افق روشن
www.ofros.com

،اخبار روزانه کارگری تعویق دستمزدها

نداشتن حق اعتراض، عدم نمدید قراد داد، بیکاری و اخراج


ایسنا - ایلنا                                                                                                 پنجشنبه ٢٨ اردیبهشت ١٣٩١

چهارمین تجمع كاركنان اداره برق تهران مقابل مجلس

ایسنا: ، تعدادی از اعضای تعاونی مسكن كاركنان اداره برق تهران در اعتراض به عدم واگذاری زمین‌هایشان در شهر جدید هشتگرد در مقابل مجلس تجمع كردند. بنا بهمین گزارش،تجمع‌كنندگان كه حدودا به ٢۵٠ نفر می‌رسیدند مدعی هستند كه زمین‌هایشان از ١٧ سال پیش تاكنون علی‌رغم واریز پول‌شان در شهر جدید هشتگرد واگذار نشده است.
یكی از تجمع‌كنندگان گفت: تعاونی مسكن اداره برق تهران از ١٠ هزار عضو اولیه در ١٧ سال پیش، یك میلیون و ۵٠٠ هزار تومان برای واگذاری زمین در شهر هشتگرد گرفته است كه تاكنون این زمین‌ها واگذار نشده است. وی همچنین گفت كه این تعاونی بعد از دو مرحله عضوگیری، اكنون ٢٧ هزار عضو بلاتكلیف دارد كه تنها برای شش هزار نفر آنها سند زمین صادر شده و به آنها نیز زمینی تحویل نداده است.
تجمع‌كننده دیگری در رابطه با دلیل تجمع‌شان گفت كه این زمین‌ها در سال 86 به تایید تعاونی به مبلغ ۴٠ میلیون تومان خرید و فروش می‌شد اما اكنون به دلیل آنكه گفته می‌شود زمین برای تمام اعضا یعنی ٢٧ هزار نفر وجود ندارد،‌ این زمین‌ها هیچ ارزشی ندارد.
این گزارش حاکیست،تجمع‌كنندگان شعارهای مختلفی همچون "عدالت، عدالت" را سر می‌دادند.
براساس این گزارش،این چهارمین تجمعی است كه اعضای تعاونی مسكن كاركنان اداره برق تهران در مقابل مجلس در اعتراض به واگذار نشدن زمین‌هایشان در شهر جدید هشتگرد انجام می‌دهند.

------------------------------

یارانه نقدی در فاز دوم بر اساس خوشه‌بندی پرداخت می‌شود

ایلنا: رئیس کمیسیون اصل ۴۴ قانون اساسی ضمن اعلام حذف یک میلیون نفر از دریافت یارانه نقدی، از افزایش ۲۰ درصدی یارانه نقدی به صورت شناور خبر داد.
حمید رضا فولادگر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، در خصوص پرونده هدفمندی یارانه‌ها در لایحه بودجه سال ۹۱ اظهار داشت: در فاز دوم هدفمندی یارانه هاْ، سهم خانوار‌ها با افزایش مواجه شده و پیش بینی می‌شود که با خوشه بندی مناسب از سوی دولت، یارانه ها به صورت شناور و به دهک‌های مختلف پرداخت شود.
به گفته وی، در این زمینه یارانه نقدی بین تمامی دهک‌ها پرداخت خواهد شد اما به صورت شناور و بر اساس درآمد دریافت کنندگان.
ماینده مردم اصفهان همچنین با بیان اینکه یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی حدود ۲۰ درصد با افزایش مواجه می‌شود، عنوان داشت: اهداف دولت در فاز دوم هدفمندی در بخش پرداخت یارانه نقدی محقق شده است. وی تصریح کرد: سهم خانوار‌ها در پرداخت یارانه نقدی نسبت به سال گذشته با افزایش مواجه شده و این امر تا حدودی باعث اثرات تورمی خواهد شد.

افزایش قیمت بنزین بین ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان به صورت آزاد
عضو کمییون صنایع مجلس گفت: در فاز دوم هدفمندی دولت باید متناسب با قانون هدفمندی یارانه‌ها و درآمد ۵۶ هزار میلیارد تومانی، حامل‌های انرژی را افزایش دهد.
فولادگر همچنین از احتمال افزایش قیمت بنزین خبر داد و گفت: قیمت بنزین آزاد بین ۷۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰ تومان در نوسان خواهد بود. ضمن اینكه بنزین همچنان دو نرخی باقی خواهد ماند.

