداره کار راداشت که با حضور بازنشستگان مواجعه شدوپس ازمشاجره لفظی وانتقاد از نحوی پاسخگویی رئیس اداره کار ،ایشان به بهانه بازدید ازمنطقه فتح المبین اداره را ترک کرد که با دنبال کردن ایشان توسط بازنشستگان مشخص شد واردفرمانداری شده است.
بازنشستگان واردفرمانداری شده وطی جلسه ای با فرماندار شوش انتقادات خود را از استفساریه غیرقانونی وخلاف رای اخیردیوان را به اطلاع ایشان رساندند.
علارغم صراحت رای دیوان وبی اعتنایی اداره کل کاراستان ،عبدالخانی رئیس اداره کارشوش به بازنشستگان گفته است اگر اعتراض دارندطرح شکایت در اداره کاری بکنند که خود عامل این بی عدالتی اشکار است.
شرکت نیشکر هفت تپه اخیرا به طرح توسعه نیشکر واگذار شده که سنوات بازنشستگان ان مجموعه با مزایا پرداخت میشود.

یکشنبه ۱۶/آبان/۱۴۰۰

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

دریافتی: تجمع هفت تپه ای از نوع بازنشستگان سال ۹۹ درب اداره کارشوش

گروهی از کارگران بازنشسته سال ۹۹ مجتمع نیشکر هفت تپه، امروز با اجتماع مقابل ساختمان اداره کارشوش خواستار اصلاح احکام پرداخت سنوات بازنشستگی خود شدند.
این کارگران بازنشسته سال ۹۹ مجتمع نیشکر هفت‌تپه امروز (۱۵آبان ماه) با اجتماع مقابل ساختمان اداره کار شهرستان شوش، خواستار اصلاح احکام پرداخت سنوات بازنشستگی خود شدند. از قرار معلوم این کارگران بازنشسته که شمارشان به حدود ۱۲۰ نفر می‌رسد، اسفند ماه سال ۹۹به بازنشسته شده‌اند و در حال حاضر بدنبال مطالبات پایمال شده سنواتی خود بر اساس عرف کارگاه و قانون ورای اخیر دیوان هستند.
یکی از بازنشسته ها می‌گوید: ما حدودا ۱۲۰کارگر بازنشسته سال ۹۹مجتمع کشت وصنعت هفت تپه هستیم که بعد از گذشت هفت ماه از سال ۱۴۰۰ هنوز موفق به دریافت سنوات خود طبق موارد ودعایی نشده‌ایم رییس اداره کارشهرستان شوش عبدالخانی ومدیرکل کاراستان خوزستان نیز بازیر پاگذاشتن قانون وحق این بازنشستگان از کارفرمای دولتی حمایت میکنند.
او با بیان اینکه درحال حاضر جدا از تاخیر در پرداخت سنوات ،مورد اختلاف ما کارگران با کارفرما در خصوص میزان و نحوه محاسبه سنوات بازنشستگی است، در ادامه افزود: واحد مالی و حسابداری شرکت فقط حقوق ثابت هر یک از کارگران را ملاک تعیین سنوات بازنشستگی ما قرار داده و مزایای حقوق را طبق مواد ۳۴،۳۵و۳۶ و تبصره‌های الحاقی یک و سه آن را مبنای محاسبه سنوات قرار نداده است.
بنابراین این موضوع بر خلاف قانون کار و آخرین رای دیوان عدالت اداری در خصوص پرداخت سنوات خدمت می‌باشد. ضمن اینکه طرح توسعه نیشکر نیز به بازنشستگان خود سنوات را بامزایا پرداخت میکند ولی مسئولین طرح توسعه درقبال کارگران بازنشسته نیشکر هفت تپه تبعیض اسکار قائل میشوند.
یکی دیگر از کارگران بازنشسته معترض هفت تپه درادامه با بیان اینکه ما بعد از سال‌ها تلاش با عطف و شناخت قوانین جاری کشور و عرف کارگاه درخصوص پرداخت ۴۵ روز سنوات و رای اخیر دیوان درخصوص نحوه پرداخت سنوات با مزایا که فصل الخطاب است، تصمیم به بازنشستگی گرفتیم در ادامه افزودند؛ انتظار داشتیم بعد از ۲۰ سال کار وتلاش مدیریت فعلی مجتمع، مطالبق عرف کارگاه و رای و قوانین بالادستی که ملاک عمل است توجه و اهتمام نموده و مزایای ما زحمتکشان را با۴۵ روز همراه با مزایا پرداخت نمایید که متاسفانه کارفرما با قانون‌شکنی وتفسیر غلط از قانون ورای دیوان قصد ندارند مطالبات ما کارگران را بصورت کامل وقانونی پرداخت کنند.
اودر ادامه با انتقاد از مسئولان اداره کاراستان خوزستان نیزافزود؛ بعد از ارسال مدارک به اداره کل کار، متاسفانه کارشناس مربوطه نیزدر پی استفساریه اداره کار شهرستان شوش جهت روشن شدن دعوای حقوقی بین کارگران بازنشسته سال ۹۹ هفت تپه وکارفرمای جدید این مجتمع، با استناد به آرای باطله وقدیمی دیوان استفساریه صادر کرده وهیچ توجه‌ای به رای اخیر هیات عمومی دیوان که در مورخه ۳۱ شهریور سال ۹۹ در خصوص پرداخت سنوات با مزایاطبق مواد ۳۴ و ۳۵ قانون کار توجه‌ای نکرده اند. اوگفت: اداره کل کار با این تفسیر اشتباه وناعادلانه عملا موجب پایمال شدن حق قانونی کارکران بازنشسته این شرکت شده وصورت اصلاح نشدن این استفساریه ناعادلانه ناچاریم به هیات تشخیص وحل اختلاف طرح شکایت جمعی کنیم.
این کارگر معترض در خاتمه تصریح کردند: بعد از سال‌ها تلاش توانستیم با استفاده از قانون مشاغل سخت و زیان‌آور از این کارخانه بازنشسته شویم اما ظاهرا نبود منابع مالی کافی در این شرکت بهانه ای شده تا مطالبات سنواتی‌ماکارگران را کامل پرداخت نکندلذا ما کارگران بازنشسته سال ۹۹ هفت تپه تا گرفتن حق قانونی خود وخانواده‌هایمان به پی گیری‌های قانونی وصنفی خودادامه خواهیم داد.

