افق روشن
www.ofros.com

تجمع کارگران نساجی در خانه کارگر

مازندران، انتقال کارگران بنیان دیزل و چندین خبر دیگر


خبرگزاری کار ایران                                                                                               شنبه ٦ آبان ١٣٩١

تجمع کارگران نساجی در خانه کارگر مازندران

بیش از ۵۰ نفر از کارگران نساجی مازندران با تجمع در تشکیلات خانه کارگر مازندران خواستار پیگیری این تشکیلات نسبت به مطالبات خود از مسئولین کشورواستان شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قائمشهر، صبح امروز - شنبه ٦ آبان - کارگران بلاتکلیف نساجی مازندران با بیان اینکه بیش از دو سال است که برای رفع مشكلات‌شان به مسئولین کشوری و استانی مراجعه كرده‌اند، ابراز داشتند: بار‌ها و بار‌ها در مقابل فرمانداری و استانداری حضور پیدا كرده‌اند ولی مسئولین نه تنها کاری انجام ندادند بلکه با وعده‌های پی در پی ما را سرگردان كرده‌اند.
کارگران معترض خواستار پاسخگویی نمایندگان مجلس نسبت به عملکرد خویش طی این مدت شدند و تاکید كردند: تلاش و جدیت نمایندگان مجلس میتواند در رفع موانع و پرداخت مطالبات ما اثر گذار باشد.
در همین رابطه نصراله دریابیگی، دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر مازندران با حضور در این تجمع و ابراز هم دردی با کارگران معترض گفت: کارگران نساجی قائمشهر قربانی سیاستهای اشتباه دولت در خصوص واردات بی‌رویه کالاهای خارجی و همینطور قانون هدفمندی یارانه‌ها شده‌اند.
این فعال كارگری اظهار داشت: این مشکلات تنها به علت ضعف مدیریت‌ها و خصوصی سازی بی‌ضابطه گریبان کارگران را گرفته است.
دریابیگی ادامه داد: علیرغم اینکه رئیس جمهور در سفرهای استانی‌اش به مازندران بارها برای بازسازی این كارخانه قول مساعد داده بود، اما نه تنها به وعده‌های خود عمل نکرد بلکه کارگران این واحد صنعتی ۲۶ ماه حقوق معوقه طلب دارند.
وی در خصوص اینکه این کارگران حتی توان برآورده کردن حداقل نیازهای خانواده و فرزندان خود را هم ندارند گفت: بسیاری از این خانواده‌ها به علت این مشکلات در آستانه فروپاشی قرار گرفته‌اند.
دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران با بیان اینکه رساندن پیام حق طلبانه کارگران به مردم و مسئولان از وظایف این نهاد كارگری است افزود: تنها مسئولین و مدیران می‌توانند با تدبیری آگاهانه ما را برای رهایی از این مشکلات یاری كنند.
وی خارج شدن نساجی قائمشهر از سلطه بخش خصوصی را از مواضع کارگران و تشکیلات کارگری برشمرد و اظهار داشت: به دلیل اینکه بخش خصوصی تا بحال توان اجرایی و همینطور مدیریت درستی در اداره این واحد صنعتی نداشته است بهتر است تا این واحد صنعتی مجددا به بانک ملی واگذار شود تا با مسئولیت مستقیم دولت کارگران نیز حقوق معوقه خود را دریافت كنند.
این فعال كارگری با یادآوری این مطلب که واگذاری این واحد صنعتی به بخش خصوصی در زمان بحران با تفکری غیر کار‌شناسی همراه بوده است گفت: واگذاری می‌بایست در زمان مناسب صورت گیرد نه در موقعی که کارگران حقوق خود را دریافت نکرده‌اند.

----------------------

انتقال کارگران بنیان دیزل به ۲۰ کیلومتری شهر تبریز

نماینده تبریز در مجلس نهم شورای اسلامی از انتقال کارگران کارخانه بنیان دیزل به کارگاه‌های تولیدی در ۲۰ کیلومتری شهر تبریز خبر داد.
محمد اسماعیل سعیدی در این باره به ایلنا گفت: بیش از ۴۰۰ کارگر کارخانه بنیان دیزل در حال حاضر بیکار شده‌اند و طبق قولی که مدیریت این مجموعه به کارگران داده است، قرار بر این شده تا هر کدام از آنان که می‌خواهند به کار ادامه دهند، به کارگاه‌های تولیدی در ۲۰ کیلومتری شهر تبریز منتقل شوند.
او در مورد شائبه انتقال کارگران به شهرستان عجب شیر و مراغه اظهار داشت: مدیدیت کارخانه به ما قول داده است که چنین اتفاقی نیافتد.
این نماینده مجلس در پایان علت مشکلات کارخانه را وضعیت نامناسب اقتصادی کشور اعلام کرد.
گفتنی است که پیش از این برخی فعالان کارگری از ارسال پرونده این کارخانه به کمیته بحران استان خبر داده و نبود تشکل‌های کارگری در این کارخانه را موجب پایمال شدن حق کارگران عنوان کرده بودند.