------------------------------

بیكاری ۴۰ هزار نیروی كار آموزش‌دیده در بروجرد

ایلنا: دبیر اجرایی خانه کارگر بروجرد از بیکاری به عنوان بزرگ‌ترین چالش استان لرستان یاد کرد و گفت: استان لرستان رتبه نخست بیکاری کشور و شهر بروجرد نیز مقام اول بیکاری در این استان را داراست.
محمد گودرزی در گفتگو با خبرنگار ایلنا اظهار كرد: به رغم همه آمارهایی که در زمینه اشتغال ارائه می‌شود همچنان درخواست‌ اصلی مردم استان در رابطه با اشتغال است. او افزود: علی‌رغم اینکه بیش از ۴۰ هزار نیروی آماده به کار و تحصیل کرده در بروجرد وجود دارند متاسفانه نیمی از واحد‌های تولیدی شهرکهای صنعتی بروجرد تعطیل شده و یا در شرف تعطیلی هستند.
گودرزی با اشاره به اینکه اکثر صاحبان و مالکان صنایع تولیدی از اختصاص نیافتن یارانه‌ها در بخش تولید گله‌مند هستند، بیان کرد: نبود نقدینگی و کمبود مواد اولیه تولید کارحانجات صنعتی و تولیدی بروجرد را با بحران مواجه كرده است.
این فعال کارگری از مسئولان خواست: در خصوص مشکلات واحد‌های تولیدی و بیکاری نیرو‌های آماده بکار و تحصیل کرده چاره اندیشی کنند و دلسوزانه نسبت به پیگیری و رفع مشکلات مردم اقدام نمایند.

------------------------------

برای شركت در اجلاس ILO؛ اسامی نمایندگان كارگران و كارفرمایان ایران مشخص شد

در پی برگزاری یكصد و یكمین جلسه سازمان بین‌المللی كار ILO ، نمایندگان تشكل‌های كارگری و كارفرمایی برای حضور در این اجلاس انتخاب شدند.
به گزارش خبرنگار تعاون و اشتغال ایسنا، آقایان اولیا علی بیگی و محمد احمدی از كانون شوراهای اسلامی كار سراسر كشور، هادی ابوی و احمد محمودی از كانون عالی انجمن‌های صنفی كارگری كشور و مجید فیروزآبادی و محمد یاراحمدیان نیز از مجمع عالی نمایندگان كارگران ایران به عنوان نمایندگان اعزامی تشكل‌های كارگری در اجلاس ILO شركت خواهند كرد. همچنین از تشكلهای كارگری سه نماینده دیگر به عنوان میهمان در اجلاس ژنو حضور دارند.
از طرف تشكل‌های كارفرمایی نیز شش عضو كارفرمایی ایران در جلاس ILO شركت خواهند كرد كه محمد عطاردیان به عنوان نماینده، شهره تصدیقی به عنوان مشاور بین‌الملل وعلی البدل نماینده و آقایان آهنگریان، سید حمزه درواری، سید حسن افتخاریان و خانم كتایون سپهری به عنوان مشاور حضور خواهند یافت.
به گزارش ایسنا، در یكصد و یكمین جلسه سازمان جهانی كار (ILO) كه از هشتم لغایت بیست و هفتم خرداد ماه جاری در مقر ژنو برگزار می شود، چهار كمیته استاندارد، كف حمایتهای اجتماعی، اشتغال جوانان و حقوق و اصول بنیادی در كار فعالیت خواهند داشت.