۱۵/آبان/۱۴۰۰

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

پایمال کردن حق کارگران درهفت تپه اینبار توسط اداره کار

کارفرمای نیشکر هفت تپه پس از هفت ماه انتظار سنوات کارگران بازنشسته این شرکت را بدون منظور کردن مزایا پرداخت کرد که باعث اعتراض این افراد شده وبارها جهت حل مشکل خود به اداره کارشهرستان ومدیریت شرکت مراجعه کردند.
اداره کل کار استان خوزستان درپی استفساریه اداره کارشهرستان شوش جهت روشن شدن دعوای حقوقی بین بازنشستگان سال۹۹ شرکت نیشکر هفت تپه ومدیریت جدید این شرکت ، با استناد به رای باطله وگذشته دیوان و نادیده گرفتن رای اخیر هیات عمومی دیوان در مورخه۳۱/۶/۹۹ درخصوص پرداخت سنوات با مزایا طبق مادتین۳۴و۳۵ قانون کار عملا موجب پایمال شدن حق قانونی بازنشستگان توسط کارفرما شده وکارگران بازنشسته این شرکت درصورت اصلاح نشدن این استفساریه نا عادلانه وظالمانه توسط وزارت کار ومسئولین مربوطه مجبور به طرح شکایت بیش از صدنفری در هیات تشخیص وحل اختلاف اداره کاری هستند که خود منشائ این بی عدالتی وظلم به حقوق کارگر است.
چندی قبل این کارگران بازنشسته طی نامه ای اعتراضی به مسئولین شورای تامین شهرستان مانند فرماندار، نماینده مجلس، اداره کار،اداره اطلاعات و دادستان شهرستان شوش درخواست اصلاح نحوی محاسبه سنوات خود طبق رای اخیر دیوان شده بودند .
کارگران بازنشسته از این مسئولین تقاضا وانتظار دارند جهت جلوگیری ازحجم زیاد طرح شکایت این زحمتکشان ، نسبت به رعایت قانون توسط اداره کار وکارفرمای نیشکر تذکرات قانونی را اعمال کرده واز اداره کار که داور وقاضی بین دعوای قانونی کارگر وکارفرما است بخواهند دراستفساریه فاقد ارزش حقوقی خود تجدید نظر کرده و درحل مشکل موجود انها رایاری کنند.
مقرر شده است این افراد روز شنبه درب اداره کارشهرستان شوش تجمع اعتراضی برگزار کنند.