----------------------

کارگران: اخراج ۱۰۰ کارگر پونل به بهانه انحلال/ کارفرما: فقط ۱۴ نفر اخراج کردیم

رئیس شورای اسلامی کار کارگران کارخانه پونل اعلام کرد: یکصد کارگر صنایع چوب پونل به بهانه انحلال کارخانه از سوی کارفرما تعدیل شده و هم اکنون بیکار هستند. علی‌رضا زمانی که خود نیز از کارگران تعدیل شده است، با اعلام این خبر به ایلنا گفت: از مجموع ۱۱۵ کارگر کارخانه پونل ۱۰۰ کارگر به تدریج از مهرماه سال جاری به بهانه افزایش مشکلات کارخانه اخراج شده و هم اکنون بیکار هستند.
این فعال کارگری با بیان اینکه هنوز هیچ مرجع قانونی حکم انحلال این واحد تولیدی را صادر نکرده است افزود: ۱۵ کارگر این کارخانه در شرایطی به کار خود ادامه می‌دهند که انحلال این کارخانه از سوی کارفرما بدون رای مراجع قانونی به آنان و اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی اعلام شده است.
زمانی اضافه کرد: ۱۱۵ کارگر شاغل در صنایع چوب پونل ۲ ماه حقوق معوقه ماه‌های شهریور و مهر خود را هنوز دریافت نکرده‌اند و بیمه آنان نیز از اردیبهشت سالجاری پرداخت نشده است.
به گفته این فعال کارگری، سابقه کار کارگران اخراجی این کارخانه از ۷ تا ۲۷ سال بوده که حدود ۲۵ کارگر آن با وجود سوابق بالا به دلیل کوتاهی کارفرما در پرداخت منظم حق بیمه، امکان بازنشستگی ندارند.
زمانی تصریح کرد: کوتاهی در پرداخت بیمه و حقوق قانونی کارگران در شرایطی صورت می‌پذیرد که تولید و فروش کارخانه مناسب بوده و هیچ مشکلی از سوی کارگران دیده نمی‌شود.
این کارگر مدعی شد: کارفرما علاوه بر پرداخت نکردن حق کارگران و اعلام انحلال کارخانه سعی دارد با انتقال سرمایه این کارخانه به مکانی دیگر، و با بکار گیری نیروهای جدید، از تسهیلات دولتی اشتغالزایی استفاده کند.

تایید اخراج ١۴ کارگر
داوود دیهیمی مالک و کارفرمای صنایع چوب پونل در گفتگو با خبرنگار ایلنا ضمن تایید ۲ ماه حقوق معوقه کارگران اظهار داشت: هم اکنون این کارخانه با ۸۰ کارگر و با حداقل ظرفیت در حال تولید است.
او افزود: کارخانه پونل برای ادامه حیات خود با توجه به اینکه در تهیه مواد اولیه خود دچار مشکلاتی است به کارگزار مدیریت تولید واگذار شده تا آنان با تامین مواد اولیه و ادامه روند تولید اشتغال کارگران موجود را حفظ کنند.
دیهیمی اضافه کرد: درب این کارخانه هم اکنون باز بوده و ادعای انحلال کارخانه کذب است.
این کارفرما در ادامه با بیان اینکه پونل در سال جاری هیچ اخراجی نداشته‌ است، اظهار داشت: تنها اخراجی‌های این کارخانه ۱۴ کارگر بوده‌اند که این اخراج‌ها هم بخاطر مسائل و مشکلات اخلاقی طبق ظوابط قانونی صورت گرفته است.
کارفرمای کارخانه پانل یاد اور شد: این کارخانه همانند سایر واحدهای تولیدی به سبب مشکلات اقتصادی موجود در تهیه مواد اولیه تولید دچار مشکلاتی است که آن را مجبور به تعطیلی بخشی از کارخانه که مواد اولیه آن کم یاب است کرده است و مابقی خطوط که مواد تولید آنان به راحتی قابل تامین است هم اکنون با حداقل تولید فعال هستند.
او یکی از معضلات تولید در این واحد را عدم همکاری برخی از ارگان‌ها همانند بانک‌ها، و ادارات دارایی و تامین اجتماعی عنوان کرد و گفت: همکاری نکردن این ادارات در ارائه تسهیلات و خدمات و همچنین اختلافاتی که ما بین کارخانه وسازمان تامین اجتماعی وجود دارد به نوعی سعی کرده‌اند این کارخانه را به سمت تعطیل شدن سوق دهند. مالک کارخانه پانل ادامه داد: همه حق حقوقکارگران پرداخت خواهد شد و حقوق کارگرانی که در شرف بازنشستگی هستند نیز واریز می‌شود.
دیهیمی در خاتمه ضمن تاکید بر فعالیت کارخانه با حداقل ظرفیت، یاد آور شد: در سال گذشته این واحد تولیدی از سوی بعضی از ارگانهای دولتی همانند فرمانداری به علت نداشتن مسائل ومشکلات کارگری مورد تقدیر وتشکر قرار گرفته است.