------------------------------

کارگران کارخانه پلی اوتان دو ماه حقوق دریافت نكرده‌اند

ایلنا: یک فعال کارگری در قزوین خبر داد: کارگران کارخانه پلی اوتان دو ماه حقوق نگرفته‌اند.
عید علی کریمی در گفت گو با ایلنا با بیان مطلب فوق افزود: کارگران کارخانه پلی اوتان واقع در شهرک صنعتی قزوین از اسفند ماه سال گذشته که به عنوان الحساب مبلغی دریافت کرده‌اند حقوقی نگرفته‌اند.
او با بیان اینکه اکثر واحد‌های صنعتی که لوازم جانبی و تزئینی اتومبیل تولید می‌کنند دچار مشکل شده‌اند اظهار داشت: کارخانه پلی اوتان که تولید کننده صندلی خودرو و تشک است در گذشته ۵۰۰ کارگر داشت که هم اکنون تعداد ۲۰۰ کارگر در این واحد تولیدی باقی مانده‌اند.
او با اشاره به اینکه سالن شماره دو این واحد تولیدی بطور کلی تعطیل شده است عنوان کرد: با تعطیلی سالن شماره دو همزمان ۲۰۰ کارگر در سال گذشته در این واحد تولیدی بیکار شده‌اند و به دلیل عدم پرداخت حق بیمه در موعد مقرر از جانب کارفرما و فاصله افتادن در پرداخت حق بیمه هم اکنون کارگران بیكار این کارخانه از لحاظ سوابق بیمه‌ای دچار مشکل شده‌اند و امکان استفاده از مقرری بیمه بیکاری برایشان وجود ندارد.

------------------------------

كارگران قطارشهری اهواز از ترس اخراج قدرت اعتراض ندارند

۸۰۰ نفر از کارگران قطار شهری اهواز ۵ ماه است که حقوق نگرفته‌اند/ شایسته نیست به ‌کارگردانی که در گرمای بالای ۵۰ درجه کار می‌کنند ظلم شود.
ایلنا: یکی از کارگران متروی اهواز گفت: ۸۰۰ نفر از کارگران قطار شهری اهواز ۵ ماه است که حقوق نگرفته‌اند.
این كارگر که خواست نامش فاش نشود به خبرنگار ایلنا با اشاره به بیكاری 200 كارگر قطارشهری اهواز در پی توقف كار به دلیل اعتراض صنفی كارگران در سال گذشته، افزود: مشکلات کارگران متروی اهواز دوباره در حال تکرار شدن است.
همچنین دبیر اجرای خانه کارگر اهواز نیز با تایید ادعای کارگران قطار شهری خاطر نشان کرد: کارگران متروی اهواز به خاطر ترس از اخراج جرات اعتراض ندارند.
او اظهار داشت: تاکنون کسی از مسولان پاسخگوی مشکلات این کارگران نبوده است و به همین دلیل از استاندار خوزستان و سایر مسئولان ذیربط می‌خواهیم که به مشکل این کارگران رسیدگی کنند.
این فعال کارگری گفت: شایسته نیست به ‌کارگردانی که در گرمای بالای ۵۰ درجه کار می‌کنند ظلم شود.

------------------------------

قرارداد نمایندگان مستقل كارگری تمدید نمی‌شود

ایلنا: یک فعال کارگری در ورامین اعلام کرد: به دلیل نبود امنیت شغلی، نمایندگان انتخابی کارگران قدرت چانه‌زنی و پی‌گیری مشکلات کارگران واحد خود را ندارند.
حیدر مظاهری در گفتگو با ایلنا با اشاره به اینکه قالب کارگران کشور با قراردادهای موقت مشغول به كار هستند افزود: به جهت اینکه قانون از نمایندگان كارگری حمایت نمی‌کند آنان نیز در پی گیری مطالبات کارگری ضعیف عمل می‌کنند.
دبیر اجرایی خانه کارگر ورامین با بیان اینکه هم اکنون کارگران قراردادی به جهت اینکه قراردادشان محدود و زیر یک سال است نمی‌توانند عضو شوراهای اسلامی کار باشند اظهار داشت: در صورت انتخاب آنان به عنوان نماینده کارگران اگر نقطه نظراتشان خلاف سیاستهای مدیر عامل کارخانه باشد اخراج یا تهدید به اخراج می‌شوند.
مظاهری در ادامه با ضعیف ارزیابی كردن فعالیت کانون عالی شورا‌ها و کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری ‌گفت: این نهادهای عالی‌کارگری تاکنون نتوانسته‌اند خواسته‌های کارگران را از وزارت‌کار و سازمان تامین اجتماعی به درستی مطالبه کنند.