۱۲/آبان/۱۴۰۰

ارسالی به کانال تلگرامی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

************

بیانیه کانون صنفی معلمان تهران در ارتباط با پرونده سازی برای جعفر ابراهیمی

عدالت و آزادی در معنای امروزین آن، دو آرزوی کمیاب و دیریاب ملت ایران است‌ که از بیش‌از ۱۱۵ سال پیش تاکنون، برای دستیابی به آن‌ها تلاش‌ها و جان‌فشانی‌های فراوان داشته؛ دوبار انقلاب کرده و بارها به روش‌هایی دیگر برای دستیابی به این مطلوب به کوشش‌هایی بی‌ثمر پرداخته است.
انقلاب ۵۷ که عدالت و آزادی محوری‌ترین شعار آن و عامل جوشش مردمی‌اش بود، با تغییر رویکرد به شکلی ساختاری و با تدوین برنامه‌هایی برگرفته از نهادهای راستگرای بین‌المللی و بدتر از آن با مدیریتی ضعیف، یکه‌سالارانه و حامی‌پرور، مسیری را در پیش گرفت که جز به نابرابری و شکاف عظیم طبقاتی، به مقصد دیگری نمی‌رسید.
حاکمان کنونی از آنجا که شجاعت اعتراف به شکست سیاست‌گذاری‌ها در سی‌ساله اخیر و تغییر رویکرد را ندارند، در تلاشند همراه با نمایش‌های پو‌پولیستی از عدالت‌خواهی، هر نوع کنش آگاهی بخش جمعی و فردی در راستای روشنگری نتایج مصیبت‌بار این سیاست‌ها را با عنوان‌هایی جعلی و وارونه جلوه دهند و سرکوب کنند.
در این شرایط است که فصل حقوق ملت در قانون اساسی تعطیل و حذف می‌شود، کنش‌گران و نهادهای مدنی خواستار اجرای این فصل از قانون، حتی قبل از هرگونه اقدامی صرفا به دلیل قصد تنظیم یک شکایت، بازداشت و متهم می‌شوند، ده‌ها مانع شبه قانونی برای فعالیت آزادانه نهادهای مدنی تراشیده می‌شود و کنش‌گران این عرصه حتی در شرایط بشدت نابسامان چندسال اخیر، به طور مداوم مورد پیگرد قرار گرفته، برای انجام کمترین اقدامات جمعی در غیرسیاسی‌ترین مقوله‌ها از محیط‌زیست گرفته تا اعتراض به عدم پرداخت دستمزد و تلاش برای برابری خواهی و خروج آموزش و پرورش کشور از ناکارآمدی کنونی، متهم می‌شوند به تبلیغ علیه نظام، اخلال در نظم عمومی، اقدام علیه امنیت (؟!) و... در پی این اتهامات، در معرض محکومیت به حبس‌های سنگین، اخراج از محیط کار و... قرار می‌گیرند. جعفر ابراهیمی از این دست کنش‌گران است که در راستای تامین عدالت اجتماعی، تامین آموزش رایگان و با کیفیت، فعالیت آزاد و مستقل نهادهای مدنی تلاش‌های فکری و اجتماعی می‌کند و از همین رو با احضارها، متهم سازی‌ها و پیگردهای مختلف و پرونده سازی روبرو بوده و اکنون در آستانه تشکیل دادگاه و محکومیت احتمالی است که مطمئنا با هدف محدود نمودن شخص او و ایجاد هراس از ورود به فعالیت‌های مدنی از جانب معلمان و کنش‌گران در عرصه‌های دیگر است، آن هم در شرایطی که ناظران اجتماعی بیطرف و حتی در درون دستگاه حکومتی، پیش‌بینی می‌کنند که جامعه به دلیل شدت فشارهای اقتصادی، اجتماعی، دچار نابسامانی های متعدد بوده و آستانه تحمل آن برای ورود فشارهای بیشتر به مرزهای پایانی رسیده است؛ تکرار روش‌های غلط گذشته از قبیل پرونده‌سازی برای فعالان، نه‌تنها کارساز نیست، که جز با ایجاد تغییرات بنیادی در سیاست‌گذاری‌ها نتایجی کاملا وارونه برای سیاستگذاران خواهد داشت.
اگر در بیش از بیست سال گذشته، پرونده سازی برای فعالان مدنی و صنفی در حوزه‌های مختلف، برای بهشتی، بداقی، باغانی، باقری، عبدی، حبیبی، رمضان زاده، غلامی، فرحزادی، ... از میان معلمان؛ سلطانی، داودی، ستوده، محمدی، نیلی، کیخسروی، ... از میان وکلا؛ و ده‌ها فعال کارگری، روزنامه نگار، فعال محیط زیست، دانشجو، نویسنده و حتی برخی موسسان انجمن‌های خیریه، ... موجب کاهش اعتراضاتی که زمینه اقتصادی-اجتماعی دارند، شده است؛ حکم محکومیت دادن به جعفر ابراهیمی و ده‌ها فعال دیگر که هم‌اکنون در معرض پرونده‌سازی‌های گوناگون قرار دارند، نیز به کاهش اعتراضات کمک خواهد کرد.
ما بر این باوریم که اگر گزینه بد برای حاکمان کنونی، اعتراف به شکست سیاست‌گذاری‌ها دست‌کم در بیش از سه دهه‌ی اخیر باشد، گزینه بدتر ادامه مسیر کنونی است که جز فروپاشی نظام اجتماعی حاصلی نخواهد داشت.
کانون صنفی معلمان ضمن اعلام پشتیبانی و حمایت قوی از این عضو فعال خود، خواهان مختومه اعلام نمودن پرونده تمام فعالان مدنی و صنفی از جمله جعفر ابراهیمی و بازگشت طراحان این اقدامات به قانون، عدالت محوری به معنای واقعی کلمه و تعهد به رعایت آزادی‌ها و حقوق ملت دست‌کم در چارچوب همین قوانین موجود می‌باشد.

کانون_صنفی_معلمان_ایران_(تهران)

۱۴۰۰/۸/۷

بازنشر سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه - سه شنبه ۲ آبان

************

فراخوان تجمع بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی

یکشنبه نهم آبان ماه۱۴۰۰      ۱۰:۳۰ صبح

مکان: تهران میدان بهارستان خیابان صفی علیشاه مقابل سازمان برنامه و بودجه

شهرستانها مقابل اداره کل تامین اجتماعی

منبع: بازنشستگان تامین اجتماعی