----------------------

بازنشستگان زیر خط فقر نیازمند آسایشگاه‌های آبرومندند

رییس کانون کارگران بازنشسته استان آذربایجان شرقی گفت: آنچه همواره بازنشستگان را به خود مشغول می‌کند نگرانی از آینده خود و افراد تحت تكفل‌شان است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در تبریز، حسن مسگری اسکویی که عصر روز جمعه -۵ آبان‌ماه- در دومین کنگره استانی خانه کارگر آذربایجان شرقی در اسکو سخن می‌گفت با تاکید بر اینکه می‌بایست همیشه کاهش نگرانی از آینده و عدم اطمینان در زمان پیری و بازنشستگی مورد توجه برنامه ریزان و سیاستگذاران باشد، اظهار داشت: بر کسی پوشیده نیست که اکثریت بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی از حداقل مستمری برخور دارند و با توجه به گرانی و تورم زندگی سختی را سپری می‌کنند اما سوالی که ذهن اکثریت این قشر را به خود مشغول کرده است این است که چرا باید کارگرانی که زمانی چرخ عظیم اقتصادی صنعت را به حرکت در آورده بودند اکنون در زمان پیری شاهد محرومیت‌های بیشتری باشند، این درحالی است که اندوخته هنگفت سازمان تامین اجتماعی حاصل دسترنج و حق بیمه کارگران است.
رییس کانون کارگران بازنشسته استان آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه کارگران بازنشسته در دوران پیری به حمایت بیشتری از سوی دولتمردان و مدیران سازمان تامین اجتماعی نیاز دارند گفت: البته تدوین قوانین جدید به منظور رشد و تعالی جایگاه این قشر نیز ضروری است که در در این راستا باید به نظرات بیمه شدگان و کانون‌های بازنشستگی نیز توجه شود. مسگری خواستار ایجاد آسایشگاه‌های آبرومند برای آن عده از بازنشستگان ومستمری بگیرانی که در زمان پیری کسی را ندارند شد و با اشاره به ضرورت افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۹۰ درصد این قشر زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

گزارشی از وضعیت شستا ارائه شود
رییس کانون کارگران بازنشسته استان آذربایجان شرقی در ادامه خواهان رعایت اصل سه جانبه گرایی از سوی دولت در مسایل مربوط به این قشر شد و گفت: حتی نام مجموعه شستا که متعلق به سازمان تامین اجتماعی است شاید برای بسیاری از بازنشستگان و مستمری بگیران ناآشنا است ما خواهان ارائه گزارشی از وضعیت آن هستیم.
مسگری با بیان اینکه فریادرسی برای مشکلات بازنشستگان و مستمری بگیران نیست افزود: هر مدیرعامل تامین اجتماعی که می‌آید وعده وعیدهایی را می‌دهد اما از عملیاتی شدن یک درصد آن خبری نیست.