------------------------------

تعطیلی کارخانه ذوب فلزات ابهر با ۳۰۰ کارگر

ایلنا: یك فعال كارگری در خرمدره از تعطیلی کارخانه ذوب فلزات ابهر و بیكاری ۳۰۰ کارگر خبر داد.
کاظم خلجی در گفت گو با خبرنگار ایلنا ضمن اعلام این خبر افزود: کارخانه ذوب فلزات ابهر که در زمینه تولید قطعات ماشین آلات و ریخته‌گری از سال ۷۳ فعال است، به علت تغییرات متعدد اعضای هیات مدیره و مسائل مالی این كارخانه از دو سال پیش با مشکلات مالی مواجه شده بود كه سرانجام تعطیل و ۳۰۰ کارگر آن بیکار شدند.
دبیر اجرایی خانه كارگر خرمدره با اشاره به اینکه کارگران این واحد تولیدی برای پیگیری و دریافت مطالبات خود به اداره کار شهرستان ابهر شکایت کرده‌اند، اظهار داشت: مشکلات این واحد تولیدی در دو سال گذشته، با عدم پرداخت حقوق کارگران شروع شد و این كارگران چندین بار برای دریافت حقوق و مزایا و مطالبات خود در مقابل فرمانداری تجمع كرده بودند.
این فعال كارگری گفت: در حال حاضر کارگران این واحد تولیدی بیکار هستند و برای دریافت بیمه بیکاری به سازمان تامین اجتماعی معرفی شده‌اند.
به گفته خلجی مشکلات این واحد تولیدی از سوی مالکان کارخانه بدهی‌های معوقه و عدم وجود نقدینگی اعلام شده است.

------------------------------

بیكاری 150 كارگر شیر وارنا/ بازگشایی قند ورامین

ایلنا: یك فعال كارگری در ورامین اعلام کرد: 150 كارگر کارخانه شیر وارنا در پی تمدید نشدن قرارداد كاری‌شان بیكار شده‌اند.
حیدر مظاهری در گفت گو با خبر نگار ایلنا با اعلام این خبر افزود: کارخانه شیر وارنا وابسته به بخش خصوصی واقع در قرچک ورامین حدود ۵۰۰ کارگر دارد که به جهت مشکلات بوجود آمده، با ۱۵۰ کارگر قراردادی خود را نکرده است.
دبیر اجرایی خانه كارگر ورامین همچنین در خصوص مشکلات کارخانه قند ورامین که با کمبود شکر به واسطه تحریم‌ها مواجه شده است، گفت: هم اکنون یک ماهی است این واحد تولیدی با خرید مواد اولیه مجددا فعال شده است و ۵۰۰ کارگر آن مشغول كار هستند.