----------------------

افزایش بیکاری کارگران ساختمانی با شروع فصل سرما

دبیر خانه کارگر بروجرد از تشدید بیکاری کارگران ساختمانی که با شروع فصل سرما درآمدی ندارند ابراز نگرانی کرد.
محمد گودرزی در این باره به ایلنا گفت: کارگران فصلی بویژه کارگران ساختمانی که با شروع فصل سرما و به سبب کاهش شدید تقاضای کار شغل خود را ازدست می‌دهند در تامین مایحتاج خود در فصل بیکاری دچار مشکل هستند.
او افزود: جمع کثیری از کارگران فصلی در بخش ساختمان را کارگرانی تشکیل می‌دهند که به نحوی اشتغال خود را با سوابق بالا در بخش صنعت از دست داده‌اند و برای تامین معیشت خانوار خود به ناچار به عنوان کارگر ساختمانی مشغول به کار شده‌اند.
او با بیان اینکه بیکاری مضاعف برای این دسته از اقشار جامعه بسیار دشوار است اظهار داشت: برقراری بیمه بیکاری برای کارگران فصلی و همچنین پیش‌بینی راهکارهایی برای آن دسته از کارگرانی که با از دست دادن شغل خود با شروع کار در ساختمان‌ها از درآمد حداقلی برخوردار شده‌اند، ضرورت دارد. گودرزی با بیان اینکه باید به سمت اتخاذ راهکارهای حمایت از کارگران فصلی برویم، افزود: این راهکار باید به گونه‌ای باشد که کارگرانی که در نیمه دوم سال بیکار می‌شوند از قدرت معیشت و درآمد حداقلی برخوردار شوند.
به گفته این فعال كارگری در صورتی که کارگران مشاغل فصلی با اتمام پروژه یا با شروع فصول سرد سال شغل خود را از دست بدهند طبق قانون كار با بهره‌مندی از حداقل مزایای بیمه می‌توانند معیشت خود و خانواده‌هایشان را تا مدتی تامین کنند.

----------------------

رانندگان اتوبوس‌های جاده‌ای خواستار برخورداری از مزایای مشاغل سخت و زیان آور

در حالی که رانندگان اتوبوس‌های شهری مشمول قانون مشاغل سخت و زیان آور هستند، رانندگان اتوبوس‌های جاده‌ای با همهٔ خطری که آن‌ها را تهدید می‌کند زیر مجموعه این قانون محسوب نمی‌شوند.
رئیس انجمن صنفی رانندگان اتوبوس‌های برون شهری استان اصفهان خواستار این شد که رانندگان این صنف، زیر مجموعه قانون مشاغل سخت و زیان آور قرار گیرند.
عزیز الله کهلانی در این باره به ایلنا گفت: در حالی که رانندگان اتوبوس‌های شهری مشمول قانون مشاغل سخت و زیان آور هستند، رانندگان اتوبوس‌های جاده‌ای با همهٔ خطری که آن‌ها را تهدید می‌کند زیر مجموعه این قانون محسوب نمی‌شوند.
او در پایان با اشاره به نا‌هم‌خوانی درآمد و هزینه رانندگان اتوبوس‌های جاده‌ای اظهار داشت: هزینه تهیه روغن، لاستیک، قطعات یدکی و سوخت برای اتوبوس‌ها بسیار بالاست و درآمد رانندگان این صنف با هزینه‌های‌شان هم خوانی ندارد.
گفتنی است کارهای‌ جزء مشاغل سخت‌ و زیان‌ آور محسوب می‌شوند که‌ در آن‌ها عوامل‌ فیزیکی‌، شیمیایی‌، مکانیکی‌ و بیولوژیکی‌ محیط‌ کار غیر استاندارد بوده‌ و در اثر اشتغال‌ کارگر تنشی‌ به‌ مراتب‌ بالا‌تر از ظرفیت‌های‌ طبیعی‌ (جسمی‌ و روانی‌) در وی‌ ایجاد می‌شود که‌ نتیجه‌ آن‌ بیماری‌ شغلی‌ و عوارض‌ ناشی‌ از آن‌ می‌باشد.