------------------------------

كارگری كه هزینه‌های درمانش را همكارانش می‌پردازند

این اتفاق‌ها تا برای خود آدم پیش نیاید، هر چقدر هم كه دیده باشی، انگار هیچ تجربه‌ای نداری/ مسئولان معدن نه تنها تا امروز هزینه‌های درمان من را تامین نكرده‌اند، بلكه حتی به ملاقاتم هم نیامده‌اند.
ایلنا: ۲۷ شهریور ماه سال ۹۰ یکی از کارگران معدن زغال سنگ البرز غربی از توابع شهرستان رودبار هنگام كار در عمق 2500 متری زمین، از ارتفاع چهار متری سقوط می‌كند و از ناحیه دو دست و گردن دچار شکستگی ‌می‌شود که به جهت شدت صدمات هم اکنون براثر ضایعه نخاعی قادر به حرکت نیست.
کیهان نیاز بخش، كارگر 38 ساله در زمره ده‌ها و شاید صدها کارگری است که سالانه بر اثر حوادث ناشی از کار در معادن دچار حوادث غیر قابل جبران می‌شوند. او از فاصله شهریور ماه سال گذشته تا هم اکنون تحت نظارت و درمان پزشکان است و به طور مرتب فیزیوتراپی ‌می‌شود اما به خبرنگار ایلنا می‌گوید كه این روزها خود را سربار زن و فرزندش ‌می‌داند.
نیازبخش درباره روز حادثه می‌گوید: «۹ صبح بود که در حین کار هنگام کشیدن ریل از ارتفاع سقوط کردم. این اتفاقی است كه برای بسیاری از كارگران معدن می‌افتد و هر معدن كاری در طول عمر كاری‌اش دست كم شاهد یكی دو حادثه مشابه است. این كار معدن است و كاری‌اش هم نمی‌شود كرد. شاید به همین دلیل معدن كاری سخت‌ترین كار دنیاست.»
او در توصیف لحظه حادثه می‌گوید: «آن بار با همیشه فرق می‌کرد، چون برای خودم اتفاق افتاده بود. این اتفاق‌ها تا برای خود آدم پیش نیاید، هر چقدر هم كه دیده باشی، انگار هیچ تجربه‌ای نداری. وقتی به زمین برخورد كردم لحظه‌ای دردی حس کردم و بعد هیچ نفهمیدم چه شد. اعضای بدنم بی‌حس شدند‌، از صدای استخوان‌ها حدس می‌زدم دست‌ها و گردنم شكسته اما دردی حس نمی‌كردم.»
«به دنبال حادثه عده‌ای از کارگران با امکانات محدود همراه با برانکاد من را از مسیر ۶ کیلومتری تا دهانه تونل به بیرون حمل کردند، نبود امکانات اولیه درمانی در محل معدن باعث شد به بیمارستان منجیل در ۷۰ کیلومتری محل حادثه منتقل شوم و باز هم به جهت نبود امکانات پزشکی و درمانی مجددا به تهران (بیمارستان سینا) اعزام شدم.»
كیهان نیازبخش درباره وضعیت این روزهایش به خبرنگار ایلنا می‌گوید: «با وجود ضایعه نخاعی‌ام بیشتر از آنكه مشكلات جسمی آزارم بدهد، مشكلات روحی روانی اذیتم می‌كنند. اینجا، گوشه خانه كه افتاده‌ام مدام به آینده زن و دو بچه‌ام فكر می‌كنم. من پیش از حادثه بچه‌هایم را كم می‌دیدم. معمولا وقت رفتن و آمدن من به خانه خواب بودند، ایرادی هم نداشت. لااقل می‌دانستم كه دارم برای آینده آنها كار می‌كنم. اما حالا همیشه جلوی چشمم هستند و كاری هم از من برای‌شان ساخته نیست. نمی‌دانم چه بر سر آنها می‌آید.» از او درباره هزینه‌های درمانش می‌پرسیم. می‌گوید: «مسئولان معدن نه تنها تا امروز هزینه‌های درمان من را تامین نكرده‌اند، بلكه حتی به ملاقاتم هم نیامده‌اند.» «بیشتر هزینه‌های درمانم را همكارانم در معدن با روی هم گذاشتن ماهانه 10 هزار تومان از درآمدشان تامین می‌كنند. خانواده‌ام هم تا حالا هر چه داشته‌اند خرج درمانم كرده‌اند. از دست من هم که کاری بر نمی‌آید. با آنکه نتیجه بازدید بازرسان اداره کار و سایر مراجع قانون حادثه ناشی از کار اعلام شده و شرکت البرز غربی مقصر حادثه شناخته شده است، باز هم امیدی به کمکشان ندارم.»
او تنها منبع درآمدش را مقرری بیمه بیکاری ‌می‌داند که با محاسبه حداقل حقوق جهت از کار افتادگی هر دو ماه یکبار به حسابش پرداخت ‌می‌شود.

------------------------------

تعطیلی 325 واحد تولید كود شیمیایی/بیكاری 15 هزار كارگر

ایلنا: رئیس انجمن صنفی تولید كنندگان كود شیمیایی از بیكاری 15 هزار كارگر فعال در واحدهای تولید كود شمیایی به دلیل عدم خرید كود توسط دولت خبر داد. صیاد فرهادی رئیس انجمن صنفی تولید كنندگان كود شیمیایی در گفتگو با خبرنگار ایلنا ضمن بیان مطلب فوق یاد آور شد: طی پنج سال گذشته تا كنون 325 واحد تولیدی در كشور تعطیل شده‌اند.
او با انتقاد از واردات بی رویه كود شمیایی به داخل كشور تصریح كرد: هم اكنون دولت با واردات بی رویه كودهای چینی بی كیفیت روند تعطیلی واحدهای تولیدی كشور را تسریع می‌كند.
فرهادی از عدم انجام تعهدات دولت طی یك سال گذشته در خصوص ارائه كود به كشاورزان خبر داد و گفت: با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها دولت متعهد به ارائه یك میلیون و 800 هزار تن كود شیمیایی به كشاورزان شد اما به دلیل عدم اجرای تعهدات هم اكنون كشاورزان با كمبود شدید كود مواجه شده‌اند.
رئیس انجمن صنفی تولیدكنندگان كود شیمیایی با بیان این كه كشاورزان در كشت محصولات پاییزه با مشكلات عمده ای مواجه خواهند شد گفت: به دلیل عدم اجرای تعهدات دولت در خصوص ارائه كود به كشاورزان با افت در تولید محصولات كشاورزی مواجه خواهیم شد.
او با بیان این كه كود شیمیایی یكی از مهمترین نهاده های كشاورزی است كه نیاز سالانه‌ی مزارع كشور به آن در سال حدود 4 میلیون تن است خاطرنشان ساخت: از این میزان حدود 60 درصد وارداتی و 40 درصد مابقی را تولیدكنندگانی تشكیل می دهند كه تمام كود تولیدی خود را باید به دولت بفروشند و به واقع از این راه امرار معاش می كنند.