----------------------

کشته شدن یک کارگر ساختمانی بر اثر سقوط در چاه

سست بودن خاك دهانه چاه و بی‌احتیاطی چاه کن در ‌‌نهایت باعث مرگ یك کارگر جوان شد. به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری ۱۲۵، یک چاه کن ۲۷ ساله در هنگام کارگذاری کول‌های چاه به دلیل سست بودن خاک و کول‌های نصب شده، به عمق چاه ۳۰ متری سقوط کرده و زیر این کول‌ها مدفون شده بود.
عباس میرالی افسر آماده منطقه ۴ عملیات آتش نشانی تهران با تایید این خبر گفت: این حادثه روز گذشته به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد و آتش نشانان ایستگاه ۷۴ و گروه نجات ۳ ساعت ١١:٣٠ دقیقه به محل حادثه در بلوار کوهسار، خیابان حاج شعبانعلی اعزام شدند.
وی افزود: محل حادثه یک ساختمان ۱۳ طبقه در حال ساخت بود که در داخل آن، کارگر جوانی در حال حفر چاه پرعمق بود. میرالی با اشاره به فعالیت آتش نشانان، گفت: آتش نشانان پس از ایجاد یک کارگاه، از داخل چاه مجاور که از عمق چاه به هم متصل بود، عملیات خاک برداری را آغاز کردند و پس از ساعت‌ها تلاش پیکر بی‌جان چاه کن جوان را خارج کردند و به سطح زمین انتقال دادند. عوامل اورژانس نیز پس از معاینه مرگ این کارگر را تایید کردند.

----------------------

از شروع تا سرانجام ناپیدای اعتراض رانندگان تانكر

اعتراض صنفی رانندگان تانكر حمل سوخت در اصفهان همزمان با نخستین هفته تعطیلی ۵ شنبه‌ها، سوخت را در پمپ بنزین‌ها کمیاب کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در نخستین هفته‌ای که استاندار اصفهان دستورالعمل تعطیلی ۵ شنبه‌ها را به ادارات و دستگاههای اجرایی ابلاغ کرد، شرکت‌های حمل و نقل استان نیز تصمیم گرفتند در اعتراض به پایین بودن کرایه حمل بنزین و گازوئیل از پالایشگاه اصفهان تا پمپ بنزین‌ها، دست از کار بکشند.
صدای این اعتراض صنفی ناگهانی که از نیمه شب چهارشنبه آغاز شد، صبح ۵ شنبه و با تشکیل صف‌های طولانی در جایگاههای سوخت بلند شد و شهروندانی که ساعت‌های طولانی در صف بنزین انتظار می‌کشیدند را نگران ادامه این روند کرد.
تلاش‌های فراوان خبرنگار ایلنا در اصفهان برای مصاحبه با مسوولان شرکت پخش فراورده‌های نفتی استان نیز به نتیجه نرسید و این مشکل به مدت ۳۸ ساعت پایدار ماند، اما در طول این وقفه طولانی که حمل و نقل درون و برون شهری اصفهانی‌ها را فلج کرد، نزدیک به نیمی از جایگاههای عرضه سوخت شهر تعطیل شد و مردم ناچار بودند برای پرکردن باک خودروشان، ساعت‌های طولانی در صف انتظار بکشند.
برخی از جایگاه‌داران هم با انتقاد از هجوم مردم برای سوخت گیری اطمینان دادند این وضعیت موقتی و زودگذر است چون تمام مخازن پالایشگاه اصفهان پر از بنزین و گازوییل بوده و مردم نباید نگران ادامه کمبود سوخت باشند.
سرانجام عصر ۵ شنبه مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان، تعطیلی پمپ‌ بنزین‌های سطح شهر را تکذیب و اعلام کرد: بیش از یک میلیون لیتر (حتی بیشتر از متوسط توزیع روزانه بنزین) در جایگاه‌های این استان وجود دارد و، سوخت مورد نیاز به جایگاه‌ها عرضه شده و مشکل خاصی در نحوه توزیع بنزین به شهروندان وجود ندارد. بهمن خسروزاده درباره ایجاد صف‌های طولانی خودرو‌ها در جایگاه‌های بنزین، اظهار داشت: دیروز بدلیل مسایل فنی، نحوه توزیع بنزین به جایگاه‌های شهر اصفهان و سایر نواحی با وقفه ۲ تا ۳ ساعته صورت گرفت و این امر سبب شد که محموله‌های سوخت کمی دیر‌تر از موعد مقرر به پمپ بنزین‌های سطح شهر اصفهان برسند.
وی از حل مشکل بوجود آمده برای توزیع سوخت خبر داد و گفت: از صبح ۵ شنبه هیچ‌گونه مشکل خاصی در نحوه توزیع بنزین در سطح جایگاه‌های استان اصفهان وجود ندارد و جایگاه‌ها همانند روزهای گذشته به فعالیت خود ادامه می‌دهند و هیچ کدام از پمپ بنزین‌های اصفهان تعطیل نیستند فقط ۲ تا ۳ جایگاه سوخت در سطح شهر اصفهان به دلیل مسایل IT و مشکلات سامانه هوشمند توزیع بنزین ندارند.
خسروزاده تاکید کرد: در حال حاضر هیچ‌گونه مشکل خاصی از نظر مسایل کمی، هزینه‌ای و قیمتی در جایگاه‌های سوخت بنزین اصفهان وجود ندارد و تمامی جایگا‌ه‌ها همانند روزهای گذشته به فعالیت خود مشغول هستند.