------------------------------

بیش از 30 درصد از كارخانجات تولید چای در كشور تعطیل شده‌اند

ایلنا: نایب رئیس اتحادیه چایکاران اعلام کرد: به دلیل عدم اعمال سیاست‌های حمایتی بیش از ۳۰ درصد از کارخانجات تولید چای در کشور تعطیل شده‌اند.
پرویز شعبانی نایب رئیس اتحادیه چایکاران در گفتگو با خبرنگار ایلنا از کاهش میزان تولیدات چای طی هفت سال گذشته در کشور خبر داد و گفت: به دلیل عدم اعمال سیاست‌های حمایتی میزان تولیدات چای از سال ۷۶ با ۷۵ هزار تن، به ۳۰ هزار تن در سال گذشته رسیده است كه نشان‌دهنده كاهش 60 درصدی تولید است.
او با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی برگ چای سبز متناسب با هزینه تولیدات نیست تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰ درصد از کشاورزان باغ‌های چای سبز را‌‌ رها کرده‌اند و به مشاغل دیگر روی آورده‌اند.
نایب رئیس اتحادیه چایکاران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش میزان یارانه حمایتی دولت از چایکاران تصریح کرد: میزان یارانه حمایتی دولت از ۳۵ میلیارد به ۲۲ میلیارد تومان کاهش یافته است. از این رو پیش بینی می‌شود امسال نیز به مانند سال گذشته تعداد زیادی از چایکاران بیکار شوند.
او با انتقاد از عدم ارائه کود به کشاورزان چایکار در سال جاری خاطرنشان ساخت: در صورت عدم اعمال سیاست‌های حمایتی دولت در سال جاری ۷۰ درصد از آن‌ها به مشاغل کاذبی از جمله دستفروشی روی خواهند آورد.

------------------------------

اخراج ۱۴۰ کارگر از دو کارخانه زنجان، با ۵ ماه حقوق عقب افتاده

ایلنا: کارخانجات تولید نخ الیاف هامون تعطیل و ۷۰ کارگر بیکار شده‌اند. همچنین ۷۰ کارگر کارخانه نخ ایران واقع در شهرک صنعتی ابهر نیز تمدید قرارداد نشده‌اند.
به گزارش ایلنا، دبیر اجرایی خانه کارگر خرمدره با اعلام این خبر گفت: کارخانه نخ ایران که تولید کننده انواع نخ نساجی است به جهت مشکلات مالی ۷۰ کارگر خود را با پایان یافتن قراردادشان تعدیل کرده است.
کاظم خلجی درباره این کارخانه که هم اکنون با حداقل ظرفیت نیروی کار فعال است، افزود: نخ ایران در گذشته حدود ۲۰۰ کارگر داشت که اکثر آنان با قراردادهای کوتاه مدت به مرور اخراج شدند.
او عمده مشکلات واحدهای صنعتی تولید نخ را مشکلات نقدینگی اعلام کرد و اظهارداشت: ورود نخ‌های ارزان قیمت خارجی بیشترین توجه خریداران محصولات این کارخانه‌ها (که عمدتا کارخانجات نساجی و پارچه بافی هستند) را به خود جلب کرده است.
او در ادامه در خصوص کارخانه الیاف هامون نیز خاطر نشان کرد: به دلیل مشکلات بوجود آمده مالی در حال حاضر کارخانه الیاف هامون نیز با ۷۰ کارگر تعطیل شده است. این فعال کارگری با اشاره به بیکاری کارگران واحد تولیدی در پی تعطیلی کارخانه‌ها، گفت: این ۷۰ کارگر ۵ ماه حقوق طلب دارند.