از تكذیب تا حقیقت
هرچند در سخنان مسئولان دولتی حرفی از اعتراض صنفی رانندگان تانكرهای سوخت شنیده نمی‌شود اما روز پنجشنبه یکی از نمایندگان استان اصفهان در مجلس، ازدحام مردم در جایگاه‌های سوخت را به دلیل اعتراض صنفی تانکرداران سوخت عنوان کرد.
علی ایرانپور در این باره به ایلنا گفت: تانکرداران سوخت به میزان دستمزد و کرایه خود برای حمل سوخت معترض هستند و در همین راستا نیز دست از کار کشیده‌اند. این امر باعث شده تا سوخت کافی به جایگاه‌های پمپ بنزین نرسد و وقفه چند ساعته برای سوخت رسانی به مردم ایجاد شود.
وی ادامه داد: وقفه چند ساعته به وجود آمده برای توزیع سوخت باعث ازدحام جمعیت مردم در جایگاه‌های سوخت شده است.
این نماینده مجلس خواستار آن شد تا با بررسی اعتراضات انجام شده از سوی تانکرداران هرچه سریع‌تر مشکل آنان حل شود.
با این وجود در شامگاه پنج‌شنبه اعتراض صنفی رانندگان تانكرهای حمل سوخت پایان یافت و از ازدحام مردم در اطراف جایگاه‌های توزیع بنزین نیز به تدریج كاسته شد، اما تلاش خبرنگاران ایلنا برای كسب اطلاع‌ از سرنوشت مطالبه صنفی این رانندگان بی‌نتیجه مانده است.

----------------------

جلوگیری از ورود کارگران پاکریس به داخل کارخانه

كارگران كارخانه دولتی ریسندگی و بافندگی پاکریس در مهدی‌شهر از ابتدای آبان‌ماه اجازه ورود به محل كار خود را نیافته‌اند.
حبیب الله محقق با اعلام این خبر به ایلنا گفت: ریسندگی و بافندگی پاکریس مهدی‌شهر سمنان وابسته به بنیاد مستضعفان از ورود ۳۷ کارگر خود به دلایل نامعلومی از مورخه یکم آبان ماه سال جلوگیری كرده است.
دبیر خانه كارگر سمنان با بیان اینکه شواهد نشان از تعطیلی کارخانه می‌دهد، افزود: ریسندگی و بافندگی پاکریس در پنج سال گذشته دو هزار و پانصد کارگر داشت که این تعداد اكنون کارگر به ۳۷ نفر تقلیل یافته است.
محقق با بیان اینكه كارگران نگران اخراج هستند، اضافه کرد: این کارگران با سوابق سخت و زیان آور در شرف بازنشستگی بوده که به دلیل عدم احتساب دو سال بیمه بیکاری در سوابق سخت و زیان آورشان، امکان بازنشستگی ندارند.
این فعال كارگری در خاتمه یاد آور شد: تنها بهانه بیمه تامین اجتماعی برای عدم پذیرش بازنشستگی این ۳۷ کارگر عدم پرداخت حق بازنشستگی سهم کارفرما عنوان شده است.

----------------------

اعتراض صنفی رانندگان تانکر در اصفهان پایان یافت

ساعاتی پیش رانندگان تانکرهای سوخت رسان اعتراض صنفی خود را پایان دادند و با سوخت رسانی به پمپ بنزین‌ها، ازدحام مردم کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، این اعتراض صنفی که از شب گذشته چهارشنبه ۳ آبان- با خواست افزایش میزان کرایه شکل گرفته بود باعث توقف فعالیت جایگاه‌های توزیع بنزین و به تبع ازدحام مردم در اطراف این جایگاه‌ها شده بود که با خاتمه این اعتراض صنفی و آغاز مجدد کار، به تدریج از ازدحام مردم نیز کم شده است.
تا لحظه ارسال خبر از سرانجام مطالبه صنفی رانندگان تانکرهای حمل سوخت‌ اطلاعی در دست نیست.